2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saç dökülmesi azalan, geçen var mı
Gecen bir tv prog izledimbir sacin dokulme oykusu 3 ay oncesine dayanirmis 3 ay oncr kokten kopar ve 3 ay sonra anca dusermis helalles diye bi yer var orda ki kadinlar cok memnun kullananlar ama benim sacim kalmadi banyo yaparkenbile dugum dugum dokuluyor asiri

Benimki de öyle dökülüyor kafamda saç kalmayacak epey bi azaldı saçım. O markayı muhendisinoğlundan göruyordum hep. Bu sabah baktım yorumlarına falan herkes memnun doğum sonrası kullananlar. Ama hormonlardansa dökülmesi, az daha beklemek lazım sanki

Burda bi abla vardi sacinin on kismi komple dokulmustu cok kotu bn de oyle olur diye korkuyorum yanlardan acildi bile iceri dogru, gratiste keratinli fln sampyanlr vardi inlarin yorumuna bakicam iyiyse alicam cok fena ya

T tanem-tane20 boncuk gibisin masallah
Senin öküz seni kiskanip kendine uyuz ettirecegine, biraz bu guzellikten moruklamadan tadina cikarsa ya
Ayrica o kadar kıskanıyor madem nasil makyaj yaptırıyor sahi
Kız sen çok yaşa aynısını diyecektum

Kız sen çok yaşa aynısını diyecektum
Benim esim sevgiliyken aytu sehirdeydik hic makyaj yaptirmazdi sonra yanindayken yaptirirdi bi şimdievlendikten sonra saldi umru degil makyaj varmi yokmu ki firsat da bulamiyorm cok gundelik olarakrimelim kapaticim bana yeter

Benim esim sevgiliyken aytu sehirdeydik hic makyaj yaptirmazdi sonra yanindayken yaptirirdi bi şimdievlendikten sonra saldi umru degil makyaj varmi yokmu ki firsat da bulamiyorm cok gundelik olarakrimelim kapaticim bana yeter
Genelde öyle oluyor .üzerine aldı ya tapuyu artık gözü arkada kalmaz

Merhaba hanımlar aranızda yumurta takibini ovulasyon testiyle yapanınız mutlaka vardır diye düşünüyorum lütfen bilen varsa yardımcı olurmu ilk deneyimim yumurta için pik oldumu acaba yardımcı olun lütfen

Alttaki teste göre yumurtlamışsınız görünüyor:) yani fotoda soldaki çizgi daha koyu göründüğü için dedim ışıktan falan öyle görünüyorsa bilemem tabii:)) üstteki de 1 önceki gün sanırım bugünleri değerlendirebilirsiniz Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…