Ben küt kestirdim saçım hep açık kestirdikten sonra dökülmesi azaldı.Sacimi acmaya bile korkuyorum evde heryer sac cocumun eline koluna geliyo supursem ertesi gun ayni
Cnm hamilelikte de öyle oluyor zaten bende şeker yoktu benimde öyle olmuştu. Hormonlardanmış şimdi de hormonlar eski halini alana kadar dökülürmüş diyorlar..Kızlar yıllardır saçlarım tutam tutam dökülürdü nerdeyse sac diye bisey kalmamıştı. Nezamnki gebelik şekeri çıktı diyetle öyle bi gür saçlara kavustimki her gören şok olurdu sadece gur değil bide parlak canlı.ama diyet bitince saclar8m tekrardan dökülmeye basladi malesef
Cnm hamilelikte de öyle oluyor zaten bende şeker yoktu benimde öyle olmuştu. Hormonlardanmış şimdi de hormonlar eski halini alana kadar dökülürmüş diyorlar..
Hayır canım ama bugün dr zahide küçük paylaşmıştı görünce paylaşayım dedim memnuniyet fazlaymış
Canım emzirmekle ilgisi yok bence kesinlikle hormonlardan.Hamileliğin en sevdiğim yönü buydu saçlar nasıl gür ve parlak oluyorşimdi fena ben kestirdim yine dökülüyor emzirmediğim halde
Merhaba canım kusura bakma yeni görüyorum. Yani ben bira mayası tableti yanında bestlak ve lactamilde kullanıyordum işe yaramıştı ama hangisi daha çok yaradı seçemiyorum haliyle. Bayadır kullanmayı bıraktım biraz iştah açıyor bira mayası tableti :)
Maşallah canım çok yakışmış daim olsunEvet simdi size yeni profil fotosu geliyor 7 farkı bulun
Oh sanslisin koca sacindan cit çıt
Saç dökülme problemini ben de yaşıyorum. Halalles marka şampuan hakkında çok güzel yorumlar vardı almaya kesin karar vermiştim ki başka bir sitede bir kişi yorum yapmıştı. Sitelerine şampuanla ilgili yaptığı olumsuz mesajın kaldırıldığını da yazmıştı o kişi. Sonra olumlu yorumlara da pek inancım kalmadı.
Aklin yolu bir bacim degil mi amaKız sen çok yaşa aynısını diyecektum
Ayni benim cadiyi tarif etmişsin vallaBen hala dönmek istiyorum:)
İstanbul da daha az yoruluyorum ben
Minik bebek arabasında biraz daha fazla dursa daha rahat uyusa belki işim daha kolay olurdu
2y çocuğu gibi bebek arabasına koyunca belinden hoplatıyor kendini
kemerini çözdüğüm gibi doğrulmaya çabalıyor
Senin saclarin uzundu yanlis hatirlamiyorsamYaa ne güzel. İnşallah tamamen biter dökülmesi. Benim de azalsa bi umutlanıcam ama yok
Malesef canım. Ben de o kadar sevinmiştim ki çare buldum süper herkes çok memnun demiştim. Açıkçası bir tane bile olumsuz yorumun olmaması da işkillendirdi beni. Yine başka bir Forum sitesinde rastladım ürünle ilgili yorumlara. Kimisi faydalı olduğunu söylemişti ama çoğunluk fayda göremediğini yazmıştı.Sonra hepten vazgeçtim ben de.Bak işte bu olmadıolumsuz yorumları silmek güvenilirliği bitiriyor. Ben şimdi bunu duydum ya, almam ürünlerini
İnşAllah dolar da taşar hepimizin sütleri. Bence havalar da biraz etkili, terleyip baya su kaybediyor vücut. Bol bol suyu ihmal etmeyelimNe demek canım. Artık iştahım ne kadar açılırsa bilmiyorum, çatlayacağım yemek yemekten :))) ben şimdilik sağarak düzene soktum gibi. Lactamil alacağım önce. Yine azalırsa bira mayasına başvurayım o zaman. Çok teşekkürler ❤
Aklin yolu bir bacim degil mi ama
Ayni benim cadiyi tarif etmişsin valla
Senin saclarin uzundu yanlis hatirlamiyorsam
Resetlenmesi lazim saclarinin bence, birazcik kiy da kestir bacim
Malesef canım. Ben de o kadar sevinmiştim ki çare buldum süper herkes çok memnun demiştim. Açıkçası bir tane bile olumsuz yorumun olmaması da işkillendirdi beni. Yine başka bir Forum sitesinde rastladım ürünle ilgili yorumlara. Kimisi faydalı olduğunu söylemişti ama çoğunluk fayda göremediğini yazmıştı.Sonra hepten vazgeçtim ben de.
İnşAllah dolar da taşar hepimizin sütleri. Bence havalar da biraz etkili, terleyip baya su kaybediyor vücut. Bol bol suyu ihmal etmeyelim ♥ Rica ederim
Aa maşAllah çok yakışmışEvet simdi size yeni profil fotosu geliyor 7 farkı bulun
Günaydın biz çoktan uyanınız,gözlerimi uykudan acamiyir6mGünaydınn hanımlar:).. biz uyandıkta geri uyumaya bile çalışıyoruz.. bu arada en azından pazar günü tatil olsada geç kalkabilsek diye düşünen tek benmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?