Çok şükür iyiyimnasılsın canım benim.
Erkek 1 yaşında kendini değil de oyuncakları özlemiş galibabenim oğlum kızımdan çok seviyor gezmeyi
yiğenin kızmı erkekmi?
hele bakalım gezmek içinmi özlemiş oysa gerçektenmi özlemiş
bizim kimse yok maalesef
btğn yiğenlerim memlekette ikisi yurt dışında. özlüyoruz şükür görüntülü arama var.
seneye 1.sınıf içinmi okul.Çok şükür iyiyimbu aralar baya kosturmacaliyiz. 1 numara için okul görüşmeleri yapıyoruz. Daha bir karara varamadık baya zor bir işmiş hayırlısı insallah.
İyi yapmışsın canım herşeyin en güzeli sakin sakin yapılandır. Daha zaman varken yapmak en doğrusu. Bende cumartesi hazırlayacağım inşallah. Eksik olanı da aldıkça eklerim çantaya (bez falan..) hem daha tadını çıkarıyorsun hemde daha iyi hazırlanmış oluyorsumn!!Amiiiiin canımBugün acaip şevke geldim hastane çantası hazırlıyorum biraz erken oldu aslında ama dursun kenarda dedim erteledikce değişen bir şey olmayacak zaten. Hem ne ekleyecegim ne çıkaracağım sakin kafayla daha doğru kararlar veririm inşallah
Canım benim yerimm senin o smileylarınıHayırlı huzurlu güzel haberlerin yağdığı birgün olsun hepimize
Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları nasip etsin bu mübarek üçayların hürmetine.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum dualrımla birlikte
A asitane161719 canım
Pisikedii şekerim
leylunehar nasılsın canım
R rkndmt ❤❤❤
Nilayyy
@KEVOK nasılsın tatlım
@Happinesss26 herşey yolundadır inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah dualrımdasın
Hifaa
@doda ❤❤❤
@luckyfish_2019
@sermed
Doğum tarihiniz hayırlı olsun inşallah.. Bizim de 2,3 mayıs inşallah. Kiloları verirsin dert etme. İnşallah bebişlerimizde bizlerde sağlıkla kavuşuruz da bi derdimiz kilo olur.. Bende toplamda 11,12 kg gibi bişey aldım.Günaydin.
Dun yazamadim kusura bakmayin.
Bebis iyi.
Ben cok kilo aliyorum yine 20 kilo almisim.
Umarim verebilirim.
Dogum icin de 10 mayis dedi.
canım normal doğum mu olacak nasıl tahmin edebiliyor tarihi?Günaydin.
Bebis iyi.
Umarim verebilirim.
İyi yapmışsın canım herşeyin en güzeli sakin sakin yapılandır. Daha zaman varken yapmak en doğrusu. Bende cumartesi hazırlayacağım inşallah. Eksik olanı da aldıkça eklerim çantaya (bez falan..) hem daha tadını çıkarıyorsun hemde daha iyi hazırlanmış oluyorsumn!!
Canım benim yerimm senin o smileylarınıİyiyim çok şükür. İşe git gel oğlanın okuluydu dersiydi zaman geçiyor çok şükür. Fırsat buldukça da son hazırlıkları yapıyorum Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun.
Günaydin.
Bebis iyi.
Umarim verebilirim.
AMİN, AMİNN.Aynen canım rahat rahat strese girmeden hazırladım gitti. Çok küçük eksikler kaldı onları da hallederim yakında inşallah. Pusetini de yıkadım temizledim o da hazır. Bir köşede beklesinler. Allah bize güle oynaya doğuma gidip güle oynaya gelmeyi nasip etsin inşallah.
Günaydın.. Hepimizinkini inşallah. Hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar Allah'ım gönlünüzün muradını versin ❤
İyi yapmışsın canım herşeyin en güzeli sakin sakin yapılandır. Daha zaman varken yapmak en doğrusu. Bende cumartesi hazırlayacağım inşallah. Eksik olanı da aldıkça eklerim çantaya (bez falan..) hem daha tadını çıkarıyorsun hemde daha iyi hazırlanmış oluyorsumn!!
