- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
- 53
Teşekkürler cnm az daha koyu o ama sağda kasık ağrım var çatlamış olsa ağrı olmaz diye düşünüyorum testin kendi çizgisi tam net degilki onun için çözemedimAlttaki teste göre yumurtlamışsınız görünüyor:) yani fotoda soldaki çizgi daha koyu göründüğü için dedim ışıktan falan öyle görünüyorsa bilemem tabii:)) üstteki de 1 önceki gün sanırım bugünleri değerlendirebilirsiniz Rabbim hayırlısını versin
Benim azaldı ben çok kısa kestirdim tesadüf mü bilmiyorum ondan sonra azaldıSaç dökülmesi azalan, geçen var mı
Yaa aynen bi kaç hafta önce gittim ve dedim ki napıyorum burada, dönelim dedim eşime ki arkadaşlarla gitmiştik bebek kucaktan kucağa geziyordu ona rağmen. İkinci günden sonra rayına girdi, herkes düzene alıştı. Bu kez de dönmek istemedik.2 bebeli analar tatile çıkacaksanız valize bir adet katya alın
zor olacağını tatilin çocuklar için olduğunu bilerek geldim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim
eve gidersem parkeyi öpeceğim
Bende yapıyordum her testte kontrol çizgisi farklı oluyordu ama ben test çizgisi koyuysa yumurtlama olmuş gibi düşünüyordum. Yarında koyu çıkabilir sonraki gün daha silik olur muhtemelen dediğim gibi değerlendirebilirsiniz zaten spermler 3 güne kadar yaşayabildiği için tutma ihtimali yüksek oluyor bu günlerde:))Teşekkürler cnm az daha koyu o ama sağda kasık ağrım var çatlamış olsa ağrı olmaz diye düşünüyorum testin kendi çizgisi tam net degilki onun için çözemedim
Aynen benimde öyle oldu boyunu yarıdan fazla kısalttırdım ertesi gün azalmıştı dökülmesi:)Benim azaldı ben çok kısa kestirdim tesadüf mü bilmiyorum ondan sonra azaldı
Ben hala dönmek istiyorum:)Yaa aynen bi kaç hafta önce gittim ve dedim ki napıyorum burada, dönelim dedim eşime ki arkadaşlarla gitmiştik bebek kucaktan kucağa geziyordu ona rağmen. İkinci günden sonra rayına girdi, herkes düzene alıştı. Bu kez de dönmek istemedik.
aynennnGenelde öyle oluyor .üzerine aldı ya tapuyu artık gözü arkada kalmaz
Evet canim pik olmisMerhaba hanımlar aranızda yumurta takibini ovulasyon testiyle yapanınız mutlaka vardır diye düşünüyorum lütfen bilen varsa yardımcı olurmu ilk deneyimim yumurta için pik oldumu acaba yardımcı olun lütfenEki Görüntüle 2283421
Pusette durmayınca uyumayınca tatil gerçekten çok zor hatta anne için saçma oluyor. Odaya tıkılıp kalmıştım, restoranda bile ağlıyordu. 3 hafta sonra yine gideceğiz bakalım bizi neler bekliyor. Bi de tadımlar başlayacak, delirmeden döneriz inşallah.Ben hala dönmek istiyorum:)
İstanbul da daha az yoruluyorum ben
Minik bebek arabasında biraz daha fazla dursa daha rahat uyusa belki işim daha kolay olurdu
2y çocuğu gibi bebek arabasına koyunca belinden hoplatıyor kendini
kemerini çözdüğüm gibi doğrulmaya çabalıyor
omuzuma kadar kısalltım ama hala aşırı dökülüyor en azından şimdi sagdan soldan uzun ueeime kısa saç topluyorumLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Büyük kızım eğleniyor en azından:)Pusette durmayınca uyumayınca tatil gerçekten çok zor hatta anne için saçma oluyor. Odaya tıkılıp kalmıştım, restoranda bile ağlıyor. 3 hafta sonra yine gideceğiz bakalım bizi neler bekliyor. Bi de tadımlar başlayacak, delirmeden döneriz inşallah.
Burda bi abla vardi sacinin on kismi komple dokulmustu cok kotu bn de oyle olur diye korkuyorum yanlardan acildi bile iceri dogru, gratiste keratinli fln sampyanlr vardi inlarin yorumuna bakicam iyiyse alicam cok fena ya
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Benim azaldı cnm dökülmesi tesadüf mü bilmiyorum ama kestirdikten sonra azaldı..
Benim azaldı ben çok kısa kestirdim tesadüf mü bilmiyorum ondan sonra azaldı
Azaldı. Hala dökülüyor ama ilk zamanlar gibi değil
Malesef benim aynen devam. Ana kız heryerimiz saç.
Oh sanslisin koca sacindan cit çıtBen de ondan korkuyorumkeratin işe yarayabilir. Eşimin saclar epey uzundu, askere gidecek diye saclarını kestirdi. Anne baba kuaför ikisi de. Baba peruk vs yapıyor. Eşimin saclardan bana çıt çıt yapacak. Söyleyeyim de peruk yapsın beni o paklar bu gidişle
Teşekkürler cnmaynennn
Evet canim pik olmis
Sen kullandın mı bu ürünlerden canım
Merhaba canım kusura bakma yeni görüyorum. Yani ben bira mayası tableti yanında bestlak ve lactamilde kullanıyordum işe yaramıştı ama hangisi daha çok yaradı seçemiyorum haliyle. Bayadır kullanmayı bıraktım biraz iştah açıyor bira mayası tableti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?