Slm cnm.bnmde 6+4 de gorunmedi 10 gun sonra gel dedi 7+6 da bugun gittim.sukur gorundu ama bebek 6+4 le uyumlu muhtemelen gec dollenme olmus

Ben de 8+1de gittim şükür duyuldu. Bebeğim 7+1 çıktı. Geç döllenme muhtemelen dedi doktorum. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah..

Doğrudur canım da o belli bir aydan sonra sanırım. İlk haftalarda nasıl yattığımızın bi önemi yok yani.
Bende yüz üstü yatmayı çok seviyordum. Şimdi sol tarafıma yatıyorum. Gece farketmeden karnımın üstüne yatsam eşim nasıl farkediyorsa kalk çocuğu ezdin diyor :))))))

CTE="asitane101017, post: 57514277, member: 902565"]Yanlış bilgilendirmek istemem ama öyleydi diye hatırlıyorum. Şu anda bebişlerimiz çok kucuk ve plasentalar tam oluşmadı daha. Dört aylık gibi başlanıyor sola yatmalar. Ben öyle başlamıştım. Son aylar el mahkum zaten sol yana yatacağız. Sırt üstü yatmak olanaksız çünkü.[/QUOTE]
Canım aynen öyle sol tarafta bebeğe giden kan fazla hatta ağrısı olan hamilelere doktor sol yatin der .Ama şuan için erken

2 aylik olduk bile sukur.ilki hic gecmiyodu zamanda.bunda kizimla vakit su gibi geciyo.size de cabuk geciyo nu

Bende yüz üstü yatmayı çok seviyordum. Şimdi sol tarafıma yatıyorum. Gece farketmeden karnımın üstüne yatsam eşim nasıl farkediyorsa kalk çocuğu ezdin diyor :))))))
Bende alışıyım diye soluma yatıyorum yatarken sonra uyanıyorum yüzüstü buluyorum kendimi yazık ya eşine de napsınlar çok belli edemeselerde biz kadar onlarda düşünüyorlar bebişleri

Bende alışıyım diye soluma yatıyorum yatarken sonra uyanıyorum yüzüstü buluyorum kendimi yazık ya eşine de napsınlar çok belli edemeselerde biz kadar onlarda düşünüyorlar bebişleri
Bende nasıl yatsam başka türlü kalkıyorum. Hayır nasıl farkediyor anlamadım uyumuyr sanki :)

2 aylik olduk bile sukur.ilki hic gecmiyodu zamanda.bunda kizimla vakit su gibi geciyo.size de cabuk geciyo nu
Bana biraz zor geçiyor zaman içeride neler olup bittiğini merak ediyorum sürekli Doktorumada sordum hatta ultrason cihazının ikinci elini nerden bulabiliriz diye şuan hareketlerini hissetmediğin için çok normal bu durumun biraz daha sabır dedi sabrediyoruz bakalım

Doğrudur canım da o belli bir aydan sonra sanırım. İlk haftalarda nasıl yattığımızın bi önemi yok yani.
Tesekkurler kızlar cevaplarınız için

kızlar nolur abana teselli verin. öok midem bulanıyor çok fenayım. ne yersem yiyim istifra edecek gibiyim en fazla 20 dk sonra, benim gibi fena olanalr varmı. 3.bebeğim ve ben bu kadar zor bir gebelik yaşamadım. çocuklarımla alakalı bir zorluğum yok elhamdülillah . ama ben bitkin halsiz bulantısı geçmeyen bir haldeyim. ağlamak istiyorum.

maşallah canım. duruşu nasıl kıza benziyormuş kız o nasıl birşey ilk kez duydum. bakalım bizimki ne . çok merak ediyorum. erkek gibi geliyor bana. hayrılsı olsun inşallah.

Canım ben senle aynı durumdayım. Dün oturup ağladım resmen dün hiç ama hiç geçmedi bugün brz daha düne göre rahattim kötünün iyisi ama bişey yiyemiyorm hala o ayrı yarın kontrol var doktorda sorcam kilo verdim

Kilo vermedim çünkü uyanınca bile midem gurulduyor açlıktan. sürekli midemden ses geliyor yiyorum mecburen aksi halde ayağı kalkamıyorum. doktor bana günde bir fincan zencefil çayı iç dedi. bulantı ilacında bile varmış zencefil. inşallah çabucak biter gider sağlıkla. senin kaç haftalık şimdi.

5+2 de 16mm idi benim. Sadece boş bir kese göründü. Bir şey söylemek için çok erken 1 hafta-10 gün sonra yeniden gel bi bakalım dedi. Hemen umutsuzluğa kapılma. 6+1 kalp atışı için erken olabilir. Kız kardeşim ilk gebeliğinde kalp atışını neredeyse 8 haftasını bitirirken duydu. Geç döllenmeydi. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin

Doktorum beni 1 ay sonra cagrdi artk.sizinkiler ne zamana cagrdilar
Beni 20 gün sonra çağırdı canım ikili test de yapılacak zaten

Benim de 3. canım ilk ikisinde hiç bulantım olmamıştı bunda çok olduçok zorlanıyorum doktor 12. haftada muhtemelen geçecek diyor

Aynı durumdayım sağolsun eşim haftasonu çocuklarla ilgilendi ben hep yattım. Yediğim çubuk kraker,haşlanmış yumurta ve mandalina. Zaten zayıfım iyice eriyip bittim
Dua ediyorum sürekli..hayırlısıyla çabucak bulantı işleri bitsin gitsin

Kızlar bende aşırı bulantı yok sadece bulantı hissi var ve ben 4 kilo verdim. :)) benim için çok iyi bir şey bu durum. Yemek yapıyorum iki üç kaşıktan sonrasını yemiyorum alttan alttan bulanıcakmış gibi oluyor. Bende bırakıyorum yemeği. Ve ekmek yemiyorum insülin direncim var diye. Midesi aşırı bulananlar limon veya ekşi şeyler iyi gelir. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağımıza alalım. Bu arada ultrasona göre bugün 8+1 olduk çok şükür. Bir sorun olmazsa 16 ekimde tekrar hastaneye gideceğiz. Lekelenmem arada devam ediyor ama önceki gibi değil. Kiloma göre kullandığım progestan az geliyormuş. Sabah iki akşam iki alıyorum şimdi.

canım bendede oldu bende hep peynir kahvaltılık tarzı şeyler yedim yemek görmeye tahammül edemiyordum 1 hafta sürdü benim şimdi normale döndüm ara ara tiksinmeler okuyor o kadar

Günaydın kızlar
Hepimiz için güzel haberler alacağımız hayırlı bir hafta olur umarım. Bugün saat iki buçukta bizim kontrolümüz var. Her kontrolde sanki ilk muayene gibi heycanlanıyorum Umarım herşey yolundadır.
Dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım. Hepimizin olsun mide bulantılarından iyice yüzüm çöktü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…