2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
İstanbul cok yogun cok kalabalık cok kozmopolit sinirler kolay geriliyor bunu anlıyorum da stres topu olmak zorunda değiliz kimsenin
 
Bugün az bi temizlik yapmıştım. Kuyruk sokumuma doğru ağrıyor Hatta acıyor nerdeyse.. Halbuki çok yorulmadım evi süpürdüm viledaladım yatak odasının camını sildim evi topladım yemek yaptım bu kadar..
 
Benim eskiden daha cok olurdu simdi yok gibi crinone jel kullanıyorum sadece o geri geliyor belkide benimki gariptir
Yok cnm garip değil crinone bende kullandım.
Bende geri gelmiyordu temizliğini tüp bebek sonucum olumsuz olunca kendim yaptım.
Geri geliyorsa çok şanslısın.
Akıntı beni deli ediyor.
Geçen sefer ilaç vermediler 3 aya kadar ilaç vermiyoruz dediler. Yarın doktora gidicem inşallah bu sefer fitil ve krem verir.
 
Acaba enfeksiyon mu oldu olağandışı durumun mu var cok gecmis olsun
 
İstisnalar olsa da devlette genelde doktoru hemşiresi hasta baKıcısı memuru hepsi bir acayip insanlıktan çıkmışlar. Evet yoğun işleri kolay değil ama bu kadar olmaz. Maaşımızdan çok ciddi para kesiliyor. Sürekli bile değil bi kere test yaptırmaya ilaç yazdırmaya gidiyoruz insani gittiğine pişman ediyorlar. Yazıklar
Olsun hepsine. Benden önceki kadına bir bağırdı doktor bir aşağıladı benim zoruma gitti valla.neyse Allah vicdan versin hepsine..
Canım o testlerin acelesi yok sıradan kan testleri. Ama istersen cmt de yapılıyordur. Aç karnına gidersin. Aile hekiminde de yapılıyor bir çoğu. Bir de idrar tahlili de var tabii.
 
E canım dAha ne yapacaksın. Bu kadar hepsini birden yapmamaya çalış bari. Özellikle cam silmede geriliyorsun falan yapma canım camlar az pis kalsın. Ağrı yorulduğun içindir. Şu anda vücutlar zaten yorgun oluyor bir de iş oldu mu üstüne ağrı normal. Ama dikkat et kanama vs olmasın Allah korusun. Kendine de biraz daha iyi davran canım.
 
Arkadaşlar bulantı ve kusması olanların tavsiyelerine açığım. Zencefilli su içiyorum, çubuk kraker ve haşlanmış patatesle yaşıyorum. Ben daha önce de 13. Ve 26. Haftaya gelip sonlanan gebelikler yaşadım hep serum zofran kullanmak zorunda kaldım, tecrübeliyim aslında ama serum ve ilaç almadan evde farklı yöntemler bulmak istiyorum. Bu gece 3 defa çıkardım, şimdi uyandım kraker yiyorum ama yine çıkaracağım gibi.
İyi yöntemleri olsun varsa paylaşırsanız çok sevinirim
 
Allah yardımcın olsun sağlıkla gebeliğin geçsin bebeğini kucağın a al inş.
 
Kızlar akıntı problemi yaşayan var mı?
Geçen hafta doktora sordum ben canım ilk aylar akıntının normal olduğunu söyledi. İlerleyen zamanlarda devam ederse ona göre konuşuruz dedi. Enfeksiyon falan çıkmadıysa normaldir yani. Yine de emin olmak için doktoruna sor tabi.
 
ben yaşıyorum sarı kokusuz kaşıntısız bi akıntı çok rahatsız oluyorum dr a sordum kaşıntı ve koku olmadığı sürece gebelikte normal sayıyoruz dedi
Öyleydi ama değişti.
Geçen hasta 3 aylık olana kadar ilaç yazmıyoruz dedi.
Bakalım bugün ne dicekler.
Sirkeli su karbonatlı su yapıyorum ama fitil gerekli bana.
 
Uzun zamandır hareketsiz kaldıysan ondan olmuştur canım bugün hiçbir şey yapma dinlen bol bol
 
Canim bi normal geliyor bı sarı yeşil geliyor.
Çok dikkat ediyorum.
Sirkeli su, karbonatlı su felan yıkıyorum.
Ama artık bana fitil vermeleri gerek.
 
Canim bi normal geliyor bı sarı yeşil geliyor.
Çok dikkat ediyorum.
Sirkeli su, karbonatlı su felan yıkıyorum.
Ama artık bana fitil vermeleri gerek.
Canım farklı şeylerle yıkayarak ph dengesini de bozma derim. Sarı akıntı kaşınma ve yanma yoksa bu aylarda normalmiş. Fitil konusunu doktor bilir tabi hiçbir fikrim yok :)
 
Canım farklı şeylerle yıkayarak ph dengesini de bozma derim. Sarı akıntı kaşınma ve yanma yoksa bu aylarda normalmiş. Fitil konusunu doktor bilir tabi hiçbir fikrim yok :)
Yok cnm karbonatlı suyu, sirkeli suyu doktorlar söylüyor zaten.
Ama her gün yıkamayacaksın ta bi.
Hafta da bı felan yapıyorum. İkisinden birini.
Ya 3 aya kadar ilaç vermezlerse bu iş başıma iş açar gibime geliyor.
Olmazsa evde fitil var hamileler kullanabiliyor atıcam. Dayanılacak gibi değil.
Bakalım bugün ne dicekler.
 

Canim Allahtan cok birsey yapmamissin. Yapsan herhalde evi fln boyardin
Cam fln silme sakin cnm sen hamilesin Allah korusun dusersin birsey olur dikkat et kendine.
 
Camın üstlerine uzanmadan sildim canım petranın cam bezini kullanıyorum 2 dkmı almıyor dikkat ettim Zaten baya ama ağrı öldürdü beni. Bir daha yapmam zaten dediğin gibi allah korusun yani.

Uzun zamandır hareketsiz kaldıysan ondan olmuştur canım bugün hiçbir şey yapma dinlen bol bol
Ay bende öyle düşündüm inşallah ondandır :) kız uyandım hamile gibi değilim neden ki? Bütün belirtiler gitmiş gibi göğüsümde hafif sızı vardı o da yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…