• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kizlar e bebek magazasina gidip indirim broşürü alan var mı hangi gunler hangi indirimler olacak diye eşim asker ben gidemiyorum alan varsa paylasabilir mk
Merhaba canim.ben bir kac gün once gittim e bebege.cok indirim var dedi kasiyer ama ben göremedim indirim.pahali hersey.aventin emzigini almaya gitmistim 50tl idi ben n11 den 35 e aldim aynini.gratistende sampuan aldim indirimdeydi.bez yeni dogan set internetten aldik indirimdeydi.kiyafetlerde bizim burdaki bebek magazasindan hem cesit cok hem uygundu

Iyi geceler kizlar e bebek magazasina gidip indirim broşürü alan var mı hangi gunler hangi indirimler olacak diye eşim asker ben gidemiyorum alan varsa paylasabilir mk
Netten bakabilirsin cnm. Ben gecen gittim kucuge hastane cikisi bakarken buyuge uyku tulumunu 17 tl ye aldim saka gibiydi. Tulumlar fln vardi indirimli 20tlden basliodu ama ya beden yok tu yada begenemedim. Snr hepsiburadadan ebebek magazasindan 10lu hastane cikisini 38e aldim. Ama.kendi sitesinde de magazasinda da yoktu. Subat indirimleri olacak bu ay ama magazada brosur reklam fln vormedim ben netten bakmak daha net bilgi bulunur sanirim.

Arkadaşlar yarın e bebekte indirim varmış eşim söyledi.biz geceden bakacağız krem şampuan bez filan ilgilenen olursa bakın canlar:)):KK200:

Benim artınca bu durum nst ye bağladılar şancı çıkmadi. Doktor yalancı kasılma diyor. Ama ben hissediyorum o vajinadaki dolgunluk hissini baskıyı dedim bebek kilo almış rahim büyümüş onun baskısı normaldir dedi. Belimdeki ağrı ve karnımın katı kesilmesine diyorki idrarını çok tutma ve afedersin kabızlık var ondan sanci giriyor gazla kaplı karnınız diyor :KK66:
Bana mantıklı geldi mesela bugün hava soğuk üşüttüm biraz gaz oldu ve buyukabdestimi henüz yapamadin karnım çok gergin.
canım ay nen ben de korktum ve hemen doktora gittim nst de sancı çıkmadı. KabiLik sorunu bende de var, sanırım dünkü durumum ondandı. Bugün daha iyi geçti günüm. Kendimi de yormadan

Netten bakabilirsin cnm. Ben gecen gittim kucuge hastane cikisi bakarken buyuge uyku tulumunu 17 tl ye aldim saka gibiydi. Tulumlar fln vardi indirimli 20tlden basliodu ama ya beden yok tu yada begenemedim. Snr hepsiburadadan ebebek magazasindan 10lu hastane cikisini 38e aldim. Ama.kendi sitesinde de magazasinda da yoktu. Subat indirimleri olacak bu ay ama magazada brosur reklam fln vormedim ben netten bakmak daha net bilgi bulunur sanirim.
Ben bütün tulumlarini bebekten 6 tl ye aldim buraya yeni magazasi açılmıştı sadece eksiğimiz biberon falan kaldi bi dr uyku arkadaşımin indirime girmesini bekliyorum

Merhaba canim.ben bir kac gün once gittim e bebege.cok indirim var dedi kasiyer ama ben göremedim indirim.pahali hersey.aventin emzigini almaya gitmistim 50tl idi ben n11 den 35 e aldim aynini.gratistende sampuan aldim indirimdeydi.bez yeni dogan set internetten aldik indirimdeydi.kiyafetlerde bizim burdaki bebek magazasindan hem cesit cok hem uygundu
Ben askeriyede kaliyorum canim burda kdv olmadığı için bebek bezi e bebekten daha ucuza geliyor bende stok yaptim azcik :) tek eksiğimiz biberon emzik falan

Bakik bunlarin hepsi 6 tlydi hatta yarisini doğum yapanlara misafirlige gittigimde dagittm bi de 50 tl cek vermislerdi onunla da kanguru aldik :)
Screenshot_20190201-101538_Gallery.webp

Kizlar bebek bakim urunlerinizi aldinuz mi bende mustelanin urunlerini almak istiyorum heosiburadada 210 tl ama markafarma sitesidne 185 tlydi guvenipde alamiyorum param bosa gtsinde isyemyorum siz nerelerden aldiniz

Back
X