2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
30
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Benimde tam.yumurtlama dönemi bu sefer de koyu sarı akıntim çok oldu ilişkiden sonra sebebini anlamadim enfeksiyon mu var o yüzden ne yapacağıma karar veremedim çalışmaya devam etmesem mi diye dusundum. Benimde bir tane düşüğüm var inş bu sefer sağlıklı bir gebelik olur herkes icin

Benimde tam.yumurtlama dönemi bu sefer de koyu sarı akıntim çok oldu ilişkiden sonra sebebini anlamadim enfeksiyon mu var o yüzden ne yapacağıma karar veremedim çalışmaya devam etmesem mi diye dusundum. Benimde bir tane düşüğüm var inş bu sefer sağlıklı bir gebelik olur herkes icin
Canm o bide de oluyor çalışmaya devam et az su içmekten oluyor kokulu kaşıntılı değilse bişey olmaz

Aynen ben de dün ovulasyon çift çizgi oldu bugün silik di iki gün çalıştk sen de öyle yap çatladktan sonra yumurta bir gün yaşypr bugün ve yarın da çalşn:KK45:
Israrda yanma ve koku da hissettim bugün ondan sevkim kalmadi. Dün ve iki gün önce denemiştik olduysa oldu artık bugün ovulasyon yaptım iki eşit koyu çıkmadi ama silikte çıkmadı rengi baya vardi.

Canm ovulasyon testinn yapmadan fszla sıvı alırsan net çıkmayablyor tekrar deneseydin 3 4 saat sonra
Yok dışarıdaydım zaten şu içmemiştim. Yarın gidip idrar tahlili yaptircam çünkü kasiklarimda agriyor idrarda koku var rengi köyü. Bakalım enfeksiyon var mi? Sen ne zamandan beri istiyorsun bebek?

Yok dışarıdaydım zaten şu içmemiştim. Yarın gidip idrar tahlili yaptircam çünkü kasiklarimda agriyor idrarda koku var rengi köyü. Bakalım enfeksiyon var mi? Sen ne zamandan beri istiyorsun bebek?
İnş bişey yoktur canm dikkat et kendine. ben 11.aym bir yıl oldu diyorum eşimde de bende de sıkontı yok her şeyimzi yaptrdk temiz ama hala bebiş yok siz de nasıl durumlar

Ben çatlama iğnesi ile hamile kaldım sat 18 marttı ilk hcg sonucum 30 ikinci 48.7 çıktı yarin üçüncü testi yapicaz bakalim.çatlatma ignemi 30 martta yaptım

X