Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ağrım kanamam yok elhamdulillah yerleşme bile yaşamadım. İşte tekme değil ama sık sık kalp atar gibi hareketlenme var içimde bazende tek bir tarafa geriliyor çok kaşınıyor karnım bugünlerde
Oğluma 11 haftalık hamileyken sırtüstü uzanır elimi karnımda gezdirince nabız atması gibi birşey hissederdim. Diğer hareketlilikler rahim hareketliliği..
Göbeğin kaşınması göbeğin büyümesi anlamına gelir çatlamaması için yağlara başlayabilirsin..
Kuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünme
bugun 8 +6 da kontrole gittim . inanilmaz bi mide bulantim vardi . bebisimi duyunca hicbir seyim kalmadi :) bi dahaki kontrolde ikili test yapilacakmis . mide bulantisi icin metpamid verdi ama gerekmedikce kullanmayacagim sanirim
Maşallah canım :) Artık kendilerini yavaştan hissettiriyorlar ya ama kaşıntıyı ilk defa duydum. Ben hep sol tarafta durduğunu hissediyorum. Şöyle oluyor bende de iki gün haraket hissediyorum diğer iki gün pek birşey hissetmiyorum niye bilmiyorum.
Oğluma 11 haftalık hamileyken sırtüstü uzanır elimi karnımda gezdirince nabız atması gibi birşey hissederdim. Diğer hareketlilikler rahim hareketliliği..
Göbeğin kaşınması göbeğin büyümesi anlamına gelir çatlamaması için yağlara başlayabilirsin..
Kuzu nette bir şey araştırma boş ver. doğru varsa çook yanlışta var. Allahın izniyle iyiler ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Öyle düşün kötü şeyler düşünme
bugun 8 +6 da kontrole gittim . inanilmaz bi mide bulantim vardi . bebisimi duyunca hicbir seyim kalmadi :) bi dahaki kontrolde ikili test yapilacakmis . mide bulantisi icin metpamid verdi ama gerekmedikce kullanmayacagim sanirim
Canım gözün aydın. Benimde bulantılarım o haftalarda başlamıştı hap verdi doktor hiç almadım, taa ki geçen haftaya kadar. Kusma yok ama çok kötü yaptı beni. Bir daha ki kontrolün ne zaman canım ?
Burada tanıştığım çoğu arkadaşım buraya girmeyi bıraktı. Burada ki konulardan etkileniyorlarmış. Malum bu aralar hassaslaştık birde bebişlerimiz söz konusu
Ay evet ya ben bayılırım kızlara,yeğenim var hiç yanimdan gitmesin isterim o derece:) ama erkek gibi hissediyorum niyeyse, bir arkadaşım ben tatlı yiyodum kız oldu dedi, o öyle deyince erkek demekki ben ekşi yiyorum dedim. Sen ne hissediyorsun canim
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Benim neredeyse iki hafta sürdü. Başından beri progestan kullanıyorum.
Proluton iğne oluyorum. Bu haftanın başına kadar lekeler devam etti. Şimdi yok çok şükür. Ağrı yapmıyorsa korkmayın.
Allah evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşaallah hayırlısıyla