O zaman büyük ihtimal gebesin canım ya inşallah..
..
Yaa sat'ı 26 mayıs olanlar olarak 3 kişi olduk ya :)
NE güzel..
3 kisi kim peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman büyük ihtimal gebesin canım ya inşallah..
..
Yaa sat'ı 26 mayıs olanlar olarak 3 kişi olduk ya :)
NE güzel..
Kızlar, benim için Mart anneleri grubu buraya kadar. Sonucum 0 çıktı. Size sağlıklı, mutlu hamilelikler, güzel doğumlar diliyorum.
Sağ ol, umarım öyledir.Hadi ya hayırlısı olsun o hayal kırıklığını umarım son yaşatıyordur rabbim
İnşallah, teşekkür ederim.Allah en kisa zamanda saglikla, kolaylikla nasib etsin insaallah.
Bide ben
Canım rabbim tez zamanda melegine kavuştursun inşallah seni çok iyi anliyorun üzülme demek anlamsız gelecek o hasreti cok iyi bilirim 4 sene yasadimSağ ol, umarım öyledir.
İnşallah canım. Sağ ol :)Canım rabbim tez zamanda melegine kavuştursun inşallah seni çok iyi anliyorun üzülme demek anlamsız gelecek o hasreti cok iyi bilirim 4 sene yasadim
Hayırlı olsun inş sağlıklı sorunsuz bir gebeliktir. Adet günü geçti mi peki?Bende hamileyim büyük ihtimalle testte ikinci çizgi baya belirgin çıktı kan testi yaptırmadım daha biraz daha geçsin istiyorum..geçen ayda hamile kalmıştım ama kan değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu hepimiz için hayırlısı
Inşallah canım hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçiririz.. adet günüm bugunduHayırlı olsun inş sağlıklı sorunsuz bir gebeliktir. Adet günü geçti mi peki?
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebelik darısı bize inşInşallah canım hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçiririz.. adet günüm bugundu
Hadi hayırlısı olsun tebrikler..Bende hamileyim büyük ihtimalle testte ikinci çizgi baya belirgin çıktı kan testi yaptırmadım daha biraz daha geçsin istiyorum..geçen ayda hamile kalmıştım ama kan değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu hepimiz için hayırlısı
Canım ben iğne tedavisi gördüğüm için benim bat'ı 22-23 haziran olarak kabul ettik ama normal olsaydı benim de 26 hazirandı bat..Adeti 26 mayıs olan arkadaşlar adetiniz iki gunmu gecikmiş oluyor
Ben de bugün 4+4 teyim canım..Merhaba arkadaşlar , bende sat 25 mayısa göre 4+5 günlük hamileyim pazartesi beta hcg 2150 çıktı ama kese görünmedi cuma tekrar gidicem çok bel ağrım var sırt ve kalçama da vuruyor sizde var mı ağrılar ve ben gibi keseyi hala göremeyen
Bende beta ya 2 kere baktırdım şükür artış oldu içim rahatladı inş görürüz minik keseleri :) hiç belirtim de Yok maşallah bi tek halsizim ve idrara sık gidiyorum :)Ben de bugün 4+4 teyim canım..
Ben sadece kendi kendime iki kere hcg baktırdım..
Randevuyu 5+5 e aldım ta..
Henüz doktora gitmedim yani erken gitmişsin sen her zaman görünmüyor o kadar erken..
Ve evet benim de 5-6 gündür kasık ve belimde çok fena ağrım vardı bugün hafifledi..
Daha çok erken ya sağlam belirtiler için ondandır evet halsizlik bende de var..Bende beta ya 2 kere baktırdım şükür artış oldu içim rahatladı inş görürüz minik keseleri :) hiç belirtim de Yok maşallah bi tek halsizim ve idrara sık gidiyorum :)