2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Bende gecen yil yolladım devlet e ama ikinci donem öğretmen değişti cok sıkıntı yaşadık bende bu yil sadece oyun grubuna yolladım oğlumu haftada 3 gun.seneye anaokulu sonra 1 .sınıf a baslayacaklar cunku.
Çalışırken mecbur tam gün kreşe yollamak zorundayım ben :)
Bakıcıların verdiği hiçbir şey yok zaten çocuklara vakit doldurup gitmeye bakıyorlar.vicdanli birisi olacak ki gözün arkada olmadan bırakıp gidebilesin.ben işimi bıraktım çocuk olduğu için bazen kızıyorum kendime niye bıraktım şöyle böyle diye ama sonra çocuğumu düşününce yapacak birsey yok diyorum.allahim ikinci yavrularımizida doğurup büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli.
Aslına bakarsan bakıcımızdan faZlasıyla memnunduk kızımda bende. Hatta bakıcısına da anne der kızım. Bakıcının 3 çocuğu daha var. En küçüğü 9 yaşında ve özellikle 9 yaşında olanla çok çok iyi anlaşıyorlardı. Ve kızıma çok şey öğrettiler ama attık kreş vakti geldi. Bi aksilik olmazsa ikinci kızıma da aynı kişi bakacak.
Eğer aldığın maaştan bakıcıya verildikten sonra Eline kayda değer bişey kalmıyorsa bende çıkardım işten ama memur olunca çıkmayı gözün yemiyor :)))
 
Melike cok.anlamıyorum ama ense kalınlığı senin az çıkmıştı diye hatırlıyorum onu baz al.bu değerler normal mi bilmiyorum nette de ornekler var ama karışık işler bunlar.ozel hastanede yaptirmissin hemen ara bakalım ne diyecekler
Evet canım ense kalınlığı az çıkmıştı,değerleri yorumlayan bi arkadaş buldum sağolsun yorumladı canım içim rahat etti :KK200:
Düşünüp yazmışsın canım çok sağol Allah razı olsun :KK15:
 
Napıyorsunuz Kızlar? :KK200:

Ben haala yatağımda uzanıyorum:ıslık: .
Bütün gece yağmur yağdı ve tüm gün yağmaya devam edecekmiş.
Eşim işe gitti sabah erkenden öğlen yemeğe gelecek ve tekrar gidecek.
Bende şu an yorganımın altında öğlen için hazırlayacağım yumurtalı sütlü ekmeği düşünüyorum :hamarat: :KK70:
 
Canım bu normal insanlarda da özellikle de hamilelerde çok sık görülen bir durum korkulacak bir şey yok idrar kültürü yapılıp tespit ediliyor ona göre ilaç kullanırsın geçer:KK200:

Teşekkür ederim canım :KK200::KK200: bugün biraz daha iyiyim sankii
 
Kızlar yorumlariniza birazdan yazacagim.ama unutmadan bisi yazayim dedim hamileliğin başından beri.az tuzlu cooook zeytin tuketiyorum resmen icim.istiyor nette baktım hamilelikte zeytinin faydalari diye cook güzel şeyler yazıyor okumaninizi ve bolca yemenizi tavsiye ederim bebege cok faydaliymis

Evet zeytine ben de bayılırım z.yağı da çok faydalı hele kabızlık için birebir bol bol tüketelim :kk77:
 
Screenshot_20181007-115220.png
slm kızlar birazcik göbis çıkmış mi yoksa bana mı öyle geliyor; zorluyor muyum:KK66:
 
Azicik cikmis sankim :anneadayı: Yalniz yun kazak filan biz halen tisortle takiliyoruz :halay: kisi sogugu hic sevmem az serinler gibi oldu hava benim kiz hemen ateslendi :KK12:
 
X