Erkek 1 yaşında kendini değil de oyuncakları özlemiş galiba ama yine de çok eziyet etmedi saolsun biz de 3 kardeşiz de kızlar olarak annem ne kadar gezmeyi severse bizde o kadar seviyoruz ama erkek kardeşim kılı kıpırdamaz d ondan pay bictim allahim hepsine sağlık versin inşallah her fırsatta görüşürsunuz canım

Çok şükür iyiyim bu aralar baya kosturmacaliyiz. 1 numara için okul görüşmeleri yapıyoruz. Daha bir karara varamadık baya zor bir işmiş hayırlısı insallah.
seneye 1.sınıf içinmi okul.
Nilayyy hayırlısı olsun , bence bu 6 haftalık eğitim sonrası karar vermek daha faydalı olacaktır. .
Hifaa amin canım amin inşallah, hayırlısıyla gideriz hasret biter. maşallah benim kızımda dün beni jiç yormadı varlığı yokluğu belli değildi . ev büyüktü rahat rahat gezdiler bir arkadaşın kızıyla oyunlar oynadılar bende çok rahat ettim.
A asitane161719 kuzum bendede oluyor kasılmalar gittikçe artacak gibi . dün düşündüm belki beklemez benimki Mayıs'ın sonunu. hayırlısı

İyi yapmışsın canım herşeyin en güzeli sakin sakin yapılandır. Daha zaman varken yapmak en doğrusu. Bende cumartesi hazırlayacağım inşallah. Eksik olanı da aldıkça eklerim çantaya (bez falan..) hem daha tadını çıkarıyorsun hemde daha iyi hazırlanmış oluyorsumn!!
Canım benim yerimm senin o smileylarını İyiyim çok şükür. İşe git gel oğlanın okuluydu dersiydi zaman geçiyor çok şükür. Fırsat buldukça da son hazırlıkları yapıyorum Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun.

Günaydin.
Dun yazamadim kusura bakmayin.
Bebis iyi.
Ben cok kilo aliyorum yine 20 kilo almisim.
Umarim verebilirim.
Dogum icin de 10 mayis dedi.
Doğum tarihiniz hayırlı olsun inşallah.. Bizim de 2,3 mayıs inşallah. Kiloları verirsin dert etme. İnşallah bebişlerimizde bizlerde sağlıkla kavuşuruz da bi derdimiz kilo olur.. Bende toplamda 11,12 kg gibi bişey aldım.

Aynen canım rahat rahat strese girmeden hazırladım gitti. Çok küçük eksikler kaldı onları da hallederim yakında inşallah. Pusetini de yıkadım temizledim o da hazır. Bir köşede beklesinler. Allah bize güle oynaya doğuma gidip güle oynaya gelmeyi nasip etsin inşallah.

Günaydin.
Bebis iyi.
Umarim verebilirim.

Gözün aydın canım. Ben de kilo aldım ama dert etmeyelim boşver. Mühim olan evlatlarımızın sağlığı yine burda beraber veririz belki fazlalıklarımızı

AMİN, AMİNN.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar Allah'ım gönlünüzün muradını versin ❤
Günaydın.. Hepimizinkini inşallah. Hayırlı cumalar

evet zaman güzel geçiyor sağlıkla geçsin inşallah. şükürler olsun Allah güle bakaabilmeyi şükrü daim etmeyi nasip etsin. öpüyorum sizi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar Allah'ım gönlünüzün muradını versin
amin canım amin
amin amin ne güzel olur . güle oynaya

amin canım amin

amin amin ne güzel olur . güle oynaya

Normal doğuma giderken bile sancılar rağmen sevinerek gitmiştim bu sancılar bana oğlumu getirecek diye... Sezaryende zaten öncesi ağrısız olduğu için güle oynaya gidebilirim belki değil mi tabi kendime stres konusunda hakim olabilirsem

merhaba kızlar, okudum tek tek cevap veremiyorum yazılanlara, hazirliklarla geçiyordu birkaç gün, sonunda foto çekimi için gecelik sabahlık takımları bulabildim, haftaya da bebek için isimli tulum siparişi vericem, fotorafciyla ve oda süslemesi yapacak kişiyle gorusucem. çok az eksiğimiz kaldicok sukur.bu arada nst ye girdim, kasiklarima arada bebek vuruyor baskı yapıyordu ani bir wc isteği oluyodu, nst deyken yine iki defa oldu, meğer bir iki haftadır gün içinde ara ara bebek vurması gibi hissettiğim şey doğum kasilmasiymis:) hemşire kasilmalarinizi hissettinizmi diye sordu kâğıtta belliydi. Çok heyecanlandım. Son bir haftadır sık sık yaşıyordum düzensiz düzensiz tabi. Nst den sonra evet artık az kaldı diye düşünmeye başladım. Bu arada 35. Haftaya girdik 34 bitti çok şükür. Kasılmalar artık artarak gelicek siz takip edin rutin mi oluyor diye dedi hemşire. Her hafta nst ve doktor kontrolüne gidecekmisim. Heyecan tavan yaptı bende:)
karapisso ettiğin duaların karşılığını kat kat al inşallah canım.
Herkes inşallah evladını sağlıkla kucağına alır kizlar

Heyecanını buradan hissettim her şey çok güzel olsun inşallah. Çekimlerin hayalindeki gibi olsun gönlünden geçenleri tadıyla yaşarsın umarım. Seninle aramızda iki güncük var ve evet benim de kasilmalarim çoğaldı bir iki gündür. Kontrollerin haftada bire düşmesi iyi olmuş merakını giderirsin heyecanını daha güzel yönetir ve yaşarsın böylece. Benim de 36 haftadan sonra haftada bire düşecek. Beklemek artık daha çok yoruyor beni haftada bire bir an önce geçmek istiyorum o yüzden. Sağlıkla sıhhatle hayırla güzellikle inşallah...

Heyecanını buradan hissettim her şey çok güzel olsun inşallah. Çekimlerin hayalindeki gibi olsun gönlünden geçenleri tadıyla yaşarsın umarım. Seninle aramızda iki güncük var ve evet benim de kasilmalarim çoğaldı bir iki gündür. Kontrollerin haftada bire düşmesi iyi olmuş merakını giderirsin heyecanını daha güzel yönetir ve yaşarsın böylece. Benim de 36 haftadan sonra haftada bire düşecek. Beklemek artık daha çok yoruyor beni haftada bire bir an önce geçmek istiyorum o yüzden. Sağlıkla sıhhatle hayırla güzellikle inşallah...

1.sınıf için canım. Erken kayıt dönemi şimdi ya..degerlendirecez inşallah. Ama bi türlü karar veremedik.
Günaydin.
Bebis iyi.
Umarim verebilirim.
Kiloyu hiç takma canım. Vermek sana bağlı. Azimli davranırsan daha fit bile olabilirsin.
1 mayıs miii ayyyyy çok az kaldı. Heyecan heyecan ❤❤❤

Sezaryen olacakların tarihler bir bir belli oluyor bakalım. Hayırlısı olsun Mayıs annelerin ilklerinden olacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…