2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu yıl erkek yılı diyyorlar ama biz 2019 da doğuracağız bilmem ki ne olur. Benim de kızım rabbim hangisini nasip etmiş bilmiyorum ben de ikisini de tatmak isterim ama rabbim sağlıkla versin de gerisi önemli değil.
İnşallah ikisinide tadarsın canımm .rabbim güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıklı doğsunlarda her türlü severiz canlarımızı

Gözün aydın hoşgeldin.
Daha çook erken canım.
En az 2 hafta sonra git bence.
Diğer türlü çok erken olacak boşuna gereksiz stres yok kese görünmedi yok bebek görünecek mi vs.
Boşuna git gel yapma.
Aynen senin dediklerin icin gitmiyorum zaten bosyere stres yapicam tam annemlere memlekete gidicektim hamile oldugumu ogrendim kaldim burda

Aynen senin dediklerin icin gitmiyorum zaten bosyere stres yapicam tam annemlere memlekete gidicektim hamile oldugumu ogrendim kaldim burda
Yaa..
Annenler çok mu uzak canım yani uçak yolculuğu ise çok büyük sıkıntı olmaz.
Kara yolculuğuna bile çıkan çok tabi ama sen durumu henüz hiç bilmiyorsun en azından 2 hafta ertele için rahat etsin.
Doktordan sonra gidersin.
Ben ilk gebeliğimde 3 ay önceden aldığım uçak biletimiz vardı e tabi hiç tahmin etmiyorduk gebelik olacağını 6 haftalıkken iki kere gittim geldim ama uçakla.

Yaa..
Annenler çok mu uzak canım yani uçak yolculuğu ise çok büyük sıkıntı olmaz.
Kara yolculuğuna bile çıkan çok tabi ama sen durumu henüz hiç bilmiyorsun en azından 2 hafta ertele için rahat etsin.
Doktordan sonra gidersin.
Ben ilk gebeliğimde 3 ay önceden aldığım uçak biletimiz vardı e tabi hiç tahmin etmiyorduk gebelik olacağını 6 haftalıkken iki kere gittim geldim ama uçakla.
Canim bende ucakla gidicem ama gidince uzun kalicaktim o yuzden git gel yapmamk icin bekliyim oyle gidiyim diyorum

Kozlar ikili üçlü taramaları yaptıracak mısınız? Ben inanılmaz kararsızım. kızımda down sendromu riski çık yüksekti hamileliğim zehir oldu. Şimdi nifty ya da harmony test mi yaptırsam acaba diyedüşünüyorum.
Ben yaptırmıcam boş yere strese gerek yok diye düşünüyorum.. ne olursa doğurucam nasılsa..

Hmm anladım canım.
Sen daha iyi bilirsin şartları.
Artık durabiliyorsan 2 hafta daha bekle doktordan sonra git ben çok sabırsızım aile olunca biraz abartabiliyorum :)
Ya bi de istanbul acayip sicak bir an once gitmek istiyorum ama yapicak bisey yok sen kacici haftqda diymustun kalp atislarini canim

Kizlar güzel düşünelim güzel olsun insallah ama ben aralik ayinda 3 aylik bebegimi aldirmak zorunda kaldim bebegimde sikıntı oldugu icin anne karninda ölür dediler dogsa bile yasayamazmis ve benim icinde cok riskli oldugunu soyledi doktor o yuzden 2li testi yaptirmanizi oneririm tabi herkesin kendi fikri ben simdiden 2li test gerginligini yasiyorum Allah korusun hepimizin bebislerini ilk gebeligimde gittigim uzman bi doktor vardi tekrar ona gitmeyi dusunuyorum

Kızlar merhaba doktora gittim bütün perinatoloji riskli gebeliğe. Doktora 4 ay önce sezeryan Doğum yaptığımı söyledim. Zaten hatırladı beni. Çok erken gebe kalmışsın gebelik kesen düzgün değil alalım dedi moralim bozuldu kalp atışı başlamış dinletmedi tabi. 16 haftada aminyosentez yapalım dedi belki gelişmeyebilir deyince canım sıkıldı :/

Kızlar merhaba doktora gittim bütün perinatoloji riskli gebeliğe. Doktora 4 ay önce sezeryan Doğum yaptığımı söyledim. Zaten hatırladı beni. Çok erken gebe kalmışsın gebelik kesen düzgün değil alalım dedi moralim bozuldu kalp atışı başlamış dinletmedi tabi. 16 haftada aminyosentez yapalım dedi belki gelişmeyebilir deyince canım sıkıldı :/
Cok uzuldum. Umarim her sey yolunda gider. Her seyde en iyi ihtimal olur.
Kizlar güzel düşünelim güzel olsun insallah ama ben aralik ayinda 3 aylik bebegimi aldirmak zorunda kaldim bebegimde sikıntı oldugu icin anne karninda ölür dediler dogsa bile yasayamazmis ve benim icinde cok riskli oldugunu soyledi doktor o yuzden 2li testi yaptirmanizi oneririm tabi herkesin kendi fikri ben simdiden 2li test gerginligini yasiyorum Allah korusun hepimizin bebislerini ilk gebeligimde gittigim uzman bi doktor vardi tekrar ona gitmeyi dusunuyorum
Cok uzuldum. Vardir bi hayir umarim bu gebeligin guzellikle gecer umarim.ben de 2li testi destekliyorum.

Neden riskli gebeliğe gittin onu anlamadım? Ayrıca başka bir dr a daha görünsen mi acaba yani kese düzgün değilse ne oluyormuş? Daha erken haftalarda yapılan bir test YÖK mü?

Vajinal usg ile mi baktı cnm

Canim bozma moralini
Cok sukur pirlanta gibi evladin var.Zaten seninde tahmin etmen lazimdi vucudun daha yeni bir bebege hazir olmadigini.
Ama sana tavsiyem baska bir doktora daha git.Icin rahat etsin canim benim uzme kendini du bakalim gun dogmadan neler dogar

Canı ilk gebeliğinde sorun olduysa bun da ikili test yetine harmony yada nifty yaptırsan için daha rahat etmez mi?

kızlar ben 4 +5 günlük hamileyim. Bugün kan idrar verdim. Büyükşehire gönderdi. Ankara’ya yakın bir ilde oturuyorum bu test orda oluyormuş.Geç çıkar dediler. Doktorla görüşemedim. Bu testle neye bakılıyordu. İlk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki neye baktıklarını:KK12:

X