Benim ilk gebeliğimde ikili testte doktor burun küçük görünüyor demişti ama tahliller temiz çıktı sonra. Aranızda burun küçük Çıkan olursa endişe etmeyin. Sağlıklı ve minnacık burunlu bi kızım oldu :)

Ben
bende kimseye söylemeyi düşünmüyordum ki birşeyi söylemek istemezsem onu saklarimama iş yerknde herkes anladı. Çünkü. Bulantılar yüzünden ve kokular burnumu kapatıyorum yemek saatinde .. hasta odalarına giremiyorum kokudan .Direk anlaşıldı. Arkadaşımın biri beni görür görmez niye bukdr zayıfladı ze yüzünde hamilelerin gibi halsizlik olmuş dedi direk anladı yani cunkuuuu. Yüzüm çöktü
Öyle anlaşılıyor tabi canım ama sormuyor kimse bizde söylememiş oluyorum tabi :D

Benim şuan 9+2 iki haftaya geçse keşke cokkkk memnun olurum darısı bize olsunnnn insallllaahhhhhhhhhh

İnş canım, ya pazar gün bulantidan ölüp ağlarken, dün ve bugün bir anda bıçak keser gibi kesildi.hafif olanida zaten ben umursamiyorum,bresmen hayata döndüm,yüzüm gülmeye başladı:) iki aydır ilk kez gezmek istiyorum, ay inş darısı başına canim

İkiside çok güzel canım. Ben tek isim taraftarıyım. Kız ismini netleştiremedim
Bende tek isim düşünüyordum ama soyisimle güzel durmuyor mevsim o yüzden derinle daha şık gözüktü :)

Benim bulantılar hala geçmedi valla aksine arttıkça artıyor coştu mübarek. Önceden açken bulanırdı şimdi yemek yerken daha ilk lokmada öğürmeye başlıyorum yiyebildiğim tek şey meyve. En çok sevdiğim şeylerden tiksinmiş durumdayım. Bebişin hareketlerini hafiften hissetmeye başladım ben kızlar tek yüzümü güldüren o.

Maşallah nasıl dayanıyorsun söylemeden. Ben ikisinde de keseyi görünce söyledim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
acı yasayınca heralde böyle oluyor 11.haftadayım az kaldı kendimi kötü hissetsem hastayım belim agırıyor ii değilim diyorum.drum bile söyleme bekle dedi.sonra çok üzülüyorsun.:KK39:

Ben
bende kimseye söylemeyi düşünmüyordum ki birşeyi söylemek istemezsem onu saklarimama iş yerknde herkes anladı. Çünkü. Bulantılar yüzünden ve kokular burnumu kapatıyorum yemek saatinde .. hasta odalarına giremiyorum kokudan .Direk anlaşıldı. Arkadaşımın biri beni görür görmez niye bukdr zayıfladı ze yüzünde hamilelerin gibi halsizlik olmuş dedi direk anladı yani cunkuuuu. Yüzüm çöktü
ben çalışmadığım için rahattım kötü zamanlarımda evde yattım iyiykende zaten dışarlardaydım ne oldu neyin var dediklerinde hastayım dedim.midem kötüykende midem kötü salgınlar vurdu sanırım dedim

buda rapor kizlar yarin gostericrm insallh

Eklentiler

• A2ADB8C0-1576-49FC-9F5D-4D8401A37F88.jpeg
    A2ADB8C0-1576-49FC-9F5D-4D8401A37F88.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 69
Benim bulantılar hala geçmedi valla aksine arttıkça artıyor coştu mübarek. Önceden açken bulanırdı şimdi yemek yerken daha ilk lokmada öğürmeye başlıyorum yiyebildiğim tek şey meyve. En çok sevdiğim şeylerden tiksinmiş durumdayım. Bebişin hareketlerini hafiften hissetmeye başladım ben kızlar tek yüzümü güldüren o.

Canım bendede açken oluyodu, sonra yemek yerken de bulantilar oldu bikac hafta da tokken de bulantı sürdü, şimdi rahatladım.tokken bulantı daha beter oluyodu,inş seninki de en kısa sürede geçer.hatta dün hiç bulanmayinca bebeğe biaeymi oldu diye korktum, doktor kontrolümuz vardı, doktora ilk sorduğum yaşıyormu oldu.doktor da şaşırdı , meğer bulantı geçmeye başlamış, darısı tüm bulantili olanlara inşallah.11+5 im ben bu arada

acı yasayınca heralde böyle oluyor 11.haftadayım az kaldı kendimi kötü hissetsem hastayım belim agırıyor ii değilim diyorum.drum bile söyleme bekle dedi.sonra çok üzülüyorsun.:KK39:
Benim ancak filmlerde olur dediğim bir tecrübem var.
4 aylık evliyken adet gecikmesi yaşadım bir günlük cumartesi günüydü acilden kan verdim sonucu 3500 çıktı.
Sevinçten uçtuk havalara bir kaç dr arkadaşla görüştük hamilesin hatta ikiz bile olabilir dedi. O heyecanla iki aileyede söyledik. Sonra pazartesi günü keseyi görmek için kadın doğuma gittim. Muayne sırasını beklerken kanamam başladı hemen apar topar muayneye girdim. Kese falan birşey yok. Kan tahlili vermiştim muayneden önce onun sonucu sıfır. Doktorla şok biçimde bakıyoruz. Meğersem tahlillerim karışmış aynı isimde başka birinin sonucunu vermişler. Hamile değilmişim adet gecikmesi yaşamışım..

Benim ancak filmlerde olur dediğim bir tecrübem var.
4 aylık evliyken adet gecikmesi yaşadım bir günlük cumartesi günüydü acilden kan verdim sonucu 3500 çıktı.
Sevinçten uçtuk havalara bir kaç dr arkadaşla görüştük hamilesin hatta ikiz bile olabilir dedi. O heyecanla iki aileyede söyledik. Sonra pazartesi günü keseyi görmek için kadın doğuma gittim. Muayne sırasını beklerken kanamam başladı hemen apar topar muayneye girdim. Kese falan birşey yok. Kan tahlili vermiştim muayneden önce onun sonucu sıfır. Doktorla şok biçimde bakıyoruz. Meğersem tahlillerim karışmış aynı isimde başka birinin sonucunu vermişler. Hamile değilmişim adet gecikmesi yaşamışım..
ayyy seninkide fenaa yaaa herkeze söyleee sonra haydaaaa değilmişim.kalp atışlarını öğrenip dr ok sorun yok söyleyebilirsin diyene kadar dememk lazım.

Canım olmaz tabiki, ben hamile olduğumu hep unutuyorum,bazen merdivenlerden koşarak inip cikabiliyorum ,Allah'ın izniyle hicbiseycik olmaz, daha dikkat edersin
Sağ ol canım yaaaa. korktum üzüldüm sabah sabah

Back