Süpürmeyi filan boşver. Progestan kullandığına göre düşük tehliken var yapma birşey yat sürekli sonradan üzülme

Slm herkese ben bayadır bakamıyorum ama birikmiş maşaallah
Ben en kilolunuzum ama kilo verdm bulantılardan tiksinmlerden 86dan 80e düştüm.
İkili test yaptırnlar varmış umarım herkes güzel sonuçlar alır. Ben yaptırmayı düşünmüyorm.
Cinsiyeti deli gibi merak ediyorum alışveriş yapmak istiyorum yaa

Kesin bir bilgim olmamakla beraber hurmayı doğuma yakın öneriyorlar rahimi gevşetiyomuş sanırım doğum kolay olsun diye ilk haftalarda kesinlikle önermiyorlar, narında rahim kasılmalarına neden olduğunu duymuştum. Ama sen yine de doktoruna danış istersen canım.

Sen lekelenmem yok diye başlama hemen işlere canım, bırak kalsın. Bişey olmamıştır Allahın izniyle ama dikkat et. Ben korkuma 1 aydır sadece tuvalet ve yemeğe kalkıyorum.

Canım benimde başıma geçen gün aynı şey geldi. Evi temizledim .ve. Kanamam oldu ve ilk defa oldu o günden bu güne çok bir iş yapmıyorum çünkü pişmanlık duydum .bebeğin iyidir içini ferah tut ama dinlen

C
Canım benimde çok bilgim olmamakla birlikte. Duyduğum kadarıyla hurma çok onerilmiyor ilk aylar.... Dikkat et ama herşeyin çoğu zarar azı karar

Ben doguma bir iki ay kala hurma yemeye baslicam, şuan düşünmüyorum, narı bilmiyorum,çok canım çekiyor da usengeclikten yemiyorum:)

Canım iş güç at bir kenara,ilaç da kullanıyorsun,zorlama kendini, 3-4 hafta idare et,tehlikeli dönemi atlat canım, bazı insanlar daha dikkatli olmak zorunda malesef, Allah bebeğini korusun sımsıkı tutunsun sana:)

Canım midem nasıl, benim bugün nerdeyse hiç bulantim olmadı, aşırı yorgunluk halsizlik başladı, dün mide bulantisindan oluyodum hap bile içmiştir banamisin demedi.bugun bulantı çok çok az hafif geldi gitti, sanırım azalıyor ,sende durum ne

Bende de ara ara minik hareketlilik oluyor canım.
Erkek adı Ömer
Kız adı Elif - Asya- Yaren seçenekler arasında..

Cevap verenler teşekkür ederim inşaallah bir şey olmamıştır diye dua ediyorum. Şu riskli zamanları bir atlatabilsek hepimiz rahatlicaz.

Cevap verenler teşekkür ederim inşaallah bir şey olmamıştır diye dua ediyorum. Şu riskli zamanları bir atlatabilsek hepimiz rahatlicaz.

Canım benim sadece rahimde ağrılar vardı kanama falan yoktu yine de ağrılar için progestan krem verdi doktor ve evim 1+1. Sadece yemek ve bulaşıkla uğraşıyorum eşim izinli olunca süpürüyor. Yorma kendini bırak bi ay da ev süprülmesin

Bu arada grip aşısı da yaptırdım bugün ben kızlar, şu an 11+4 görünüyor dedi doktor haftaya folik asiti bırakıp decavite geç dedi. Bir de d vitamini verdi

Bir haftadır hiç bir şey yapmıyordum sıkıldım. Yapayım dedim. Yarın hastaneye gidecez ne olacağı belli değil. Geçen sefer kürtaj olacağımda yapmamıştım sonra gelen gidende çok oldu. Takıntım var işte 1 hafta bile zor dayandım. Benim kullandığım ağızdan ve vajinadan kullanılıyor hap. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin

Canım benimde azalmaya başlıyor devamlı süren bulantı gitti ara ara geliyo, midem kötü ekşime yanma, midem sikisiyo gibi oluyo bence bulantilar bir iki haftaya daha da azalır gibi geliyo
Bndede mide hazimsizligi var.karnm davul gibi gunde bi tane maden suyu icmezsem uyuyamiyom

Ben de takıntılıyım ama napalim biraz sabredecez.
Yarın inşallah güzel haberler alırsın canım iyi düşün iyi olsun :))

Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır inşallah. Naçizane bi tavsiyede bulunayım sana..anladığım kadarıyla ilki düşük bu 2.gebeliğin. henüz evi dağıtan bozan yok. En fazla 3-4 hafta daha dişini şık! Sonrasında evini kırklarsın! Allah tan gelen kabulümüzdür ama keşke şöyle yapmasaydım pişmanlığı kabul edilemiyor işte demem o ki..yat aşa uzat ayaklarını! Sonrasını sonra düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…