Günaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz

Ama bunlar çok fazla şirin olmuşlar sağlıkla güzellikle gelsin paşa da ağız tadıyla sahiplerini bulsun bu hediyeler inşallah. Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar buradan

Ben tek isim ve klasiklerden yanayım o yüzden Hümeyra diyorum :)
Kızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum

Hanne Meryem

Hümeyra

ikisi arasında gidip geliyorum

Hepsi çok güzel . Ben bir seçim yapamadım aralarında. Meryem ismini kızım için düşünmüştüm başlarda. Hatta Meryem Azra koyalım demiştik ama Zeynep Azra olarak değişti sonra illaki biri daha baskındır gönlünde sen bilirsin annesi

Normal doğum mu bekleyeceksin canım? İnşallah sağlıkla hayırla kavuşursunuz vajinal ağrı dediğin muhtemelen çatı ağrısı. Ben de yaşıyorum ve dediğin gibi uzanmaya gerektirecek kadar çoğalıyor bazen. Normal diyor doktorum alıştım artık ben de

"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de

Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa

4yasinda bı oğlum var .
O sezeryanla olmuştu bakalım bunda vajinal doğum için konuşacağız .
Ne diyecekler ona göre hareket edeceğiz.

4yasinda bı oğlum var .

inşallah enn hayırlı doğum şekli ile gelir annesi.

"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de

senin kararında çok güzel annesi.

ama sanki bugün hannemeryem gönlüme yakın. benim sağım solum belli olmaz.

benim de kulağıma Hanne Meryem çok güzel geldi ama Hanne ilk defa duydum anlamı ne ki ?bizim de oğluşumuzun hala ismi yok

canım inan anlamına bakmadım . hz. Meryem'in annesinin ismi iste biliyorum.
A asitane161719 öylemiydi kız

canımsın ya. inşallah 6 hafta sonra bitecek hepsi

kızım naz yapıyor ya. ilk kez kan aldırdı
her gördüğüne tuktorr bana ine yaptı diyor. babasına yanlış kolunu gösterip çuk acıuoooo diyor
nazın alası

kızım naz yapıyor ya. ilk kez kan aldırdı
her gördüğüne tuktorr bana ine yaptı diyor. babasına yanlış kolunu gösterip çuk acıuoooo diyor
nazın alası
İnşallah benim kızım gibi iki ay gösterip öptürmez öpmesi sorun değilde her seferinde ağlayıp geçecek mi anne demesi beni bitiriyor her seferinde gülme krizine giriyorum ona da bozuluyor

Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa ❤

Allah bereketli güzel bir ömür versin kızına canım. İnşallah ben de yakında bir Zeynep annesi olurum. Kara kaş Kara göz olma ihtimali de var ama sarışın da gelebilir

4yasinda bı oğlum var .

Hangisi hayırlı ise o yolla evladına kavuşursun inşallah canım. Allah ikisine de bereketli ömür versin .

senin kararında çok güzel annesi.

ama sanki bugün hannemeryem gönlüme yakın. benim sağım solum belli olmaz.

O zaman doğduğunda yüzüne bak ve ona hangi isim daha çok yakışır ona hangisiyle seslenirsen daha mutlu olursun ona göre karar ver inşallah

Herkese merhaba kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda çok şükür..
Ömerimin gelişimi gayet iyi..
3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra haftada bir olacakmış kontroller..
Bugün doğum raporumu da aldım.
Artık ufak ufak ayaklandım. Dr araba sürmeyede izin verdi. Kendimi yormadan geziyorum artık..

karapisso canım ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorum.. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…