2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar saat 5 ten beri düzenli aralıklarla ağrı olmadan karnım taş kesiliyor. Vajinaya baskı artıyor. Şöyle söyleyeyim 10 dk boyunca 3 kez taş kesildi. Eşim de saat 11 de gelecek işten acaba acile gitsem ise yarar mi ne yaparlar acaba. Devlette ilgilenmezler gibi özele acilden girsemmiki.

Bence git doktora devlettede ilgilenirler ya nst ye baglarlar dogum kasilmalari ise cikar zaten nst de.bu haftalarda basliyo kasilmalar.vucut doguma hazorlaniyor

Evvelsi gun bende aynisi oldu hastaneye gittim sukur orda sanci cikmadi. Hala devam
Ediyorsa bence bi git gorun. Yalniz gaz da bu sertlige sebebiyet verebiliyor

naptin insallah yalanci sancidir

Oy canım kıyamam yok annesi gelmez ben de ilkinde çok bekledim 40 ı doldurdu geldi:))tatlı heyecanlar bunlar
aynen benim de ilkinde cok bekledim 41 +6 da geldi :)
Her zaman ilk su mu gelir mesela bazılarının Doğumda geliyormuş suyu sancı başlarsa da Doğum belirtisidir dimi
benim meger sancim baslamis hafif ben hissetmedim pek, sonra kanama geldi sabah wc ye ciktigimda hastaneye gidince de biraz saat sonra suyumu patlattilar iste o zaman sanvinin siddeti artti ve dogum sureci başladı. ama herkesin hikayesi birbirindenn farkli :)

Kasılma canim doğuma hazırlık arada bende de gun boyunca olur. Aslında normal bir sey ama sen yine de git. Ne olur ne olmaz

cnm gecenlerdede bende aynisi oldu surekli karnimda kasilma hissettim surekli sertlesiyodu cok rajatsiz okdum ama dktorada gitmedim catsamba gnude kntrolum vardi benim bebekde ters duruyordu nrmalde dktora dedim kasilmam cok oldugunu dktorda bakti cocuk bas asagi donmus dedi senin kasioman olurken demekki cocuk o zaman donuyordu dedi oyuden olmstur dedi bana ama senin durumunda belki bisi avrdir genede sen gorumn cnm

Gunaydin kizlar. Bende azıcık sağına yatmisim fark etmeden tabi bana sancı olarak döndü.şiddetli değildi ama insan yinede korkuyor.

34+3den herkese Günaydın
Gece uyku arasında sırt üstü yada sağ tarafa yatınca sağ ayak bileğim şişiyor. Devamlı sol tarafa yatıncada vücut uyuşukluk ve acı veriyor. Acaba sizde böyle bir şişme olan oldumu

Günaydın kızlar ne tür beşikler tercih ettiniz acaba ben hala almadım

Evet canim ben. Ben uzun zamandır ne sagima ne soluma yatıyorum. İki yastık üst üste koyup sırt üstü yatıyorum. Ancak böyle rahat ediyorum

Beklemiş senin kuzu epey.benim doktor beklemesini istemedi verdi suniyi :))

Canım ben de korkuyordum uyuşukluk neden oluyor diye demek ki sürekli sola yatmaktan..gece sırt üstü filan olunca ben çarpıntıya uyanıyorum nefes alamaz oluyorum zor cidden hamilelik sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…