Bende de olmuştu. Aşırı rahatsızlık veren bir durum. Ara ara kaşıntı da oldu bende..fitil kullandım baya rahatlattı beni. Doktor uygun ilacı verdi zaten. 3 gün arayla 2 fitil kullandım ooohhh misss.Kızlar bi kaç gündür akıntım çok arttı kıvamsız ıslaklık sürekli ve bu ıslaklık çok rahatsız ediyor sürekli çamaşır değiştiriyorum fitil vermişti onu kullanıyırum onun yan etkisi olabilir mi morelim çok bozuk bunu yaşayan var mı aranızda
Ben varım ben!!! Adım atmakta zorlaniyorum. Baya sıkıntıdayım. Oturup kalkmak hareket etmek bugün baya zor geliyor. Allahım iyi etsin inşallah.selam arkadaşlar bi sorum olacaktı. acaba içinizde vajinal ağrı sızı gibi zonklama gibi bi şey yaşayan var mı? sabahtan beri sol yanı ağrıyor. ama idrarda yanma gibi bi şey yok. sadece otururken ters bi hareket yaptığımda zonklama gibi ağrı hissediyorum. sebebi nedir bunun??
Ben de kaşıntı falan yok da idrarda enfeksiyon çıkınca fitil yazdı hangi markadan kullandınız siz. Bir de fitil bittikten sonra mı sorun çözüldü. Erken doğum riski falan olur diye çok korkuyorm.Bende de olmuştu. Aşırı rahatsızlık veren bir durum. Ara ara kaşıntı da oldu bende..fitil kullandım baya rahatlattı beni. Doktor uygun ilacı verdi zaten. 3 gün arayla 2 fitil kullandım ooohhh misss.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Karapisso Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Zaman herşeyin ilacı oluyor
Fitilin markasını hiç hatirlamiyorum canım yaBen de kaşıntı falan yok da idrarda enfeksiyon çıkınca fitil yazdı hangi markadan kullandınız siz. Bir de fitil bittikten sonra mı sorun çözüldü. Erken doğum riski falan olur diye çok korkuyorm.
Bu arada magnezyum içmeye başlayalı ne kadar oldu. Aynı şikayetler ben de vardı bi iki hafta önce yürüyemiyordum. Magnezyum içmeye başladım bi beş gün içtim anca etkisini göstermişti ben de anlık etki yapmıyor o çok faydasını gördüm ben hala kullanıyorm
Bugün eşim çocukları alıp çıktı güya dinlenecem..bi dünya temizlik yaptım sonrasını tahmin ediyorsundursağolun kızlar Allah razı olsun. çok doğru zaman herseyin ilacı.
Pisikedii bende yürüyemiyorum evin içinde. dışarda iyiyim ama ne hikmetse.evde adımlama yapıyorum gene kalça kemiğim ağrıyor. çok yoruluyorum hiç oturduğum uzandığım yokki. muhtemelen ondanda çok yıprandık. sağlıkla sonuna gelelim inşallah.
Magnezyumu gün de 2 ıcemiyorum benPisikedii ve karapisso bendede kalça ağrısı sağ tarafıma biseyler batiyo gibi, bacaklarima kramplar giriyordu, doktorum kullandığım magnezyumu günde ikiye çıkardı, bol bol salatalık ye, hergun bir sade soda ic ve muz ye dedi. Muz dışında diğerlerini yapıyorum iki gündür, sanki biraz daha hafifledi , yuruyemiyodum AVM de falan, bugün daha rahattim fark belli oldu, tabi tamamen gecmedi
Hayırlı Mutlu Bereketli Bir Gün Olsun
Nasılsınız kızlar?
Ben bugün bazı eksiklerim için alışverişe çıktım e bebeğe vs gittim . LC Waikiki de kış sonu indirimi vardı eşime hırka aldım sizin de ihtiyacınız varsa kışlıklar gayet uygundu kızlar bilginiz olsun.
karapisso sen nasıl oldun canım ?
Günaydın kızlar..
Mutlu pazarlar herkese..
İyiyim canım yatmalara devam..elhamdülillah canım daha iyiyim. dışarısı yanıyor çıktık hava aldık geldik şükürler olsun.
evet kışşıklar uygun oluyor biz takip ederiz. sağolasın canım. kızına aldınmı bişeyler. bugün çıkarken komşumu gördüm bir haftà On günüm kaldı dedi. ay nasıl korktum bir heyecan yaşadım Sora bana geliyor diye :)
sanada canım. nasılsın nasıl gidiyor ?
elhamdülillah canım daha iyiyim. dışarısı yanıyor çıktık hava aldık geldik şükürler olsun.
evet kışşıklar uygun oluyor biz takip ederiz. sağolasın canım. kızına aldınmı bişeyler. bugün çıkarken komşumu gördüm bir haftà On günüm kaldı dedi. ay nasıl korktum bir heyecan yaşadım Sora bana geliyor diye :)
sanada canım. nasılsın nasıl gidiyor ?
İyiyim canım yatmalara devam..
Salı günü kontrolüm var. İnşallah biraz ayaklanırım. Hava çok güzel dışarda ve ben günlerdir yataktayım..
Bugünümüze şükürler olsun..
Çok iyi olmuş canım hava alman. Çok şükür havalar ısınmaya başladı soğuk havalar ve yağışlar son zamanlarda enerjimi epey düşürmüştü. Bahar havası hepimize iyi gelecek inşallah.
Aslında kızıma bir şey almayı düşünmüyordum kıyafet adına ama görünce dayanamadım. İki yazlık tulum bir de tulum elbise aldımoğluma da aldım yazlık bir şeyler. Kız bebek hassas olur diye temizleme pamuğu aldım birkaç paket. Derken çok yorulmuşum her yanım ağrıyor ama iyi oldu aklımdaki birçok şeyi hallettim. Kalanı internetten sipariş edeceğim artık inşallah
evet canım zor senin için ama ne güzel şükürler olsun diyorsun farkındasın sonundaki güzelliklerin
inşallah salı'ya çok güzel haberlerle gelirsin duacıyım
Senle ilklerin hasretini çekerken şimdi 2.3.ler geliyor elhamdülillah çok şükür.
oooo güzel alınmış hanım kızımıza tulumlar pamuklar, resim bekliyorum anası
yoruldun ama değdi demi. oğluşunda sağlıkla giyer eskitir inşallah.
be eksikler kaldı peki ?
ben puset dışında bişey bırakmadım, onuda arkadaşımdan alacağım. çeyizimiz tamamdır inşallah . sağlıkla gelsinler inşallah.
karapisso geçmiş olsun canım.Nasıl oldu oğlun??Ayrıca başın sağolsun.Allah mekanını cennet etsin teyzenin.Yeni gördüm canım.Kusura bakma, sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?