2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Evet kızlar öncelikle hızlıca size özet geçeyim doğumu sonra tüm detaylarıyla yazıcam. Sbh malum normal denenecekti ancak kontrol de hala kanala girmemiş olması. Açıklığımın sadece 2den 3 e çıkması, sonra suyumun sızıntı şeklinde geliyor olması ve başka bir doktorunda çatı ile ilgili olumsuz tanısı sebebiyle sabah sezeryana karar verildi.. saat 13:40 da giydirilip ameliyathaneye götürüldümm.. önce ekip kendini tanıttı.. hepsi çok pozitifti.. espriliydi.. sonra anestezi uzmanı geldi oturduğum yerde spinal yapıldı ve ameliyat başladı. Saat tam 14:30 da oğlum kucağımdaydı.. bir süre benle kaldıktan sonra - o an ben salya sümük tabii kiii— muayenesi yapıldı. Bir yandan beni dikiyorlar ama benim gözüm o boncuk boncuk etrafı inceleyen kuzudaydı.. bi yandan ağlıyor bir yandan meraklı gözlerle etrafı inceliyorduu 😍 sonra tekrar benle temas edilip yukarı bebek odasına çıkardılar babasıyla tanışması için. Sonra benim işlemler bitti. Yukarı odama çıkardılar.. tabii ben zangır zangır titriyordum narkozun etkisiyle. Ve ameliyathanenin soğukluğu içime işlemişti.. sonra eşim doğumhanenin kapısında bekliyor. Onu görünce yine salya sümükk :)) odaya geldim herkes camdan görmüş Çınar ımızı.. çok heyecanlı. Bütün aile coşkulu.. sonra oğluşumuz geldi odaya.. kucağıma verdilerrr allahımmm yoktu öyle bir heyecann.. titremekten artık tutamıyordUm. Ne göz yaşlarımı ne çınarı ne eşimin elini... 3060 kg 50 cm bir sıpaaa.. kucağımdaa.. herkes ama herkes çok ağladı.. rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu geceyi de özellikle 1-4 arası çok ağlamalı geçirdik. Emmeye çalışıyor. Göğsüm karnım acıyor. Ama bin şükür bu günümüze 🙏🏻 Biraz önce yeniden tarttılar 2960 geldi. Bi hesaplama yaptı. Beslenebiliyor dedi bebek hemşiremiz. Dilersek bu akşam taburcu olabileceğiz. Akışına bakıcaz. Hepinizi çok öpüyorum. Nolur eğer unuttuklarım görmediklerim varsa affola.. çünkü bu msjı bile üç postada yazdım gece 2 de yazmaya başlamıştım 🙄 inş bu akşam evimize gidebilirsek sizinle de ilgilenebilirimmm 🤗

Çok güzel bir doğum hikayesi canım 😍🙏🏼❤️ Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar çoğunuz Doğum yaptı, eski sohbetleri özlüyorum valla
İki gündür iyice duygusala bağladım, topiğin ilk mesajlarını okuyorum 😀
Çoğunuzun hamilelik haberini verişi, kalp atışlarını duyduk duymadık muhabbeti ♥
Onları okuyunca iyice duygulandım 😔

İnşallah hepimiz sağlıkla bu süreçleri atlatırız da hep birlikte gazıydı çişiydi dişiydi derken günler geçer 😍😍

Bende çok fazla duygusalım şu son günler sürekli ağlıyorum 😩😩

Kızlar günaydın. Malum 40 haftayı geçtim ve ben ne zaman dogurcam diye beklerken bu sabah yani 40+6 da bi sanci ile uyandım ve nisanimin geldiğini gördüm. :KK66: zannedersem bugün veya yarın doğumum olur:KK200:

Hayırlısı olsun kuzum ❤️
 
Kızlar günaydın. Malum 40 haftayı geçtim ve ben ne zaman dogurcam diye beklerken bu sabah yani 40+6 da bi sanci ile uyandım ve nisanimin geldiğini gördüm. :KK66: zannedersem bugün veya yarın doğumum olur:KK200:
Hadi hayırlısı kuzum, bir avazda kurtulursun inşaallah..
2258470
 
oufff :KK43:
Üzülme diyeceğim kuzum ama saçma olacak..
o zaman yarın olmayacak mı ameliyat?
Değerleri düzelmeden olamazmış..
Kalp damar aleti oluyormuş ona bağlamak bile riskliymiş
Ameliyata uygun hale getirmeye çalışıyorlarmış ama hiç ümitli konuşmadı
Hatta yaşınız genç bile dedi..
Çok üzgünüm.
 
X