- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Canim benim oglum da ayni aglayarak uyaniyor ustume gelip emiyor uyuyunca yatiriyorum yanima. Ama bunu gece de 3 kere yapiyor. 7. Disi patladi Onun icin yapiyor diye tahmin ediyorum. Bu 1,5 ayda 5 dis cikardi.Kızlar 2-3 gündür berbat haldeyiz biz. Gece uykusu çok değişti, 20 dakikada bir mizirdaniyor, buradayım annecim diyorum uykuya geri dönüyor hemen ama sabaha kdr bu şekilde. Bir şeyden mi korkuyor diş mi anlamadım. Gözlerim yerinden çıkacak artık uykusuzluktan. Atak dönemindeyiz belki o yüzden bilmiyorum. Var mı başka bu durumu yaşayan? Geçsin artık çok yoruldum.
Biz bu durumu atlattık ya çok şükür deliksiz uykuya döndükdişten canım bende ayni durumdaydim burdayım kizim deyince uyuyrdu ama ben uyuyamazdim moralini bozmayim her bebek bir değil 1 aydan fazla sürdü inş. Çabuk geçer sizin
Canim benim oglum da ayni aglayarak uyaniyor ustume gelip emiyor uyuyunca yatiriyorum yanima. Ama bunu gece de 3 kere yapiyor. 7. Disi patladi Onun icin yapiyor diye tahmin ediyorum. Bu 1,5 ayda 5 dis cikardi.
Diş cıkarırken Ayla da öyle oluyor canım 4 dişimiz var hepsindede ara ara dedigin gibi oldu yarım saatte uyanıyordu emmeden de asla uyumuyordu bu aralar biraz rahatız ama üstten iki dişin daha yeri belli olmuş şişmiş yakında onlarında sıkıntısı başlar çok zor bu diş dönemi hemde bitmek bilmiyor biri çıkıyo diğeri o çıkıyo başkasıKızlar 2-3 gündür berbat haldeyiz biz. Gece uykusu çok değişti, 20 dakikada bir mizirdaniyor, buradayım annecim diyorum uykuya geri dönüyor hemen ama sabaha kdr bu şekilde. Bir şeyden mi korkuyor diş mi anlamadım. Gözlerim yerinden çıkacak artık uykusuzluktan. Atak dönemindeyiz belki o yüzden bilmiyorum. Var mı başka bu durumu yaşayan? Geçsin artık çok yoruldum.
Dün 10 aylık olduk teyzeler bayadır foto atmıyoruz özlemişinizdir diye düşündümEki Görüntüle 2692437 Eki Görüntüle 2692438 Eki Görüntüle 2692439
Alnından değilde 2 kasın ortasından ölçeceksin canım benim bildiğim buKızlar bilemedigim bi durumla karşı karşıyayım, uzayın ateşini alnının yan kısımlarından, tam gözünün üst kısmına denk gelen yerden ölçünce 38e yakın çıkıyor. Alnının tam ortası 37. Bu çocuğun ateşi kaç oluyor şimdi?
Öptüm bile canım sende benim için Uzayı öp❤ Çok teşekkür ederizBenim için öp bu cimcimeyi annesiiii❤ bu nasıl güzellik yaaa maşallah boncuk gözlü
bizde 6.yi çok zor çıkardık uyku filan kalmadi alttakilar gelecek bunun ardına cok korkuyorum bide benim kız çok sinirli oldu sürekli bağırdı ağrı kesici bile kâr etmediEvet canim artık emin oldum dişten, üstten 2 dişi vardı, 2 daha çıkıyor, biri patladı diğeri şiş öyle bekliyor. Galibaonun yüzünden. Ateşi de 37.3 su an. Yandık ya 1 ay nedir
Bizim 6. geliyor canım sanırım o yüzden. Ilk 5 dişte böyle olmamıştı, bu beter çıktı. 5 diş de çokmuş yazık çocuğa.
Brnde tam ortadan bi de kulaktan ölçüyorum hep canımKızlar bilemedigim bi durumla karşı karşıyayım, uzayın ateşini alnının yan kısımlarından, tam gözünün üst kısmına denk gelen yerden ölçünce 38e yakın çıkıyor. Alnının tam ortası 37. Bu çocuğun ateşi kaç oluyor şimdi?
kulak içi aletin yokmu canım diş yüzünden olabilir böyle benim oglumunda hangi dişi cikiyorsa o tarafi kizarir yanardiKızlar bilemedigim bi durumla karşı karşıyayım, uzayın ateşini alnının yan kısımlarından, tam gözünün üst kısmına denk gelen yerden ölçünce 38e yakın çıkıyor. Alnının tam ortası 37. Bu çocuğun ateşi kaç oluyor şimdi?
kulak içi aletin yokmu canım diş yüzünden olabilir böyle benim oglumunda hangi dişi cikiyorsa o tarafi kizarir yanardi
Maşallah kuzuya Allah ım esirgesinDün 10 aylık olduk teyzeler bayadır foto atmıyoruz özlemişinizdir diye düşündümEki Görüntüle 2692437 Eki Görüntüle 2692438 Eki Görüntüle 2692439
Diştendir canım yani vücududa sıcak olurdu normal ateş olsa.gerçi biz 37.5 u gecmemistik. doktorlarin soyledigi 38 i gecmez ama cok kisiden gectigini duyuyorum inş.cabuk gecerKol altından eski usul cıvalı termometreyle ölçtüm.
38,3 çıktı. Ayakları bacakları soğuk, sadece alnı ve kol altları sıcak. Diş ateşi böyle mi oluyor kızlar? Biz hiç 37nin üstünde ateş görmemiştik. Ne olduğunu anlamadım. Hareketleri fln normal, başka bi sıkıntı yok.
Çok geçmiş olsun canım bende şakak kısımlarından ölçüyorum hep önceki doktorumuz damarların geçtiği yerden daha iyi anlaşılır ateş demişti ama 38 çok değil mi Bi götürsenKol altından eski usul cıvalı termometreyle ölçtüm.
38,3 çıktı. Ayakları bacakları soğuk, sadece alnı ve kol altları sıcak. Diş ateşi böyle mi oluyor kızlar? Biz hiç 37nin üstünde ateş görmemiştik. Ne olduğunu anlamadım. Hareketleri fln normal, başka bi sıkıntı yok.
Diştendir canım yani vücududa sıcak olurdu normal ateş olsa.gerçi biz 37.5 u gecmemistik. doktorlarin soyledigi 38 i gecmez ama cok kisiden gectigini duyuyorum inş.cabuk gecer
Çok geçmiş olsun canım bende şakak kısımlarından ölçüyorum hep önceki doktorumuz damarların geçtiği yerden daha iyi anlaşılır ateş demişti ama 38 çok değil mi Bi götürsen