• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maaşallah büyümüş yavrun.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.vakit yaklaşıyor :))işlerin çoğu da bitmiş maaşallah:nazar: ben anca yıkıyorum bebişin çamaşırlarını:))bu arada 12 kilo aldım ben de:))

Kolay gelsin tatlim ütülemek falan cok eglenceli minik minik
Aklım almıyor bazen bu kadar mı kucuk olacak diye ;)
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah

Minigimin kıyafetleri yerine yerleştirildi. İşimin büyük kısmı bitti. Cantamiz kaldı...
Haftaya kontrolüm var. Bakalim ona göre hazırlarız

Benim de en cok icim ona gidiyor. Buyuk kizim krese gidiyor sagolsunlar idare ediyorlar goturup getirmekte ama
Bir yasindaki kizim benimle
Surekli , esim haftasonlari cikariyor ama diger gunler hemen hemen hep evde. Eve biri gelse yavrum nasil seviniyor. Sabahtan aksama kadar masanin etrafinda bin donuyo
Benimkide krese gidiyor.annem göturup getiriyor.beni cok istiyor ama cok yüruyemiyorum.arada gidiyom almaya.tatile girdi hep hastaydim ve evde bile ilgilwnemwdim.gezmek arkadslarina giek istiyor goturemiyordum.simdi daha iyiyim.bugun alisverismerkezine göturdum etkinlige cok eglendi cok mutlu oldu.ben mahvoldm tabi ama onun mutluluguna deger

Merhabalar kızlar
2 gündür vajinada yoğun baskı dolgunluk hissi başladı sanki bebek elini ayağını uzatsa tutuvercekmisim gibi bir his. Adet sancısı gibi belimde ağrıda başladı. Gece kaskatı kesildim daha sola dönerken zorlandım.bi de idrara çıkmalarım daha artti. Psikolojik olarak iyi şeyler geçmiyor içimden.
Çocuk büyüdükçe baskıdan mi oluyor ki
Onun haricinde düzenli gelen kasılma ağrı olmuyor hep gece başlıyor bu saydıklarım
Benim kizim asagi indi 2 haftadir bas asagi duruyor.elleri resmen kasiklarimda dokununca anliyorum.cok baski yapiyor vajinama cokta tuvalete cikiyom.pozizyonundan kaynaklaniyo galiba.doktora gittim hersey normal cunku.bende yattigim zaman dönemiyor belim karnim taş kesiliyor.sende bir doktoruna gorun bence

Kizlar belki tuhaf gelcek size ama ben ilk kizimda hamile oldugumu bilmeden ruyamda hamile oldugumu kizim olacagini ve adini söylediler.ben sonra test yaptim hamileydim ama cok yeniydi.kizim olcagini ogrenince hamileyken koyduk adini.bu hamileligimdede ayni sey oldu.daha ortada hamilelik yok kisa zamanda hamile kalicagimi ve kizim olcagini adini söylediler ve bundada soylenilen ismi koycaz.ben hiç isim telasina düşmüyorum yani

Gunaydin anneler. Gecemiz nasıldı. Benim yaramaz paturdayip durdu. Midemi çok vurdu.hala midem ağrıyor. Yeri iyice daraldı galiba. Ben uzun zamandır sağa sola donemiyorum...

Back
X