Gozun aydinnn masallah :)Kızlar bende bugün doktora gittim sata göre 7+0 di kalp atışını duyduk bebisi gorduk çok şükür allahima 6+5 görünüyor dedi ama sorun değil dedi darısı sizlerin basina böyle güzel bir ses böyle güzel bir mutluluk yok
amın cnm insallahDoktorun güzel açıklamış can sıkıcı bir durum yok bence. Sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah :)
Canım ben 4+4 te gittim 6 tüp kan aldı toksoplazmaya kadar tüm testleri istemiştiKizlar doktorunuz yapilmasi gereken testleri kacinci haftada istedi???
ben ilcedeyim ona gore gideyim surekli git gel zor oluyor malesef 6. Haftayi bekliyorum 4+3 um su an sat a gore.
Canım devlet hastaneleri bebeğin kalp atışları duyulmadan yapmıyor diye biliyorum benim yapmamışlardı önceki gebeliğimdeKizlar doktorunuz yapilmasi gereken testleri kacinci haftada istedi???
ben ilcedeyim ona gore gideyim surekli git gel zor oluyor malesef 6. Haftayi bekliyorum 4+3 um su an sat a gore.
Kızlar gebelikte yenilmemesi gereken çiğ et içeren yiyecekleri biliyorum salam sosis sucuk pastırma tarzı şeyler gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç yemedim, şimdi eşim yokken 3-4 günlüğüne annemlerde kalıyorum kokoreç çok severiz babamla ama dışarıdan hazır almayız kasapta yaptırıp evde pişirir kendimiz hazırlarız ailem hamile olduğumu bilmiyor ve babam benim için çok sevdiğimi bildiği için kokoreç söylemiş kasaba iftara yapalım sen seversin dedi dünden, kokoreç de bi sakatat türü gebelikte yenilmemesi gerekenler arasında mı peki
Kızlar bende bugün doktora gittim sata göre 7+0 di kalp atışını duyduk bebisi gorduk çok şükür allahima 6+5 görünüyor dedi ama sorun değil dedi darısı sizlerin basina böyle güzel bir ses böyle güzel bir mutluluk yok
İyi pişirilirse bişe olmazKızlar gebelikte yenilmemesi gereken çiğ et içeren yiyecekleri biliyorum salam sosis sucuk pastırma tarzı şeyler gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç yemedim, şimdi eşim yokken 3-4 günlüğüne annemlerde kalıyorum kokoreç çok severiz babamla ama dışarıdan hazır almayız kasapta yaptırıp evde pişirir kendimiz hazırlarız ailem hamile olduğumu bilmiyor ve babam benim için çok sevdiğimi bildiği için kokoreç söylemiş kasaba iftara yapalım sen seversin dedi dünden, kokoreç de bi sakatat türü gebelikte yenilmemesi gerekenler arasında mı peki
Ya zaten sakınılan göze çöp batar deyimine sonuna kadar katılıyorum, umursamamak hamile değilmiş gibi davranmak istiyorumBen küçük kızımda çok yedim :)) Aşeriyordum resmen midye dolma vs ne kadar yenmemesi gereken şey varsa yedim vallaSen yine de fazla abartmadan çok pişmiş olmasına dikkat ederek ye
Saol canım, ben pişircem artık yanıktan hallice yeriz iyi pişsin mikroplar ölsün diye diyeİyi pişirilirse bişe olmaz
Bence sen artık anne ve babanı mutlu etmelisin :))) ver bu haberi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın korkma hem bak anne baba duası alırsın :)Ya zaten sakınılan göze çöp batar deyimine sonuna kadar katılıyorum, umursamamak hamile değilmiş gibi davranmak istiyorum
kesinlikle katılıyorumBence sen artık anne ve babanı mutlu etmelisin :))) ver bu haberi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın korkma hem bak anne baba duası alırsın :)
günaydıııın
nasılsınız bakalım. ben oğlumdayken eve gider bişeyler yer uyurdum şimdi evde minik canavar var saat 10 olsun diye gözünün içine bakıyorumoğlumu uyuturken bende uyuyorum. çalıştığım için gündüz uyuma şansım yok
midem de gayet iyi oğlumda 10. hafta bitene kadar tatlı bişey yiyememiştim şimdi ne varsa silip süpürüyorum
pazartesi beta 3324 dü bugun gidip kan versem katlanma takibi için diye niyetleniyorum ama sıcakta üşeniyorum. daha hiç doktora gitmedim.
midesi kötü olan arkadaşlar beyaz leblebi öneririm. ben cebime koyuyordum kötü oldukça atıyordum ağzıma. bunda henüz ihtiyaç hissetmedim. inşallah böyle sorunsuz gider.
Ya dün annem sordu böyle çekine çekine kürtajımın üzerinden 3 ay geçti bi daha gittin mi doktora 3 ay oldu zaten bi kere daha gitsen bi baktırsan bebek için artık zamanı gelmiş mi diye falan konuştu içim eridi oradaBence sen artık anne ve babanı mutlu etmelisin :))) ver bu haberi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın korkma hem bak anne baba duası alırsın :)
seninle günlerimiz aynı betahcg de yakın benim pazar günü 3074 dü canım bende dayanamadım dün gittim doktora kesemizi gördük beslenme keseside oluşmaya başlamış dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı aslında haftaya da duyulabilir ama 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi
hayırlı guzel haberlerle gel inşallah cnmGünaydın hanımlar
bugün dr kontrolüm var heyacanlıyım
7. haftaya girdik bu gün 6+0 olduk maşallah miniğime
inşallah güzel haberler ile geliriz
aslında benim düşüncemde öyleydi ama 6 ay önce bir boş gebelik yaşadım dr. tahlil sonucunu görünce geciktirmesin gelsin demiş artık gittim bendetebrikler canım. ben işte o iki haftayı bekleyip gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum. dayanabilirsem bekleyeceğim
Canım sen kalp atışı için gittin miKesesini kalp atışını gören görmeye gidecek olan arkadaşlarım gözünüz aydın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?