2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese benim de ilk Doğum olacak ve Doğum nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hiç bir bilgim de yok o an kendimi nasıl sakinleştireceğim onu da bilmiyorum

bende ayniyim cnm cok az kaldi doguma smdiden nasl olacak diye korkyorum ins kolay dogumumuz olr zor gecmez ins

İyi günler kizlar. Biz doktordan çıktım her sey yolunda dogum pozisyonu almış. Aman dedi doktor iş mis yapma 38. Haftaya kadar dikkat et bebegin erkenden gelmesin dedi. Eğilip kalkmak iş tutmak yok. Nazlan nazlana bildiginnkadar dedi.37. Haftada cagirdi. Dogum tahlilleri nst hepsi yapılacakmış.ac gel dedi.yemek yedirucem sonra bi daha tahlil dedi ne demek istedi çok anlamadım 23 şubatta saat 8 de hazır ol dedi. Evet kizlar dikkat edin aman iş yapmayın biraz daha nazlanicaz

Selamlar herkese benim de ilk Doğum olacak ve Doğum nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hiç bir bilgim de yok o an kendimi nasıl sakinleştireceğim onu da bilmiyorum
Ayy canim benim çok tatlı ve telaşlı bir durum. Suyun geli ve anlardı .Zaten senden istemsizce hop suyun geliyor. Yüksek sancı sudan sonra başlıyor. Ilknoglumda akinti arasında minnacık leke görmüştüm o zaman anlamıştım oğlum gelecek diye suyun geldikten sonra sandım başladı pit diye çıkıverdi.

Canım çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim.gelmez annesi bekler vaktini.sezaryen mi olacak canım 38 deyince.hayırlısı ile al kucağına inşallah canımm

Oho kendimizi nasil sakinlestiricez merak etme o an öyle sakin okuyorsunki. Ben her iki cocugu da da zaten hemen dogum olmaz diye suyun ve ya lekem geldiğinde duşuma gurdim özel temizliğini yaptim üstünü güzelce değiştirdim.saki .sakin hastanenin yolunu tuttum.

Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi

Bende mustela aldım. reçete diye bir site var güvenilir oradan bakabilirsin.

recete sitesine baktim cnm 202 tl ye mustela merhaba bebek seti satiyor markafarma sitesinde 185 tl markafarma daha uyguna satyo amabi siteyede guvenemedim ya ne olur ne olmaz diye alamiyorum olmazsa recete den alirim bende bi o eksigimiz kaldi onuda tamamlamak lazim

Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
İlk oglu da minik bir turuncu nisan geldi..kızında direk foss suyum geldi.suyun geldiği halde aşırı sancim olmadi. Ay su geldiğinde çok komik oluyor.beni gülme tutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…