2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar yıllardır saçlarım tutam tutam dökülürdü nerdeyse sac diye bisey kalmamıştı. Nezamnki gebelik şekeri çıktı diyetle öyle bi gür saçlara kavustimki her gören şok olurdu sadece gur değil bide parlak canlı.ama diyet bitince saclar8m tekrardan dökülmeye basladi malesef

Cnm hamilelikte de öyle oluyor zaten bende şeker yoktu benimde öyle olmuştu. Hormonlardanmış şimdi de hormonlar eski halini alana kadar dökülürmüş diyorlar..

Cnm hamilelikte de öyle oluyor zaten bende şeker yoktu benimde öyle olmuştu. Hormonlardanmış şimdi de hormonlar eski halini alana kadar dökülürmüş diyorlar..

Hamileliğin en sevdiğim yönü buydu saçlar nasıl gür ve parlak oluyor şimdi fena ben kestirdim yine dökülüyor emzirmediğim halde

Hamileliğin en sevdiğim yönü buydu saçlar nasıl gür ve parlak oluyor şimdi fena ben kestirdim yine dökülüyor emzirmediğim halde
Canım emzirmekle ilgisi yok bence kesinlikle hormonlardan.
Ama ne kadar güzeldi hamileyken ya. Şimdi ben de açmaya korkar oldum. Cekeyim cekeyim dökülecek ne varsa dökülsün ortalık saç olmasın diyorum ama çektikçe geliyor mübarek. Yoruluyorum çekmekten

Ne demek canım. Artık iştahım ne kadar açılırsa bilmiyorum, çatlayacağım yemek yemekten :))) ben şimdilik sağarak düzene soktum gibi. Lactamil alacağım önce. Yine azalırsa bira mayasına başvurayım o zaman. Çok teşekkürler ❤

Bak işte bu olmadı olumsuz yorumları silmek güvenilirliği bitiriyor. Ben şimdi bunu duydum ya, almam ürünlerini

Kız sen çok yaşa aynısını diyecektum
Aklin yolu bir bacim degil mi ama
Ayni benim cadiyi tarif etmişsin valla
Yaa ne güzel. İnşallah tamamen biter dökülmesi. Benim de azalsa bi umutlanıcam ama yok
Senin saclarin uzundu yanlis hatirlamiyorsam
Resetlenmesi lazim saclarinin bence, birazcik kiy da kestir bacim

Bak işte bu olmadı olumsuz yorumları silmek güvenilirliği bitiriyor. Ben şimdi bunu duydum ya, almam ürünlerini
Malesef canım. Ben de o kadar sevinmiştim ki çare buldum süper herkes çok memnun demiştim. Açıkçası bir tane bile olumsuz yorumun olmaması da işkillendirdi beni. Yine başka bir Forum sitesinde rastladım ürünle ilgili yorumlara. Kimisi faydalı olduğunu söylemişti ama çoğunluk fayda göremediğini yazmıştı.Sonra hepten vazgeçtim ben de.

İnşAllah dolar da taşar hepimizin sütleri. Bence havalar da biraz etkili, terleyip baya su kaybediyor vücut. Bol bol suyu ihmal etmeyelim Rica ederim

Aklin yolu bir bacim degil mi ama

Ayni benim cadiyi tarif etmişsin valla

Senin saclarin uzundu yanlis hatirlamiyorsam
Resetlenmesi lazim saclarinin bence, birazcik kiy da kestir bacim

Evet evet uzun. 3-5 cm'den fazla kestirince depresyona giriyorum ben ama boyle devam ederse kısa kesim gerekecek

Demek ki kendi ürünlerinden çekinceleri var. Yok yok iyice saçımdan olmayayım ben vazgeçtim bundan. Sağol canım bilgilendirdiğin için ❤

İnşAllah dolar da taşar hepimizin sütleri. Bence havalar da biraz etkili, terleyip baya su kaybediyor vücut. Bol bol suyu ihmal etmeyelim ♥ Rica ederim

Doğru diyorsun su çok önemli. İnşallah yeter bebeklerimize sütlerimiz, teşekkür ederim ❤❤

Evet simdi size yeni profil fotosu geliyor 7 farkı bulun
Aa maşAllah çok yakışmış Ben de düşünüyorum aslında ama cesaret de edemiyorum. Cesaret edemiyorum derken, böyle kapanan sonra açılan tipler oluyor ya. Öyle olmaktan korkuyorum Eşim de destekliyor aslında.. Bakalım ya nasip Hayırlı olsun kuzum Rabbim hakkıyla taşımayı nasip etsin

Günaydınn hanımlar:).. biz uyandıkta geri uyumaya bile çalışıyoruz.. bu arada en azından pazar günü tatil olsada geç kalkabilsek diye düşünen tek benmiyim
Günaydın biz çoktan uyanınız,gözlerimi uykudan acamiyir6m oğlan da ağlıyor oyun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…