2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adeti 26 mayıs olan arkadaşlar adetiniz iki gunmu gecikmiş oluyor

Aslinda benim adeg tarihim biraz karisik. Normalde adet oncesi lekelenme yasamam hic. Gecen ay 26-27 mayista lekelenme oldu ara ara. Hatta ben de hamileyim de implantasyon kanamasi olabilir diye dusunmustum. Sonra 28'inde normal kanamam basladi. Son adetin ilk gununu lekelenmenin basladigi gun olarak kabul ettim ben de. Bazi yerlerde de gercek kanamanin basladigi gun ilk gundur diyor.

Selam kıZlar sıZdede baş dönmesi oluyormu tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 4 çıktı :KK43:

Bende hamileyim büyük ihtimalle testte ikinci çizgi baya belirgin çıktı kan testi yaptırmadım daha biraz daha geçsin istiyorum..geçen ayda hamile kalmıştım ama kan değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu hepimiz için hayırlısı
Hayırlı olsun inş sağlıklı sorunsuz bir gebeliktir. Adet günü geçti mi peki?

Bende hamileyim büyük ihtimalle testte ikinci çizgi baya belirgin çıktı kan testi yaptırmadım daha biraz daha geçsin istiyorum..geçen ayda hamile kalmıştım ama kan değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu hepimiz için hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun tebrikler..
Kan testi yapınca haber ver bizlere de..
Adeti 26 mayıs olan arkadaşlar adetiniz iki gunmu gecikmiş oluyor
Canım ben iğne tedavisi gördüğüm için benim bat'ı 22-23 haziran olarak kabul ettik ama normal olsaydı benim de 26 hazirandı bat..

Merhaba arkadaşlar , bende sat 25 mayısa göre 4+5 günlük hamileyim pazartesi beta hcg 2150 çıktı ama kese görünmedi cuma tekrar gidicem çok bel ağrım var sırt ve kalçama da vuruyor sizde var mı ağrılar ve ben gibi keseyi hala göremeyen

Merhaba arkadaşlar , bende sat 25 mayısa göre 4+5 günlük hamileyim pazartesi beta hcg 2150 çıktı ama kese görünmedi cuma tekrar gidicem çok bel ağrım var sırt ve kalçama da vuruyor sizde var mı ağrılar ve ben gibi keseyi hala göremeyen
Ben de bugün 4+4 teyim canım..
Ben sadece kendi kendime iki kere hcg baktırdım..
Randevuyu 5+5 e aldım ta..
Henüz doktora gitmedim yani erken gitmişsin sen her zaman görünmüyor o kadar erken..
Ve evet benim de 5-6 gündür kasık ve belimde çok fena ağrım vardı bugün hafifledi..

Ben de bugün 4+4 teyim canım..
Ben sadece kendi kendime iki kere hcg baktırdım..
Randevuyu 5+5 e aldım ta..
Henüz doktora gitmedim yani erken gitmişsin sen her zaman görünmüyor o kadar erken..
Ve evet benim de 5-6 gündür kasık ve belimde çok fena ağrım vardı bugün hafifledi..
Bende beta ya 2 kere baktırdım şükür artış oldu içim rahatladı inş görürüz minik keseleri :) hiç belirtim de Yok maşallah bi tek halsizim ve idrara sık gidiyorum :)

Bende beta ya 2 kere baktırdım şükür artış oldu içim rahatladı inş görürüz minik keseleri :) hiç belirtim de Yok maşallah bi tek halsizim ve idrara sık gidiyorum :)
Daha çok erken ya sağlam belirtiler için ondandır evet halsizlik bende de var..
Ben ilk gebeliğimdeki gibi mide bulantılarım başlayacak mı 6. haftada onu merak ediyorum..
Ve korkuyorum da valla...

X