2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
GUNAYDIN KIZLAR BUGUN DEVLET DOKTORUNDA KONTROLUM VARDI KESEM COK DUZGUN DEDI 4 HAFTALIK GÖRUNUYO DEDI GEC YUMURTLAMISSIN DEDI 2 HAFTA SONRA BEBEK VE KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRDI ARADAKI FARK ILERLEYEN HAFTALARDA KAPANIR DIYO BI KAC KISI DOGRUMU SİZ HİÇ YAŞADINIZMI BÖYLE BİŞİ

Ovulasyon takibi yapıyor muydun canım sen?

Kizlar doktorunuz yapilmasi gereken testleri kacinci haftada istedi???
ben ilcedeyim ona gore gideyim surekli git gel zor oluyor malesef 6. Haftayi bekliyorum 4+3 um su an sat a gore.

Kizlar doktorunuz yapilmasi gereken testleri kacinci haftada istedi???
ben ilcedeyim ona gore gideyim surekli git gel zor oluyor malesef 6. Haftayi bekliyorum 4+3 um su an sat a gore.
,BİLDİĞİM KADARYLA DEVLETTEKI DOKTORLAR TAHLILLERI BEBEGI VE KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA İSTİYOR YANI 6 VEYA 7 HAFTALAR

canım burda bir iki arkadaşın haftasına göre daha küçük çıkanlar oldu görünce onlar yazar
önemli olan sağlıklı olası hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallah

merhaba canım daha iyi olmana çok sevindim çünkü neler çektiğini gripten çok iyi biliyorum
bende bu gün daha iyiyim şükür seninde geçecek az sabır

Canim bu bi sorun degil digum tarihini etkiler cok cok,benim ogkum erken dollenmeydi sat a gore onden gidiyordu gelisimi dogum beklenen tarihten once oldu,seninki de 9 ayda sata uyumlu ilerleyebilir hatta ileriden gidebilir ha boyle olmasa da dert etme cunku sadece dogum tarihini etkiler gec dollenme olmasi bi de haftasi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…