2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bn hiç rahat deglm ya önceden bi şeklde uyur kalkardım şimdi dön Allah dön bide normlde yuzstu yatmam ama hamıleykn bi yatasm gelıokı ...kasık batmaları bndede var kzıma kızıp aniden kalkıorum ıkı büklüm kalıorm resmen
Zaten neyi yapmamamız lazımsa onu yapasımız geliyor ben öyleyim gebelikte hele :)))

Aynen öyle .
Hatta bazen koltukta ayaklarımı kendime çekip bir süre oturursam ayağa kalkınca da iki büklüm oluyor o batmalardan o derece.
Çok ilginç :)
Sen ne zaman gidiyordun kontrole :)
Benim bebek asagida oldugu icin dusme riskim var bu yuzden iki gunde bir cagiriyor ama ben gitmiyorum.Gecen hafta carsamba gitmistim keseyi gordu persembe cuma izinliyim pazartesi gel dedi gitmedim yarin gidicem ins.
Hastane beni daha cok bunaltip stres yapiyo gitsemde zaten dusecegi varsa duser bisey yapamaz diye surekli gitmek istemiyorum

Kozlar ikili üçlü taramaları yaptıracak mısınız? Ben inanılmaz kararsızım. kızımda down sendromu riski çık yüksekti hamileliğim zehir oldu. Şimdi nifty ya da harmony test mi yaptırsam acaba diyedüşünüyorum.
Ben sadece ikili testi yaptırmayı düşünüyorum.

Sızlerde şiştiniz mi ya benı goren 6 aylık falan sanır herlde biraz gobek vardıda sankı şmdi iyice şiştim patlayacam ya hem sıkıntıdan hem şişlikten offf anca evdeım anca evdeım kaç gndur komşuya gdecez oda ıptal olup duruo skldım iyice
Ben kilo almadım ama alt karnım inanılmaz şiş kıyafetlerim olmuyor şimdiden

Benim bebek asagida oldugu icin dusme riskim var bu yuzden iki gunde bir cagiriyor ama ben gitmiyorum.Gecen hafta carsamba gitmistim keseyi gordu persembe cuma izinliyim pazartesi gel dedi gitmedim yarin gidicem ins.
Hastane beni daha cok bunaltip stres yapiyo gitsemde zaten dusecegi varsa duser bisey yapamaz diye surekli gitmek istemiyorum
Allah esirgesin canım.
Allah koruyor en öncelikle tabi biz elimizden gelen tedbiri alıyoruz.
Bana doktorum progestanı kullan dedi son kontrolde de dedim kullanamıyorum ne folik asit ne progestan.
Akşam da olsa al dedi yine almıyorum çünkü ekstra bulantımı arttırıyor.
Folik asit de içmiyorum.
Allah'a emanet artık miniklerimiz ..

Allah esirgesin canım.
Allah koruyor en öncelikle tabi biz elimizden gelen tedbiri alıyoruz.
Bana doktorum progestanı kullan dedi son kontrolde de dedim kullanamıyorum ne folik asit ne progestan.
Akşam da olsa al dedi yine almıyorum çünkü ekstra bulantımı arttırıyor.
Folik asit de içmiyorum.
Allah'a emanet artık miniklerimiz ..
Bebeğin sağlıklı gelişimi için folik asit almalısın. Miden bulansa da kullan bence. Bebekten önemli değil diye düşünüyorum.

Bebeğin sağlıklı gelişimi için folik asit almalısın. Miden bulansa da kullan bence. Bebekten önemli değil diye düşünüyorum.
Mide bulantılarım başladı başlayalı alamıyorum 20 gün oluyor.
Olmazsa kontrole gidince tekrar sorucam.
Ben çok kötü geçiriyorum bulantıları.
7 24 ve şiddetli.
En ufak bişiden aklım çıkıyor arttıracak diye.
Gebelikten 3 ay öncesinden de kullanıyordum zaten.
Bir de iki tane bebek var şu an aklımı da kurcalamıyor değil ama psikolojim baya alt üst çok korkuyorum artık sürekli öğürmek kusmak çok yoruyor.

Mide bulantılarım başladı başlayalı alamıyorum 20 gün oluyor.
Olmazsa kontrole gidince tekrar sorucam.
Ben çok kötü geçiriyorum bulantıları.
7 24 ve şiddetli.
En ufak bişiden aklım çıkıyor arttıracak diye.
Gebelikten 3 ay öncesinden de kullanıyordum zaten.
Bir de iki tane bebek var şu an aklımı da kurcalamıyor değil ama psikolojim baya alt üst çok korkuyorum artık sürekli öğürmek kusmak çok yoruyor.
Aynı şekilde bende öyleyim. Yemek fikrini aklıma dahi getirmiyorum. Serum yiyorum bulantılar yüzünden. Ama ilacı kullanmayı ihmal etmemeniz kanaatindeyim. Sağ salim kucağınıza almanı dileğiyle.

