Sizi tebrik ediyorum valla. Bende bunca zaman hamile kalmak için uğraştım şimdide iğneyle ilaçla geçiyor ama sürwkli buna şükür diyorum. Yemek yapamıyorum ama kusmuyorumda. Tüm gün yalnızım biri yemek yapsada yesem diyorum bazen. Sonra olsun bu günlerdw geçer diyorum. Buna şükür çok şükür :)) Aşırı yoğun geçirenler illaki zordur ama aylar önce bu mide bulantısı benim hayalimdi. Diyor ya bir sözde sizin şikayet ettikleriniz belkide bazılarının hayalidir diye. Aynen öyleŞükürsüzlük olacak diye ağzımı açıp halimi arzetmeye bile çekiniyorum inan. Allah sabrımızı artırsın sağ selamet geçirelim bu zorlu zamanları inşallah canım.
Sağol canım :)Hastaneden ayarlatmaya çalışırım işe yararsa söylerim eczanede pahalıydı çünkü watsonsta var diyorlardı ama fiyatını bilmiyorum
Şükürsüzlük olacak diye ağzımı açıp halimi arzetmeye bile çekiniyorum inan. Allah sabrımızı artırsın sağ selamet geçirelim bu zorlu zamanları inşallah canım.
Sizi tebrik ediyorum valla. Bende bunca zaman hamile kalmak için uğraştım şimdide iğneyle ilaçla geçiyor ama sürwkli buna şükür diyorum. Yemek yapamıyorum ama kusmuyorumda. Tüm gün yalnızım biri yemek yapsada yesem diyorum bazen. Sonra olsun bu günlerdw geçer diyorum. Buna şükür çok şükür :)) Aşırı yoğun geçirenler illaki zordur ama aylar önce bu mide bulantısı benim hayalimdi. Diyor ya bir sözde sizin şikayet ettikleriniz belkide bazılarının hayalidir diye. Aynen öyle
Aynen aylarca kullandığım hormon ilaçları şişirdi beni. Sanki hamileymişim gibi midem bulanırdı. Kaç test yaptım şimdiye kadar Allah bilir.Evet canım haklısın yazdıklarında.ben bazen aglayinca Allahım şükürler olsun mide bulantilarima diye Allah'a şükredip dua ediyorum, Allah'ın mucizeleri icimizde. İnş hayırlısıyla 4 ayı bitirelim hepsi geride kalacak gülerek hatitlariz:)
Canım sukursuzluk niye olsun hiç öyle düşünme,sukrediyoruz bebisler için,sadece biraz daha rahat geçsin istiyoruz,kalbini ferah tut:)
Sizi tebrik ediyorum valla. Bende bunca zaman hamile kalmak için uğraştım şimdide iğneyle ilaçla geçiyor ama sürwkli buna şükür diyorum. Yemek yapamıyorum ama kusmuyorumda. Tüm gün yalnızım biri yemek yapsada yesem diyorum bazen. Sonra olsun bu günlerdw geçer diyorum. Buna şükür çok şükür :)) Aşırı yoğun geçirenler illaki zordur ama aylar önce bu mide bulantısı benim hayalimdi. Diyor ya bir sözde sizin şikayet ettikleriniz belkide bazılarının hayalidir diye. Aynen öyle
Bugün okumuştum bir yerde ilk trimesterde depresyon çok normalmiş. Bende de var aynı durum saçma sapan şeyleri hatırlayıp ağlıyorum kaç gündür. Bazen diyorum acaba bebeği mi istemiyorum ama öyle değil çok çok istiyorum hamile kaldığım için çok mutluyum. Ama olabiliyormuş tamamen hormon olayları bunun farkında olarak geçirmek gerek.Çok mutsuz ediyor bu hal beni. Hayata motive olamıyorum yaa en ufak işler bile sanki dağ gözümde. Benim ağrım sızım yok ama panik bozukluk var bende o yüzden bu kadar mutsuzluk atakları tetikliyor. Henüz atak yaşamadım çok şükür. Yine de yakindayim geliyorum diyor bana hissediyorum .
Benimde ilk hamileliğim geçen sefer dış gebelik oldu. Bulantı çok zor bende biliyorum. Araba tutar beni mesela. Ama her zaman şükretmek gerek. Bir arkadaşım anlatırdı sürekli midem bulanıyor başka çocuk yapmam diye. Hep şükret diyordum geçer diyordum anlamıyordu şimdi tekmeleri hissettikçe nasıl bir güzellik anladı ama o zaman çok isyan etti.İnsan tecrübelerinden ders aliyor elbette. Ben de kendimi ilk gebeligimle kıyaslıyorum sürekli. Onda ilk donemlerim çok zor geçmişti. Aslında zorlanan arkadaşlara hak veriyorum. Bu kez ona nazaran elhamdülillah çok çok rahatım ondan sebep dilimi tutmaya çalışıyorum olduğu kadar ama olmuyor gibi . İnşallah olur :)
Bugün okumuştum bir yerde ilk trimesterde depresyon çok normalmiş. Bende de var aynı durum saçma sapan şeyleri hatırlayıp ağlıyorum kaç gündür. Bazen diyorum acaba bebeği mi istemiyorum ama öyle değil çok çok istiyorum hamile kaldığım için çok mutluyum. Ama olabiliyormuş tamamen hormon olayları bunun farkında olarak geçirmek gerek.
AminZaten güçlü bir neden olarak hamilelik önümde durmasa herhalde bu psikoloji ile soluğu doktorda alırdım. Geçici olduğunu düşünerek sabretmeye çalışıyorum. Allah hayırlı güzel günler göstersin bizlere
Benimde ilk hamileliğim geçen sefer dış gebelik oldu. Bulantı çok zor bende biliyorum. Araba tutar beni mesela. Ama her zaman şükretmek gerek. Bir arkadaşım anlatırdı sürekli midem bulanıyor başka çocuk yapmam diye. Hep şükret diyordum geçer diyordum anlamıyordu şimdi tekmeleri hissettikçe nasıl bir güzellik anladı ama o zaman çok isyan etti.
Amingösterecek inşallah annesi bu ruh halinde de vardır bir hayır. Yavrumuz hayata hazırlanıyor.
Amin inşaallahÇoğu zaman böyle değil midir... Zorluklar geçince acısı azalır hatta unutulur bazen ve hiç yaşanmamış gibi olur. Biz de öyle olacağız inşallah ilerleyen aylarda. Allah miniklerimizin güzel günlerini göstersin hayırlı haberlerini aldırsın . Bizlere de bu günleri sabırla geçirmeyi nasip etsin :)
Amin inşaallah
İşte çok kötü olan arkadaşlar ileriyi düşünsün.
Kizlar Merhaba. Doktora gittim. Buyumus sekillenmis gozumun onunde hareket ediyor. Ayaklariyla kendini itiyor inanamadim. Doktor haftasiyla uyumlu 10 haftalik dedi. Ben su anda 9+5 haftadayim. Cok ama cok mutluyum cok sukur.
Amin kuzum allah razi olsunm hepimiz guzel haberler alalim ins.Guzel haberler almana çok sevindim miniğin sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah canım her kontrolün böyle sevindirici haberlerle neticelensin
Çok güzel canım gözün aydın:) sağlıkla kucağımıza alacağımız gümlerimde görelim inşaallah :)
Rahim ağzının kapalı olduğunu nasıl söyledi? Daha doğrusu karından usg ile anlaşılabiliyor mu? Benim dr hiç alttan bakmadı merak ettim bu yüzden..hiç bununla ilgili bi şey de demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?