2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adetime 5 gün kala bir talihsizlik oldu 2cocugum var ve ikincisi kazaydı ama zaten düşündüğümüz bir şeydi o zaman geri çekilme ile korunuyorduk normaldi böyle bisey olması iyi ki de oldu :) ama 3.'yu hiç düşünmüyoruz bunu kaldıracak gücüm yok neyse talihsizlik şöyle gerçekleşti : 2.çocuktan sonra ciddi korunuyoruz eşim korunuyor ama ilişki sırasında kondom yırtıldı neyseki dışardayken tümü dışıma geldi adetim de su an 2 gün gecikti gerçi tüm adet belirtilerini yaşadım ama bekliyorum hala gerginim ertesi gün hapı felan da almadım emzirdigimm (emzirirken bebek için zararlı olabilir diye)

ve dış kısma geldiğinden büyük bir tehlike gormediğim için bisey olacağını zannetmiyorum ama hafiften tırsıyorum
var mı böyle bir durum yaşayan
Geçen ay ben de senin gibiydim.hatta adete 6
Gün kala.adetlerin düzenli oluyorsa korkma.benşmde senin gibi gecikti psikolojik diye düşünüyorum

3 gün geçti idrar testi yaptım negatif ama bu testlere guvenilmeyecegini bilsem de en ufak silik çizgi yok una sevindim sürekli adet olacakmışım hissi kasiklarimda günlerdir var sütüm azaldı ama tabi bunlar gebelik belirtisi de olabileceğinden yaptım testi sorun yok görünüyor ama yasak kalksın kan testi vereceğim hâlâ olmamissam regl

Merhabalar, kızımda son 3-4 gündür kollarında dirsekten üstü,başında alnı ve şakaklarında kirmizi renkli kabarciklar cikmaya basladi. Evimiz sıcak oluyor kızımda aşırı terledigi için isilik oldu diye düşünüyorum. Camlarimiz acik evi serin de yapiyoruz, evde sadece atletle geziyor. Eşimde acaba alerjimi oldu diyor. Terli tutmamaya çalışıyorum, pişik kremi falan da sürdüm ama azalma olmuyor bugün boynunun altında da kızarıklıklar gordum. Hep terledigi bölgeler, sırtında bacaklarında karın bölgesinde vs yok. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Fotografta cektim cok belli olmuyor fotoğrafta ama birazdan onları da ekleyeceğim. Su süreçte hic doktora gidesim yok ama geçmezse başka çaremde yok gibi 😑

acaba birde yeşil erik alerji yapar mı biliyor musunuz? Kızım çok seviyor elinde her dk yeşil erik yiyip geziyor evin içinde daha öncede yemişti aslında ilk yediğinde yapardı belki de ama her şeyden şüphelenmeye başladım. Başındakiler saç diplerinde yoğun şekilde kızarlıkları var. fotolarda tam net gözükmemiş.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.37.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.37.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.38.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.38.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39 (1).jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39 (2).jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-19 at 13.07.39.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 41
acaba birde yeşil erik alerji yapar mı biliyor musunuz? Kızım çok seviyor elinde her dk yeşil erik yiyip geziyor evin içinde daha öncede yemişti aslında ilk yediğinde yapardı belki de ama her şeyden şüphelenmeye başladım. Başındakiler saç diplerinde yoğun şekilde kızarlıkları var. fotolarda tam net gözükmemiş.
Canım senin kızda benim oğlan gibi sarışın beyazmış. Beyaz tenliler sıcağa gelmiyorlar benim oğlum maalesef var boğaz altı kollar dirsekler ben bugün tuzlu suyla banyo yaptırdım biraz söner gibi oldu şu iri salamuralık tuzla.yasak bitsede denize götürsem diyorum bi iznillah geçiverir. Bana göre ısılık olmuş.

Canım senin kızda benim oğlan gibi sarışın beyazmış. Beyaz tenliler sıcağa gelmiyorlar benim oğlum maalesef var boğaz altı kollar dirsekler ben bugün tuzlu suyla banyo yaptırdım biraz söner gibi oldu şu iri salamuralık tuzla.yasak bitsede denize götürsem diyorum bi iznillah geçiverir. Bana göre ısılık olmuş.
Tuzlu suyu bende deneyeyim bugün insallah sürekli böyle olmaz. Kırmızı kırmızı dolanıyor ortalıkta kasinirsa falan daha kötü olur diye korkuyorum

alerji olsa başka belirtileri de olur diye biliyorum bir de o belirli bir bölgede kabarmış gibi okuyordu sanki seninki isilik gibi bilemiyorum
Evet bende alerji de başka belirtiler de olur diye okumustum ama esim de alerji için telâşlanınca karar veremedim birden. Krem sürüyorum umarım azalirlar

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydirip yatırıyorsunuz bizim uyku tulumu vardı ama şuan çok sıkılıyo sanki onun içinde sıcaktan diğer türlü de üstünü açıyo ne yapacağımı bilemedim
Valla bizim oda bakiyorum 24 25 derece altina tek bi pijama giydiriyorum ustune atlet zibinin ustune bi kisa kol giydiriyorum. Gece uyandigimda bakiyorum kollari soguksa ince bi hirka giydiriyorum

Kızlar çocuklarınızın tam işaretlediğim yerini hem sağ hem sol tarafını elinizle kontrol edebilir misiniz? Kızımın iki tarafında da nohut büyüklüğünde beze var. netten biraz baktım oluşmuş genelde diyorlar ama emin olamıyorum

WhatsApp Image 2020-05-21 at 17.22.41.jpeg

Kızlar çocuklarınızın tam işaretlediğim yerini hem sağ hem sol tarafını elinizle kontrol edebilir misiniz? Kızımın iki tarafında da nohut büyüklüğünde beze var. netten biraz baktım oluşmuş genelde diyorlar ama emin olamıyorum

Eki Görüntüle 2638170
Aynı bizde de var nohut kadar ele geliyor kulaklarının arkasına doğru epeydir var gidemedim doktora inşallah sıkıntı değildir.

Aynı bizde de var nohut kadar ele geliyor kulaklarının arkasına doğru epeydir var gidemedim doktora inşallah sıkıntı değildir.
Insallah canim ya bende yeni fark ettim eğer büyüme olursa gidicem. Hareket ediyorsa da sıkıntı yokmuş diyorlar sabit olursa doktora götürmek gerekirmiş. Insallah kendiliğinden gecer

X