Canım benim yerimm senin o smileylarınıİyiyim çok şükür. İşe git gel oğlanın okuluydu dersiydi zaman geçiyor çok şükür. Fırsat buldukça da son hazırlıkları yapıyorum Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun.
amin canım aminGünaydın kızlar hayırlı cumalar Allah'ım gönlünüzün muradını versin
Aynen canım rahat rahat strese girmeden hazırladım gitti. Çok küçük eksikler kaldı onları da hallederim yakında inşallah. Pusetini de yıkadım temizledim o da hazır. Bir köşede beklesinler. Allah bize güle oynaya doğuma gidip güle oynaya gelmeyi nasip etsin inşallah.
amin canım amin
amin amin ne güzel olur . güle oynaya
merhaba kızlar, okudum tek tek cevap veremiyorum yazılanlara, hazirliklarla geçiyordu birkaç gün, sonunda foto çekimi için gecelik sabahlık takımları bulabildim, haftaya da bebek için isimli tulum siparişi vericem, fotorafciyla ve oda süslemesi yapacak kişiyle gorusucem. çok az eksiğimiz kaldicok sukur.bu arada nst ye girdim, kasiklarima arada bebek vuruyor baskı yapıyordu ani bir wc isteği oluyodu, nst deyken yine iki defa oldu, meğer bir iki haftadır gün içinde ara ara bebek vurması gibi hissettiğim şey doğum kasilmasiymis:) hemşire kasilmalarinizi hissettinizmi diye sordu kâğıtta belliydi. Çok heyecanlandım. Son bir haftadır sık sık yaşıyordum düzensiz düzensiz tabi. Nst den sonra evet artık az kaldı diye düşünmeye başladım. Bu arada 35. Haftaya girdik 34 bitti çok şükür. Kasılmalar artık artarak gelicek siz takip edin rutin mi oluyor diye dedi hemşire. Her hafta nst ve doktor kontrolüne gidecekmisim. Heyecan tavan yaptı bende:)
karapisso ettiğin duaların karşılığını kat kat al inşallah canım.
Herkes inşallah evladını sağlıkla kucağına alır kizlar
merhaba kızlar, okudum tek tek cevap veremiyorum yazılanlara, hazirliklarla geçiyordu birkaç gün, sonunda foto çekimi için gecelik sabahlık takımları bulabildim, haftaya da bebek için isimli tulum siparişi vericem, fotorafciyla ve oda süslemesi yapacak kişiyle gorusucem. çok az eksiğimiz kaldicok sukur.bu arada nst ye girdim, kasiklarima arada bebek vuruyor baskı yapıyordu ani bir wc isteği oluyodu, nst deyken yine iki defa oldu, meğer bir iki haftadır gün içinde ara ara bebek vurması gibi hissettiğim şey doğum kasilmasiymis:) hemşire kasilmalarinizi hissettinizmi diye sordu kâğıtta belliydi. Çok heyecanlandım. Son bir haftadır sık sık yaşıyordum düzensiz düzensiz tabi. Nst den sonra evet artık az kaldı diye düşünmeye başladım. Bu arada 35. Haftaya girdik 34 bitti çok şükür. Kasılmalar artık artarak gelicek siz takip edin rutin mi oluyor diye dedi hemşire. Her hafta nst ve doktor kontrolüne gidecekmisim. Heyecan tavan yaptı bende:)
karapisso ettiğin duaların karşılığını kat kat al inşallah canım.
Herkes inşallah evladını sağlıkla kucağına alır kizlar
1.sınıf için canım. Erken kayıt dönemi şimdi ya..degerlendirecez inşallah. Ama bi türlü karar veremedik.seneye 1.sınıf içinmi okul.
Nilayyy hayırlısı olsun , bence bu 6 haftalık eğitim sonrası karar vermek daha faydalı olacaktır. .
Hifaa amin canım amin inşallah, hayırlısıyla gideriz hasret biter. maşallah benim kızımda dün beni jiç yormadı varlığı yokluğu belli değildi . ev büyüktü rahat rahat gezdiler bir arkadaşın kızıyla oyunlar oynadılar bende çok rahat ettim.
A asitane161719 kuzum bendede oluyor kasılmalar gittikçe artacak gibi . dün düşündüm belki beklemez benimki Mayıs'ın sonunu. hayırlısı
Kiloyu hiç takma canım. Vermek sana bağlı. Azimli davranırsan daha fit bile olabilirsin.Günaydin.
Bebis iyi.
Umarim verebilirim.
1 mayıs miiiİyi akşamlar kızlar bugün 32+1 oldum ve çalışabilir raporumu aldım 26 nisanda da doğum iznine ayrılıyorum inşallah:) 1 mayıs da doğum planladık bir aksilik olmazsa :)
inşallah hep birlikte sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize:)
İyi akşamlar kızlar bugün 32+1 oldum ve çalışabilir raporumu aldım 26 nisanda da doğum iznine ayrılıyorum inşallah:) 1 mayıs da doğum planladık bir aksilik olmazsa :)
inşallah hep birlikte sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?