- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Oy canım kıyamam yok annesi gelmez ben de ilkinde çok bekledim 40 ı doldurdu geldi:))tatlı heyecanlar bunlarBenim ilk olucak canim heycanim her gecen gun artıyo az biyerim agrisa acaba geliyormu diyorum hemen
Selamlar herkese benim de ilk Doğum olacak ve Doğum nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hiç bir bilgim de yok o an kendimi nasıl sakinleştireceğim onu da bilmiyorum
Bende ayni durumdayim canim simdi bile düşününce heyecanlanıyorumSelamlar herkese benim de ilk Doğum olacak ve Doğum nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hiç bir bilgim de yok o an kendimi nasıl sakinleştireceğim onu da bilmiyorum
İnşllh canım dua edelim..bende ayniyim cnm cok az kaldi doguma smdiden nasl olacak diye korkyorum ins kolay dogumumuz olr zor gecmez ins
Ayy canim benim çok tatlı ve telaşlı bir durum. Suyun geli ve anlardı .Zaten senden istemsizce hop suyun geliyor. Yüksek sancı sudan sonra başlıyor. Ilknoglumda akinti arasında minnacık leke görmüştüm o zaman anlamıştım oğlum gelecek diye suyun geldikten sonra sandım başladı pit diye çıkıverdi.Selamlar herkese benim de ilk Doğum olacak ve Doğum nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hiç bir bilgim de yok o an kendimi nasıl sakinleştireceğim onu da bilmiyorum
Canım çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim.gelmez annesi bekler vaktini.sezaryen mi olacak canım 38 deyince.hayırlısı ile al kucağına inşallah canımmİyi günler kizlar. Biz doktordan çıktım her sey yolunda dogum pozisyonu almış. Aman dedi doktor iş mis yapma 38. Haftaya kadar dikkat et bebegin erkenden gelmesin dedi. Eğilip kalkmak iş tutmak yok. Nazlan nazlana bildiginnkadar dedi.37. Haftada cagirdi. Dogum tahlilleri nst hepsi yapılacakmış.ac gel dedi.yemek yedirucem sonra bi daha tahlil dedi ne demek istedi çok anlamadım 23 şubatta saat 8 de hazır ol dedi. Evet kizlar dikkat edin aman iş yapmayın biraz daha nazlanicaz
Sezaryen değil normal canim.eğilip kalma suyunu getirme dedi.Canım çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim.gelmez annesi bekler vaktini.sezaryen mi olacak canım 38 deyince.hayırlısı ile al kucağına inşallah canımm
Anladım canım erken gelmesin diye hayırlısı ile inşallah vaktinde gelir annesi ..ben de normal istiyorum ilki normaldi ama bu ters duruyor inşallah doğum şeklini alır nasip.Sezaryen değil normal canim.eğilip kalma suyunu getirme dedi.
Kizlar bebek bakim urunlerinizi aldinuz mi bende mustelanin urunlerini almak istiyorum heosiburadada 210 tl ama markafarma sitesidne 185 tlydi guvenipde alamiyorum param bosa gtsinde isyemyorum siz nerelerden aldiniz
Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
Canım benim dogum anında patlattı ebem sonra suni verildi yaklaşık 3 saat içinde doğdu koca kafalı oğlum:))Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
İnşallah canım benim de kendi sancım olmadı su da gelmedi.günüm dolmuştu.sadece turuncu kırmızı gibi nişan geldi inşallah bu kez sancımız olurbenim ilk suyum gelmişti. bu gebeliğimde inşallah sancım gelir. ilkinde suni sancı almıştım
Bende mustela aldım. reçete diye bir site var güvenilir oradan bakabilirsin.
İlk oglu da minik bir turuncu nisan geldi..kızında direk foss suyum geldi.suyun geldiği halde aşırı sancim olmadi. Ay su geldiğinde çok komik oluyor.beni gülme tutmuştu.Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
Benim de ilk kahverengi akıntı şeklinde nisan denilen şey geldi sonra ebe patlattı kesemi suyum o şekilde boşaldı sonra dogum başlıyo zatenHer zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
Nerden almistin bunlari cok uyguna almissin.Bakik bunlarin hepsi 6 tlydi hatta yarisini doğum yapanlara misafirlige gittigimde dagittm bi de 50 tl cek vermislerdi onunla da kanguru aldik :)Eki Görüntüle 2230916
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?