Benim canım, evde yediğim annemin yaptığı yemekler hiç eksitmiyor, ama dışarda ne yesem ekşiyo,yağı baharatı malzemeninmalzemeni etkiliyor sanirim.zeytinyag ve tereyağ dışında diğer yağları kullanmıyorum ben. Ama başka yerde yediğim şeyler sıvı yağlarla yapılıyor, birde dışarda pasta börek falan yemiyorum.margarin kullandıkları için.
Birde iki gündür mide bulantim nerdeyse hiç yok, enerjim yerine geldi,kendimi çok mutlu hissediyorum.bulanti ve eksieme olmadığından sürekli bebgimle konuşuyorum seviyorum onu. Ama midem kötü olduğunda dermanim olmuyor :KK43: sanırım geçiyor bulantilar Allahım inşallah ya, darısı tüm midesi bulananlara. Ben 11+5 im yani 12. Haftami bitiriyorum resmen ve bulantı gidiyor inşallah:) tabi korkuyorum tekrar yoğun şekilde bulantı geri gelirmi diye, ama şu anın tadını çıkarıyorum:
Gözün aydın canım darısı başımıza . Bende bulantı yok ama ekşime var işte. Baharatlı şeyler dokunuyor dediğin gibi. Benimde bugün 10+5 inş benimde geçer

kizlar Merhaba! herkese
ikili taramami yaptirdim dun
gelisimiz iyi alti gun onde gidiyor
ense kalinligi 0.9 mm cikti
crl 59 mm
burun kemigi mevcut
Maşallah canım gözün aydın. Hep böyle devam etsin. Darısı başımıza :)
cinsiyetle ilgili bir şey demedi değil mi :? :)

Merhaba kızlar ben de dün söyledim anneme artık söylemek istediğine söyle diye. Ben de kimseye söylememiştim ama eşim sağolsun öğrendiğimiz hafta söylemişti arkadaşlarına falan :))

Merhaba kızlar ben de dün söyledim anneme artık söylemek istediğine söyle diye. Ben de kimseye söylememiştim ama eşim sağolsun öğrendiğimiz hafta söylemişti arkadaşlarına falan :))
ben de annemle kayınvalideme dedim. annem kimseye dememiş kayınvalidem ablasına söylemiş.
benimde 15 kişi falan biliyordur :)

Canım bendede açken oluyodu, sonra yemek yerken de bulantilar oldu bikac hafta da tokken de bulantı sürdü, şimdi rahatladım.tokken bulantı daha beter oluyodu,inş seninki de en kısa sürede geçer.hatta dün hiç bulanmayinca bebeğe biaeymi oldu diye korktum, doktor kontrolümuz vardı, doktora ilk sorduğum yaşıyormu oldu.doktor da şaşırdı , meğer bulantı geçmeye başlamış, darısı tüm bulantili olanlara inşallah.11+5 im ben bu arada
Bende 11+0 ım inşallah bu hafta azalır canım çünkü cidden hayat kalitem bozuldu hastalara yaklaşamıyorum kokudan

Ne güzel ya isimler düşünülmüş ben de erkeği eşime bıraktım kız ismi Zeynep düşünüyorum zaten eşimin annesinin ismi ama ben çok beğendiğim için hemde eşime jest oldu:)
Zeynep ismini bende istiyordum bir ara ama sülalenin yarısı zeynep neredeyse o yüzden vazgeçtim :) adıyla doğsun yaşasınlar inşallah

Kızlar merhaba
Benim de ikili test sonuçlarım çıktı
Çok şükür her şey güzel ve normal dedi doktor
Bir ay sonra kontrol var

TSH için ilaç kullanıyordum
Onun da kontrolü vardı
Doktor ilaca devam dedi

İki hafta önce idrar tahlilim kötü çıkmıştı
Hem kanama hem enfeksiyon görülmüştü idrarda

Tahlili yenilenmiştik geçenlerde
Malesef yine kötü çıktı idare tahlilim
Doktor antibiyotik verdi :(

Kızlar merhaba
Bir ay sonra kontrol var

Onun da kontrolü vardı
Doktor ilaca devam dedi

Doktor antibiyotik verdi :KK43:
Canım ikili testin için sevindim. Idrar yolları için de çok geçmiş olsun ihmal etme inşallah iyi olur. Ikili testi büyük ultrasonda mi baktılar yoksa doktor odasında mi baktı

Benim ancak filmlerde olur dediğim bir tecrübem var.
4 aylık evliyken adet gecikmesi yaşadım bir günlük cumartesi günüydü acilden kan verdim sonucu 3500 çıktı.
Sevinçten uçtuk havalara bir kaç dr arkadaşla görüştük hamilesin hatta ikiz bile olabilir dedi. O heyecanla iki aileyede söyledik. Sonra pazartesi günü keseyi görmek için kadın doğuma gittim. Muayne sırasını beklerken kanamam başladı hemen apar topar muayneye girdim. Kese falan birşey yok. Kan tahlili vermiştim muayneden önce onun sonucu sıfır. Doktorla şok biçimde bakıyoruz. Meğersem tahlillerim karışmış aynı isimde başka birinin sonucunu vermişler. Hamile değilmişim adet gecikmesi yaşamışım..