Kızlar bende de inanılmaz bir halsizlik ve mide bulantısı var bugün. 6 hafta bitecek bugün sanırım bundan sonrahissettircek kendini. Hiçbirşey yapasım yok zaten çok sıcak sürekli terliyorum.

Kızlar bende de inanılmaz bir halsizlik ve mide bulantısı var bugün. 6 hafta bitecek bugün sanırım bundan sonrahissettircek kendini. Hiçbirşey yapasım yok zaten çok sıcak sürekli terliyorum.
Benim de tam 6+0 da felan bi başladı bulantılar Allah muhafaza :/

Kızlar hani bir yıl kız veya erkek yılı falan derler bu yıl ne yılı acaba çok erken biliyorum ama bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum kız veya erkek hiç farketmez bende ikisinde yok ama insan merak ediyor sağlıklı hayırlı olsun evlatlarımız ama inşallah hepimizin. Birde cinsiyet anketine oy verenler var daha erken değil mii neye göre cinsiyet girilmiş meral ettim

Bence yanlışlıkla verdiler oyu. Ben bir yere tıklarken yanlışlıkla oy vermiştim. Geri çektim oyu.
Ben oğlum olsun istiyorum, bir kızım var Allah uzun ömür versin ona. Erkek yetiştirmek istiyorum. Toplum için doğru dürüst kendini bi b.k sanmayan kadına saygılı bir erkek çocuk yetiştirmek istiyorum.
Oğlan annesi olmak nasıl onu tatmak istiyorum. Ama dualarımda hep hayırlısı olsun. Sağıklısı olsun. Bu saatten sonra oğlan olsun, kız olsun diye dua etmenin anlamı yok zaten. O yüzden her durum kabulum. Kızım olursa üzülür müyüm aslaa. Yağmur'um o kadar tatlı bir abla olur ki. İki kızkardeş sırdaş arkadaş olurlar. Benim için iki durum da güzel ne olacak bakalım. İlkinden daha çok merak ediyorum.

Slm hanımlar
Uzun suredir evimizdeki insaattan giremedim
Simdilik iyim Allah a sukur dun aksam yemek oncesi bulantim olur gibi oldu cok mutlu oldum :KK66:) cunku pek belirti tasimiyorum ben tabi bgn yine istahim yerinde masallah 1 kg almisim 2 dolacak cmt gunu sizde kilo durumlari nasil
Ben kendimi tutmaya calisiyorum ama karnim ac ac ac hic bu kadar aclik cekmemistim pzt.gunu doktoruma gidecegim kismetse
Sızlerde şiştiniz mi ya benı goren 6 aylık falan sanır herlde biraz gobek vardıda sankı şmdi iyice şiştim patlayacam ya hem sıkıntıdan hem şişlikten offf anca evdeım anca evdeım kaç gndur komşuya gdecez oda ıptal olup duruo skldım iyice
Ben zaten önceki hamileliğimde 6 aylıkken bu kilodaydım üfff :anneadayı:. Ne yapalım hayırlısı az kilo alırım belki diyorum öyle avutuyorum kendimi. Kilom artmadı henüz.

Bebegimin kalbini duydummmm❤❤❤ pit pit pit atıyordu çok şükür Allaha hamd olsun. .. Rabbim herkese hayırlı haberler ve hayırlı kapılar acsinnnnnn❤❤❤

Ayy ne güzel. Darısı başımıza :KK28:

Son düzenleme:
Kızlar hani bir yıl kız veya erkek yılı falan derler bu yıl ne yılı acaba çok erken biliyorum ama bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum kız veya erkek hiç farketmez bende ikisinde yok ama insan merak ediyor sağlıklı hayırlı olsun evlatlarımız ama inşallah hepimizin. Birde cinsiyet anketine oy verenler var daha erken değil mii neye göre cinsiyet girilmiş meral ettim
Bu yıl erkek yılı diyyorlar ama biz 2019 da doğuracağız bilmem ki ne olur. Benim de kızım rabbim hangisini nasip etmiş bilmiyorum ben de ikisini de tatmak isterim ama rabbim sağlıkla versin de gerisi önemli değil.

Canim ben folik asite gebelikten once baslamist zaten kan testimide yaptirdim ama kalp atisi duymak icin sabirsizlaniyorum henuz cok erken galiba
Gözün aydın hoşgeldin.
Daha çook erken canım.
En az 2 hafta sonra git bence.
Diğer türlü çok erken olacak boşuna gereksiz stres yok kese görünmedi yok bebek görünecek mi vs.
Boşuna git gel yapma.

X