Merhaba Ankarada değilim ama instagram da dr Aslihan Yazıcıoğlu'nu takip ediyorum. Dr çok hoşuma gitti. Koru Hastanesinde çalışıyormuş. Bi araştır istersen..
Kızlar bende en son 3 ekimde gitmiştim kasimin 1 ı gibi 2li tarama için gidecektim ama haftaya bi gitsem mi ki bilemedim kafama göte de Dr. Bulamadım napıcam bilemedim
Kızlar bende en son 3 ekimde gitmiştim kasimin 1 ı gibi 2li tarama için gidecektim ama haftaya bi gitsem mi ki bilemedim kafama göte de Dr. Bulamadım napıcam bilemedim
Merhaba Ankarada değilim ama instagram da dr Aslihan Yazıcıoğlu'nu takip ediyorum. Dr çok hoşuma gitti. Koru Hastanesinde çalışıyormuş. Bi araştır istersen..
Güldürdü beni 1 numaran ben de kendimi çok şükür daha iyi hissediyorum iki gündür. Benim oğlan da cırcır olmuş gece gündüz üst degistiriyoruz komple koku hassasiyetim nedeniyle arada soluğu lavaboda alıyorum ama sağlık olsun. Allah tüm evlatlara sağlık afiyet versin. Hem icerdekilere hem dışarıdakilere
Günaydın kızlar..
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Bugün doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle dönerler inşallah.
Son iki gündür bana birşeyler oldu.
Midem bulanmayan ben iki gündür kusuyorum. Kokulardan midem bulanıyor.
Milletin bulantısı geçiyor benim ki yeni başlıyor
Sağlık ocağına gittim geldim kızlar
Çok tatlı bir hemşire vardı
Kaydımı yaptı
Ben kontrol zamanlarında sizi çağıracağım dedi
Devit verdi
İlerleyen haftalarda kanına tekrar bakalım dedi
Hepatit b aşısıni da artık doğumdan sonra konuşuruz şu an yapamayız zaten dedi
Grip aşısını da sormadım
İyi ki gitmişim
Güne pozitif enerji ile başlamış oldum
Adına çok sevindim. Biz de taşındık normalde saglik ocagimin değişmesi gerekiyor. Bildiri yapmadım. Ebeye sordun sorun olur mu? Hiç sorun olmaz dedi. Çünkü hem ebeyi çok seviyorum, beni bebelerimi tanıyor tatlı dilli güler yüzlü naif bir kız hem de eli aşırı derecede hafif. Oğlanı asiya götürmüştüm izinde diye yaptırmayı dönüşünü beklemisliğim var o derece sonra doktorumuz da çok komik ve bilgili..Benim 1 numara muayene olmadan dönmez ordan
Merhaba kızlar
Dün benim ara ara hafif ağrım oldu bebeğin olduğu yerde.
10. Haftamdayım bu hafta embriyodan çıkıp fetüs oluyor bebiş.
Rahim genişlediği için olabilir mi yaşayan var mı ?
Merhaba kızlar
kızlar bende öyle bir kabızlık varki Allâh kimselere vermesin. rahim ağrısı sızısı hiç hissetmiyorum, oluyorsada gaz bağırsak ağsırından bilemiyorum . Allâh iyi etsin
. mide bulantısı baş dönmesi ağrısı derken geçiyor günler . sizler nasılsınız.
kızlar bende öyle bir kabızlık varki Allâh kimselere vermesin. rahim ağrısı sızısı hiç hissetmiyorum, oluyorsada gaz bağırsak ağsırından bilemiyorum . Allâh iyi etsin
. mide bulantısı baş dönmesi ağrısı derken geçiyor günler . sizler nasılsınız.
bende çok kabızdım karnımda bir gaz vardı dısardan bi baksan 6 aylık hamileyim. ama şimdi bütün belirtiler azaldı. sadece midem yanıyor. yediklerimizde etkiliyor bizi.
Sağlıklı olsun inşallah bende kız hissediyorum.
İsim düşünüyorum cinsiyetten önce bir erkek bir kız ismi belirliycem. Hangisi olursa ismi netleştircem.
Oğlumda da aynısını yapmıştım. Rahat oluyo.
Erkek ismini netleştirdim
Ama kız isminde kafam karışık..
Merhaba kızlar herkese 4 haftadır süren bulantım galiba yavaş yavaş azalıyo. Kokulara hala hassasım ama yemeklerden iğrenmem azaldı. Daha çeşitli yiyebilmeye başladım allahıma şükürler olsun. Sizlerin bulantıları nasıl? Bebeğimi çok merak ediyorum. Hareket ederken hiç görmedim. Kontrolüm de cuma günü. İnşallah sizinkiler gibi kıpır kıpır görürüm minnoşumu. Bir de bu cinsiyetle ilgili acaba genel olarak kız annelerinin mi daha çok bulantısı oluyo. Çevremde birçok erkek annesi arkadaşım var. Hiçbirinin hamileliğinde böyle solduğunu hatırlamıyorum
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar herkese 4 haftadır süren bulantım galiba yavaş yavaş azalıyo. Kokulara hala hassasım ama yemeklerden iğrenmem azaldı. Daha çeşitli yiyebilmeye başladım allahıma şükürler olsun. Sizlerin bulantıları nasıl? Bebeğimi çok merak ediyorum. Hareket ederken hiç görmedim. Kontrolüm de cuma günü. İnşallah sizinkiler gibi kıpır kıpır görürüm minnoşumu. Bir de bu cinsiyetle ilgili acaba genel olarak kız annelerinin mi daha çok bulantısı oluyo. Çevremde birçok erkek annesi arkadaşım var. Hiçbirinin hamileliğinde böyle solduğunu hatırlamıyorum
Canm senin adına çok sevindim benim bulantılarım tiksinmelerim hala devam ve azalma yok hatta dün çok berbatti inşallah azalır .ama azalani duyunca çok seviniyorm
Kızlar merhaba nasılsınız, testi yaptırdım kan testi sonucu sonra çıkacak, ama burun çıkıntısı, ense kalınlığı, organları fiziki yapısı herşey çok güzel cikti, testte Allah'ın izniyle güzel çıkacak için çok rahat bu anlamda. Bu güzel haberler bana yetti, elleri gözlerinin üstünde sanki yüzünü kapatiyordu, 9. Hafta kontrolüne göre daha sakindi yavrum. Bende aşırı halsiz gittim doktora vücudum halsizdi. Cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata yiyip enerjik gitcem :)
Darısı başınıza kızlar,Allah burada bulunan herkesin yavrusuna sağlık versin, sizlerle birlikte benimde yavruma. Onun kalp atışını duymak harikaydı Allah'ıma şükürler olsun.
Canm senin adına çok sevindim benim bulantılarım tiksinmelerim hala devam ve azalma yok hatta dün çok berbatti inşallah azalır .ama azalani duyunca çok seviniyorm
Canım benimde azalmaya başlıyor devamlı süren bulantı gitti ara ara geliyo, midem kötü ekşime yanma, midem sikisiyo gibi oluyo bence bulantilar bir iki haftaya daha da azalır gibi geliyo