Hakkaten milyonda bir olur,oda sana denk gelmiş :)

Canım ikili testin için sevindim. Idrar yolları için de çok geçmiş olsun ihmal etme inşallah iyi olur. Ikili testi büyük ultrasonda mi baktılar yoksa doktor odasında mi baktı

Doktor odasında baktı canım
İkili test olduğunu bilmesem rutin kontrol zannederdim

Ama ekrandan her şeyi gösterdi
Burnu eli ayağı gözleri falan hepsini tek tek gösterdi
Kemik oluşumu çok güzel dedi

Sonuçları da biz ilçede olduğumuz için hastanede çalışan arkadaş doktora gösterip bizi aradı bugün

Ama bir haftada nasıl stresliydim anlatamam
Şuan bile paranoyak düşünceler içinde "acaba doktor doğru yorumladı mi " diye yiyorum kendimi :(

Sonuçları da biz ilçede olduğumuz için hastanede çalışan arkadaş doktora gösterip bizi aradı bugün

Şuan bile paranoyak düşünceler içinde "acaba doktor doğru yorumladı mi " diye yiyorum kendimi :KK43:
Maşallah canım güzün aydın. stres yapma artık. darısı başımıza inşallah.

Kızlar merhaba
Bir ay sonra kontrol var

Onun da kontrolü vardı
Doktor ilaca devam dedi

Doktor antibiyotik verdi :KK43:

Gözün aydın canım. Kan sonucunu da hemen öğrenebildinmi

Sen kesin nisan annesisin, ben 11+5 im bende nisan sonu doğururum diye düşünüyorum:) ama Mayıs annelerini takip ediyorum başka sayfa çok yabancı geliyor
Şuan mayısın ilk haftası görünenlerin çoğunnisanda doğuracak çünkü sattan hesaplıyoruz o da 41 haftadan hesaplıyor :) 40 ı gören gebe bile azken yani...

Şuan bile paranoyak düşünceler içinde "acaba doktor doğru yorum
Maşallah canım artik boşa stres yapma herşey güzel demekki zaten kötü olunca acımasızca söylüyorlar. Benim de bugün ikili testim vardı. Kendi doktorum izin almış diğer doktorlarda sıra bulamadık eşim hastanede çalışıyor nöbetçi doktora rica etti o da odasında bakmadı büyük ultrasona gidin dedi orda da sıra bulamıyoruz. Hala beklemedeyim sabah çalışınca öğleden sonra randevusuz hiç işimiz hallolmuyor heves bile kalmadı yorgunluk açlık

Benim ancak filmlerde olur dediğim bir tecrübem var.
4 aylık evliyken adet gecikmesi yaşadım bir günlük cumartesi günüydü acilden kan verdim sonucu 3500 çıktı.
Sevinçten uçtuk havalara bir kaç dr arkadaşla görüştük hamilesin hatta ikiz bile olabilir dedi. O heyecanla iki aileyede söyledik. Sonra pazartesi günü keseyi görmek için kadın doğuma gittim. Muayne sırasını beklerken kanamam başladı hemen apar topar muayneye girdim. Kese falan birşey yok. Kan tahlili vermiştim muayneden önce onun sonucu sıfır. Doktorla şok biçimde bakıyoruz. Meğersem tahlillerim karışmış aynı isimde başka birinin sonucunu vermişler. Hamile değilmişim adet gecikmesi yaşamışım..
Seninki yine karışmış canım benim durum daha vahimdi. 1,5 sene korunma sonunda korunmayı bıraktık ve o ay gecikme yaşamadım. Dedim meğerse ne kadar kolay hamile kalınıyormuş korunmasaydım ilk günden hamile kalıcakmışım demek ki dedim. İlk hamilelik yaşımda küçüktü evde test alıp yapmayı bile akıl edemedim. Kayınvalidem eşim ben gittik özel bi hastaneye. Doktor ultrasonla baktı ve 5 haftalık hamilesin 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleriz dedi:KK57: İçimden bi ses niyeyse hamile olmadığımı söylüyordu insan hissediyor bence. Dedim kan testide yapabilir miyiz tabi dedi kan verdim hastanede bekledik 1 saat sonra sonuç çıktı aldık kağıdı çıktık doktorun odasına.
Doktor ne dese beğenirsiniz aaaa hamile değilmişsin kist sanırım o istersen adet söktürücü veriyim dedi:skandal:Bu konu da okumuş görev yapan bir insan nasıl yumurtalıktaki kistle rahimdeki keseyi ayırt edemez inanın hala anlamış değilim. Tabi hemen başka doktorlara falan gittim sonrasında. İnsanın başına herşey geliyor yani.

Back