• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya dün annem sordu böyle çekine çekine kürtajımın üzerinden 3 ay geçti bi daha gittin mi doktora 3 ay oldu zaten bi kere daha gitsen bi baktırsan bebek için artık zamanı gelmiş mi diye falan konuştu içim eridi orada :olamaz: İçine mi doğdu ne kadının Ama yine de demedim ay ne ketummuşum ben :KK43: yA bi önceki gebeliğimi erkenden soyledim herkese daha 4 haftalıkken kötü sonuçlanınca şuan çok korkuyorum bişiy olur diye en erken 15. Haftada falan söyleyeceğim bi geçelim o tarihlere hemencik :dua:
Ben kendi annemlere hemen söyledim.ilk çocuğunda da söylemiştim hemen. Kayınvalidemlere 2 buçuk aylıkken söylemiştim.2 buçuk aylıkken söylememe rağmen geçenlerde bir konuşmamızda olursa yine saklamayın dedi insan inanamıyor tavırlarına sinir oluyor eşimde anne zaten hemen söyledik ki dedi kendileri gibi görünüyorlar karşıdakini de kalpler hep olumsuza çalışıyor bazı insanların.Bu sefer Allah nasip ederde devam ederse inşallah hamileliğim farkedilene kadar demeyeceğim.Sırf onlara ders olsun diye.

Ben kendi annemlere hemen söyledim.ilk çocuğunda da söylemiştim hemen. Kayınvalidemlere 2 buçuk aylıkken söylemiştim.2 buçuk aylıkken söylememe rağmen geçenlerde bir konuşmamızda olursa yine saklamayın dedi insan inanamıyor tavırlarına sinir oluyor eşimde anne zaten hemen söyledik ki dedi kendileri gibi görünüyorlar karşıdakini de kalpler hep olumsuza çalışıyor bazı insanların.Bu sefer Allah nasip ederde devam ederse inşallah hamileliğim farkedilene kadar demeyeceğim.Sırf onlara ders olsun diye.
Ya bi önceki gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendik herkese söyledik 10. Haftaya gelince bebeğimi kaybettik, eşimin annesi ablası neden erken söylediniz düşük tehlikesi geçince söyleseydiniz dedi umursamadılar bile zaten insanlıklarından şüphe ediyorum, şuan bana kalsa doğana kadar söylemem eşimin ailesine çünkü görüşmüyoruz da beni görüp de AA hamile misin diye anlayamazlar, eşim 5. Aydan sonra söyleme taraftarı

Kızlar bi sorum var. 7. Haftamdayım. Kiloda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen bel çevremin büyüdüğünü hissediyorum, karnım çok şiş. Gaz sorununu atlattım, 1-2 haftadır yok. Şimdiden olur mu böyle normal mi? 36 bedenler sıkmaya başladı :KK43:
Sizde durumlar nasıl?
ben 34 bedenim:) benım bıle suan pamtolonlarm sıkıyor bel kalınlasırmış mutlaka ben de farkettm benım belım bıle kalınlastıysa normaldır dıye dusunuyorm canım:KK48:

Ya bi önceki gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendik herkese söyledik 10. Haftaya gelince bebeğimi kaybettik, eşimin annesi ablası neden erken söylediniz düşük tehlikesi geçince söyleseydiniz dedi umursamadılar bile zaten insanlıklarından şüphe ediyorum, şuan bana kalsa doğana kadar söylemem eşimin ailesine çünkü görüşmüyoruz da beni görüp de AA hamile misin diye anlayamazlar, eşim 5. Aydan sonra söyleme taraftarı
endişeniz cok normal haklısınız eşin de sen de ama Allah korusun her evrede olabılıcek seyler var dogumda kaybedebıılırız ılerleyen aylarda olabılır. dıger forumda ark.m 22haftalıktı 2gun once ölü dogum yaptı. Allah korusunbaşı ortası sonu hepsi aynı kaderde varsa bız nekdr korusak da korumasak da olabılıyor:(

Çok çok üzüldüm.. Önceki bebeğinizi 10. haftada neden kaybetmiştiniz acaba?

Ya dün annem sordu böyle çekine çekine kürtajımın üzerinden 3 ay geçti bi daha gittin mi doktora 3 ay oldu zaten bi kere daha gitsen bi baktırsan bebek için artık zamanı gelmiş mi diye falan konuştu içim eridi orada :olamaz: İçine mi doğdu ne kadının Ama yine de demedim ay ne ketummuşum ben :KK43: yA bi önceki gebeliğimi erkenden soyledim herkese daha 4 haftalıkken kötü sonuçlanınca şuan çok korkuyorum bişiy olur diye en erken 15. Haftada falan söyleyeceğim bi geçelim o tarihlere hemencik :dua:
Anne ve baba herkes değildir söyle bence bol bol dua ederler sana :)

Sağol canım iğnem var yorulmayacaksın dedi fitil var kese etrafında kanama var dedi 8 hazirana kadar inşallah gecer şu an kese kalp atısı iyi ama düşük riski var dedi

Dr a sormayı unutmusum ama ben arac kullanıyorum oğlumu okuldan alıp geliyorum zararı yoktur inşallah uzanıyorum bol bol ama tez canlıyım hep kalkasım var
Dr bana liste vermisti..ilk 8 hafta ve son haftalarda yasak diye yazmislardi..bende kullaniyodum aktif olarak..okuduktan sonra kullanmiyorum :)

Back
X