2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sat tarihim 26 mayıs bugün 240 çıktı biraz geriden takip ediyorum değerleri ama doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi canım önemli olan 2 gün sonraki artış değeri iki katıysa sorun yok

Cevabın için teşekkür ederim arkadasim. Anladım. Kafam allak bullak oldu değerim nasıl bilmiyorum .yarın sabah 9 da dr randevum var bakalim ne diycek. Inşallah düşük demez

Merhaba E ela_lale baya erken öğrendin sanırım
Yazdıysan özür dilerim sanırım 24. Gün aldın ilk sonucu peki tahmini ovulasyon tarihini biliyor musun yahut kaç gün periyotla regl oluyorsun bu ay eğer olursa erken öğrenmeliyim de rabbim sağlıkla kavuştursun sevgiler. ..

Yazdıysan özür dilerim sanırım 24. Gün aldın ilk sonucu peki tahmini ovulasyon tarihini biliyor musun yahut kaç gün periyotla regl oluyorsun bu ay eğer olursa erken öğrenmeliyim de rabbim sağlıkla kavuştursun sevgiler. ..

Benim de sat 26 mayis. 25.gunde ogrendim gebe oldugumu. 19 haziranda yani. Ovulasyon hesaplayan takvim uygulamasina gore tahmini ovulasyon tarihi 5 haziran gorunuyordu.

Benim de sat 26 mayis. 25.gunde ogrendim gebe oldugumu. 19 haziranda yani. Ovulasyon hesaplayan takvim uygulamasina gore tahmini ovulasyon tarihi 5 haziran gorunuyordu.
Çok teşekkür ederim eğer 5 haziran sa 5 +14 aslında tam zamanında öğrnmiş gibisiniz kaç çıktı peki?
Hayırla kavuşun inş.

Çok teşekkür ederim eğer 5 haziran sa 5 +14 aslında tam zamanında öğrnmiş gibisiniz kaç çıktı peki?
Hayırla kavuşun inş.

13.8 cikti. Sali gunuydu. Persembe tekrar yaptirdim 54.9 cikti. 1 hafta olucak yarin baktirmayali. Cuma gunu tekrar bir kan testi yaptirmayi dusunuyorum.

İki gün arayla bakamadım canım ilk bakıldığında adete 2 gün vardı 250 çıktı bu testten 5 gün sonra 2150 çıktı ama kese çıkmadı 2000 olmasına rağmen benimde ilk hamilelik çok sorunsuzdu ama bunda bel ağrısıyla neye uğradığımı şaşırdım
Anladım canım.. Bekleyip görücez artık :)
Arkadaşlar merhaba. Daha öncede yazmıştım .son adet tarihim 25 mayıs ti .dün ilk defa kan verdim sağlık ocağında sonucu bugün aldım .157 ....
Nasıl sizce .aynı tarihli arkadaşların değerlerini merak ediyorum
Benim sat da 26 mayıs..
Ben ilk 22 Haziranda kan vermiştim 100.7 çıktmıştı iki gün sonra da 416.7 çıkmıştı en son yaptırdığım bunlar canım..

Kızlar ben randevumu 5 temmuzdan 3 temmuza aldırdım..
Çünkü dün yine kasık ve bel ağrılarım oldu çok fazla ve sürekli oluyorlar bir haftadır.
Artık canımı sıktı dedim erken gideyim..
Sizlerde bu durum var mı?
Gün içinde bile böyle..
Ama akşamları bildiğiniz sanki regl olmuşum da ilk gün o ağrıları çekiyormuşum gibi bi sancı..

Çünkü dün yine kasık ve bel ağrılarım oldu çok fazla ve sürekli oluyorlar bir haftadır.
Gün içinde bile böyle..
Ama akşamları bildiğiniz sanki regl olmuşum da ilk gün o ağrıları çekiyormuşum gibi bi sancı..
Benimde ağrılaron bar ve artık yürürken kalçama vuruyor işe gidemedim bu hafta o denli ağrım var

İlk kan testi sonuçlarını adetim geçtikten 3 gün sonra aldım 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir.

Gün içinde bile böyle..

Benim agrim sizim hic biseyim yok simdilik. Normal zamandaki gibiyim.

Gunaydin kizlarrrr resmen hamileyim! Değerim 654 çıktı!! Daglaara taslara kuşlara herkese söyleyesim varrr ama keseyi görmeden hayır :)

Tebrik ederim. Hayirlisiyla Allah kucaklarimiza alip buyutmeyi de nasib etsin.

X