- Emoji Skoru
- 12.405
- Puanlar
- 298
Ptt canımHangi kurum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptt canımHangi kurum canim
Rica ederim ne demekİnsan başına gelmeyince merak etmiyo bazı şeyleri :)çok sağol canım bilgilendirmelerin için :)
Bana da doktor ilk üç ay kilo almana gerek yok bebek zaten senden beslenecek dedi. Zaten daha sonra beden hızla kilo alıyormuş. Benim de hiç mide bulantısı olmadı iştahım da yerinde, bende aldım bir kilo ama sanki daha fazla almışım gibi şişkinlik varKızlar benim şuan kıyafetlerim oluyor ama tartıda 1,5 kg fazla çıktıminşallah yağdan almamışımdır bi de göğsümün büyüdüğünü hissediyorum karnım da biraz çıktı ama şişkinlikten mi bilemiyorum gece de çok rahat yatamıyorum artık
![]()
Ayy masallah minnacikEki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
Çok küçük dimi hareket ettiğine şaşıyor insanAyy masallah minnacik![]()
Eki Görüntüle 2188566 Bakın çocuuuummmm
Wuhuuu çok tatlış bu yaaa :)))Kızlar attığım fotoğrafta bebeğin başını ellerini falan görüyor musunuz ayırt ediyorsunuz değil mi? Ben anası olduğum İçin görmüyorum dimi gayet belli diiiiimi![]()
Benim doktorumda bir ay sonraya randevu verdi.Kızlar biz bugün 8. Haftadayız bir dahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi 2li testi de o zaman yaptıracağız, burada herkes en az 2 haftada bir gidiyor gibi benim doktor mu çok ileri atmış beni![]()
Bende de çok oluyor.Iyi akşamlar kızlar. Merak ediyorum sizde de gaz sancısı varmı ? Karnınızda birşey dolaşıyormuş gibi ?
Hep 2-3 haftada bir çağırılınca herkes acaba benim doktorda mı sorun var dedim ben de :)Wuhuuu çok tatlış bu yaaa :)))
Her bir tarafıda gayette belli :))
Benim doktorumda bir ay sonraya randevu verdi.
Bende de çok oluyor.
İnşallah memnun kalırsın gittiğin doktordan, doktor seçimi önemli gerçekten :)Kızlar bende cumartesi ye aldım randevuyu bakalım bu dr nasıl bayagi genç ama.devlet hastanesinden ikili test sonucunu kabul ediyormuş.tatlı bir bayanmis inş bu sefer karar kılarim ilk bebeğim deki dr medicalpark a geçmiş ve cok pahali
Amin cnm hepimiz insllah bu kendiliğinden oldu mucizem. Senin tüp bebk herlde aynen tam anlamıyla sevinemiyrz biraz zaman geçse biraz dha rahatlicz insllahCanım tup bebekle mi oldu.inş bu sefer sağ salim alırsın kucagına.sureklı bır korkuyla yaşıyoruz gerçekten
Rica ederim canım. Merak etme herşey yolundadır inşallah. Ben bugün crinone yazdırmata ve tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gittim. Alttan muayene de etti, kalp atışı var dedi ama 3 sn baktı ve bana dinletmedi sağolsun. İnsana insan gibi davranmadıkları için çıktım uzatmadan. İnşallah ben de cuma gideceğim kalp atışı için. Hakkımızda hayırlısıCuma gideceğim inşallah şimdiden aldı bir panik bir telaş :) tesekkür ederim cok icimi rahatlattın![]()
Nerede tedavi gördünüz?Aynen canım fiyatını sorduk diğer doktorların 150 dediler bizede.
Şanslısınızki kurumunuz anlaşmalı gerçekten pahalı bir hastene.
Tüp bebekte muayene başına ücret ödenmiyo canım paket ücret ödeniyo.
Yumurta gelişim takibi+yumurta toplama+transfer+pozitif olursa ilk muayene toplam 6500.
Ama işte bizden ilk muayenedende fiyat aldılar eşimle çok şaşırdık.
Fiyatı duyunca çabuk kaçalım burdan demişim![]()
Gözün aydın cokk sevindim kalp atışını görmene :))) ben de sırf bu yüzden gitmiyorum hala devlete cok kötü davranıyorlar üzülüyorum kendime gelemiyorum tavırlarından sonra. Aşılama yaptırdım devlette 1 kez inan nefes almaya korkuyordum yine hemşire bağıracak diye işlemden sonra bana kalk kalk kalk ne yatıyosun hala diye bağırdı bir zıplayıp kalkmışım korkuyla... tek söyleyecegim yazıklar olsun. Bir de memorialde cuma kontrolüm var ya kan testlerini cumartesi de yaptırabilir miyim ki yoksa pazartesiye mi kalır memorialde yaptırırım kan testlerini de muhtemelenRica ederim canım. Merak etme herşey yolundadır inşallah. Ben bugün crinone yazdırmata ve tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gittim. Alttan muayene de etti, kalp atışı var dedi ama 3 sn baktı ve bana dinletmedi sağolsun. İnsana insan gibi davranmadıkları için çıktım uzatmadan. İnşallah ben de cuma gideceğim kalp atışı için. Hakkımızda hayırlısı
Amin cnm hepimiz insllah bu kendiliğinden oldu mucizem. Senin tüp bebk herlde aynen tam anlamıyla sevinemiyrz biraz zaman geçse biraz dha rahatlicz insllah[/QUOTE\]
Ben iki aşılama ıkı tup bebek yaptırdım tutmadı.bu ay tedaviye başlıcaktım bı baktım hamileyım 8 sene sonra oldu.aynı senin gıbı mucize oldu bıze.
Ne gerizekalı bır hemşireymış.konyada çok ıyılerdı çalışanlar.şehırden şehıre bıle değişiyor.imkanın varsa ozele gideceksın.bursada doktorun odasında ultrason bıle yok onun için bıle gun verıyolarGözün aydın cokk sevindim kalp atışını görmene :))) ben de sırf bu yüzden gitmiyorum hala devlete cok kötü davranıyorlar üzülüyorum kendime gelemiyorum tavırlarından sonra. Aşılama yaptırdım devlette 1 kez inan nefes almaya korkuyordum yine hemşire bağıracak diye işlemden sonra bana kalk kalk kalk ne yatıyosun hala diye bağırdı bir zıplayıp kalkmışım korkuyla... tek söyleyecegim yazıklar olsun. Bir de memorialde cuma kontrolüm var ya kan testlerini cumartesi de yaptırabilir miyim ki yoksa pazartesiye mi kalır memorialde yaptırırım kan testlerini de muhtemelen