Canım ağrım kanamam yok elhamdulillah yerleşme bile yaşamadım. İşte tekme değil ama sık sık kalp atar gibi hareketlenme var içimde bazende tek bir tarafa geriliyor çok kaşınıyor karnım bugünlerde
Oğluma 11 haftalık hamileyken sırtüstü uzanır elimi karnımda gezdirince nabız atması gibi birşey hissederdim. Diğer hareketlilikler rahim hareketliliği..
Göbeğin kaşınması göbeğin büyümesi anlamına gelir çatlamaması için yağlara başlayabilirsin..

Bende acaba napiyo nasıl diye merak ediyorum,bazen açıp videoda izliyorum hareketlerini özlem gönderiyorum:)
ahaha :) aynı benm gibi canım. annemi özledim diyorum açıyorum videoaya bakıyorum :)

Nette okuduklarıma göre çok tedirgin oluyorum bu haftalarda hissetmek imkansız diyolar benim göbeğim bile çıktı hafif
Kuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünme

bugun 8 +6 da kontrole gittim . inanilmaz bi mide bulantim vardi . bebisimi duyunca hicbir seyim kalmadi :) bi dahaki kontrolde ikili test yapilacakmis . mide bulantisi icin metpamid verdi ama gerekmedikce kullanmayacagim sanirim

Seninle aynı duyguyu yaşıyoruz,kız delisiyim,ama hamile kalınca ikiside uyar kafasında yine:)
Hangisi hayırlı evlat olacaksa o olsun inşallah kız bebekler daha cana yakın geliyor dimi :)

Bizim günlük rutinimize görede değişiyor olabilir canım ben yorulunca daha çok hissediyorum

Bende tam onu araştırıyordum şimdi biran önce almam lazım çatlamak istemiyorum

Kuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünme
Çoğunu kkda açılan konulardan okudum aslında. Çok şükür iyiler onlar iyi olsun yeterki

bugun 8 +6 da kontrole gittim . inanilmaz bi mide bulantim vardi . bebisimi duyunca hicbir seyim kalmadi :) bi dahaki kontrolde ikili test yapilacakmis . mide bulantisi icin metpamid verdi ama gerekmedikce kullanmayacagim sanirim
Canım gözün aydın. Benimde bulantılarım o haftalarda başlamıştı hap verdi doktor hiç almadım, taa ki geçen haftaya kadar. Kusma yok ama çok kötü yaptı beni. Bir daha ki kontrolün ne zaman canım ?

Çoğunu kkda açılan konulardan okudum aslında. Çok şükür iyiler onlar iyi olsun yeterki
Burada tanıştığım çoğu arkadaşım buraya girmeyi bıraktı. Burada ki konulardan etkileniyorlarmış. Malum bu aralar hassaslaştık birde bebişlerimiz söz konusu

Hangisi hayırlı evlat olacaksa o olsun inşallah kız bebekler daha cana yakın geliyor dimi :)

Ay evet ya ben bayılırım kızlara,yeğenim var hiç yanimdan gitmesin isterim o derece:) ama erkek gibi hissediyorum niyeyse, bir arkadaşım ben tatlı yiyodum kız oldu dedi, o öyle deyince erkek demekki ben ekşi yiyorum dedim. Sen ne hissediyorsun canim

Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi

Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Benim neredeyse iki hafta sürdü. Başından beri progestan kullanıyorum.
Proluton iğne oluyorum. Bu haftanın başına kadar lekeler devam etti. Şimdi yok çok şükür. Ağrı yapmıyorsa korkmayın.
Allah evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşaallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…