amin cnm ben kısmet olursa 3.olucak bundan once bir kayıp var 10.haftada kalbi durdu.11 haftada leke geldi kürtaj oldum.bakalım bu inşallah sağlıkla dünyaya gelir
Benimde ilki öyle olmuştu, inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım diyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah

Ekşiyor, yanıyor, bulanıyor ne arasan var canım Biraz zorlayıp yersem çıkartıyorum bile. Yine de şükür kuzu iyi olsun da ben hepsin çekerim
Sende mi öylesin. Bende aşırı bulantı kusma yok ama ne yesem ekşiyor.

Ben akşama doktora gideyim hem danışırım hem bu hafta kontrolüm vardı. Bakalım ne diyecek

Benimde ilki öyle olmuştu, inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım diyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah
amin cnm ya inşallah.bu gebeliğimi şuanda eşim dışında kimse bilmiyor çocuklarım ailem arkadaşlarım kimse.bundan öncekinde zaten üzgünüm 2 çocuğumda olsa kayıp kayıptır millet geliyor gidiyor kalabalık aileyiz geçmiş olsunlar falan.çocuklarımada hamile değilmişim göbekmiş doktor bebek sanmış dedik.ondan dolayıı bir daha aynı şeyi yaşarsam millete laf anlatmamak için en önemlisi çocuklarım için 4 aya kadar demiycem.eşim nasıl dayanıyorsun diyor arkadaşınla bile paylaşmıyorsun.ben biraz sır küpüyümdür denilmiycek birşeyse olsem demem

Maşallah nasıl dayanıyorsun söylemeden. Ben ikisinde de keseyi görünce söyledim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Ben oğluma hamileyken rüyamda hep kız çocuk doğurduğumu görüyordum. Rüyalar tersine çıkıyormuş:)
Ben hiçbir şey görmiyorum. ama annem beni kız çocuğu doğururken görmüş.
birde annem bana hamileyken çok ekşi yermiş ve midesi hep ekşirmiş. bende öyleyim

Kızlar Günaydın. az önce dalgınlığıma geldi merdivenlerden hızla 2 şer 2 şer çıktım. sonra dank etti. bayagı yordum o an kendimi
bir şey olmaz dimi
Canım olmaz tabiki, ben hamile olduğumu hep unutuyorum,bazen merdivenlerden koşarak inip cikabiliyorum ,Allah'ın izniyle hicbiseycik olmaz, daha dikkat edersin

Bizde kimseye söylemedik canım dediğin gibi 4 aya kadar bekleyelim diyoruz

Midesi ekşiyen var mı ?

Benim canım, evde yediğim annemin yaptığı yemekler hiç eksitmiyor, ama dışarda ne yesem ekşiyo,yağı baharatı malzemeninmalzemeni etkiliyor sanirim.zeytinyag ve tereyağ dışında diğer yağları kullanmıyorum ben. Ama başka yerde yediğim şeyler sıvı yağlarla yapılıyor, birde dışarda pasta börek falan yemiyorum.margarin kullandıkları için.
Birde iki gündür mide bulantim nerdeyse hiç yok, enerjim yerine geldi,kendimi çok mutlu hissediyorum.bulanti ve eksieme olmadığından sürekli bebgimle konuşuyorum seviyorum onu. Ama midem kötü olduğunda dermanim olmuyor sanırım geçiyor bulantilar Allahım inşallah ya, darısı tüm midesi bulananlara. Ben 11+5 im yani 12. Haftami bitiriyorum resmen ve bulantı gidiyor inşallah:) tabi korkuyorum tekrar yoğun şekilde bulantı geri gelirmi diye, ama şu anın tadını çıkarıyorum:

Bizde isim olarak kız olursa öykü erkek olursa uras veya Burak düşünüyoruz

Benim şuan 9+2 iki haftaya geçse keşke cokkkk memnun olurum darısı bize olsunnnn insallllaahhhhhhhhhh

Acı tecrübe yaşadığın icin temkinli davranıyosun haklı olarak.ins bebeğinin güzel haberlerini tüm ailenle paylaştığın günlerde gelir en kısa zamanda canım.

Ben
Bizde kimseye söylemedik canım dediğin gibi 4 aya kadar bekleyelim diyoruz
bende kimseye söylemeyi düşünmüyordum ki birşeyi söylemek istemezsem onu saklarimama iş yerknde herkes anladı. Çünkü. Bulantılar yüzünden ve kokular burnumu kapatıyorum yemek saatinde .. hasta odalarına giremiyorum kokudan .Direk anlaşıldı. Arkadaşımın biri beni görür görmez niye bukdr zayıfladı ze yüzünde hamilelerin gibi halsizlik olmuş dedi direk anladı yani cunkuuuu. Yüzüm çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…