Aynen bana da 12.haftada kız yüksek ihtimal demişti. Erkek de yanılıyorlar da kız da pek olmuyo benim duyduğumkadarıyla da12. Haftadayken ozellikle kiz gibi diyorsa degisme ihtimali olmuyor .Bacak arasinin bos oldugunu gordukten sonra soyluyorlae cunku. Erkeklerin bazen kordonla karistirildigi icin yanilma ihtimali olabilior
Aslinda 11 de belli oluyor ama her doktor soylemiyor tabi. Benim de kendi doktorum soylememisti . Ikili test icin gittigim doktor soylemisti cok sempatik 50 li yaslarda bir doktordu sagolsun.Hic yormadan soyluyor. Bazilari sordugunuza da pisman ediyor .Ne guzel..Erkenden ogrenmissiniz.Benim de bir dahaki kontrolum 12.haftaya denk geliyor.Keske bizimki de belli olsa.:))
Aynen oyle canim kizimi 12+0 ken ogrenmistim mesela ondan sonra hic tereddut etmedim hemen basladim alisverisine. Ama oglumda 16. Haftaya kadar bekledim ne olur ne olmaz diyeAynen bana da 12.haftada kız yüksek ihtimal demişti. Erkek de yanılıyorlar da kız da pek olmuyo benim duyduğumkadarıyla da
Su doktorlar heyecanimizi anlayip biraz daha anlayisli olsa keske..Cogu soru sormasin diye gardini alarak giriyor muayeneye..Neyse saglikli oldugunu,buyudugunu gorsem..Bir de kalp atisini dinlesem yeter bana:))Aslinda 11 de belli oluyor ama her doktor soylemiyor tabi. Benim de kendi doktorum soylememisti . Ikili test icin gittigim doktor soylemisti cok sempatik 50 li yaslarda bir doktordu sagolsun.Hic yormadan soyluyor. Bazilari sordugunuza da pisman ediyor .
bende en çok onu merak ediyorum son 1 hafta kaldı randevuma içim içimi yiyor arada, acaba ne durumda , kalbi atıyor mu vs vs :) çok değişik duygulaardayımSu doktorlar heyecanimizi anlayip biraz daha anlayisli olsa keske..Cogu soru sormasin diye gardini alarak giriyor muayeneye..Neyse saglikli oldugunu,buyudugunu gorsem..Bir de kalp atisini dinlesem yeter bana:))
Benim iki cocugumu da tam 12 de soylediler kuzum hem de Ynilmadi :)
Oo senin baya erken soylenmisBenim de ilki 9.haftada söyledi aslında ama kesin için 16.hafta demişti ilk gittiğim dr. Sonra dr değiştirmek durumunda kaldım 21.haftada ayrıntılıda ancak kesinleşti :)
Ben kararsızdım ama yaptırmaya karar verdim.Yaaa hadi hayırlısı 1 hafta önce gittim çok aşırı derecede kalabalık ve çok uzun sürüyor beklemek bunaltıcı yoksa çok ilgililer kesinlikle. Bu arada 2li testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Kalp atisini iki doktorda dinletmisti bana masallah gumbur gumbur yerim ya 1 bucuk cm lik seysin sen çenin kalbin mi var diyesim geldiSu doktorlar heyecanimizi anlayip biraz daha anlayisli olsa keske..Cogu soru sormasin diye gardini alarak giriyor muayeneye..Neyse saglikli oldugunu,buyudugunu gorsem..Bir de kalp atisini dinlesem yeter bana:))
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim Son Adetim 8 Şubat 16 Şubat ve 26 Şubatta 4 Martta ilişki oldu. 19 Martta kese alttan gözüktü ve doktor 4+6 günlük dedi. Bu durumda ben adetim biter bitmez mi hamile kalmış oluyorum, normalde ben adetten 10-12 gün sonra yumurtluyordum çünkü. Birde Şubattaki ilişkilerde geri çekme yöntemiydi:) Ondan şaşırdık aslında. Gerçi çoğu hamilelik bu şekilde oluyor herhalde:)
Cevabınız için teşekkürler. Ben doktoruma SATa göre mi hesapladınız dedim, hayır USGdeki büyüklüğüne göre dedi. Evet Sat'a göre hesaplandığını biliyorum 2 tane daha çocuğum var:) Benim şaşırdığım kısmı hamile kalmam:) Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu. Ondan sordum.Zaten hamilelik süresi hesaplanırken son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor. Yumurtlama gününe veya ilişki tarihine bakılmıyor
Cevabınız için teşekkürler. Ben doktoruma SATa göre mi hesapladınız dedim, hayır USGdeki büyüklüğüne göre dedi. Evet Sat'a göre hesaplandığını biliyorum 2 tane daha çocuğum var:) Benim şaşırdığım kısmı hamile kalmam:) Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu. Ondan sordum.
Bende adetime 4 gun kala kalmisim bende sasirdim yumurtlamadan baya sonraCevabınız için teşekkürler. Ben doktoruma SATa göre mi hesapladınız dedim, hayır USGdeki büyüklüğüne göre dedi. Evet Sat'a göre hesaplandığını biliyorum 2 tane daha çocuğum var:) Benim şaşırdığım kısmı hamile kalmam:) Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu. Ondan sordum.
benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyorArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim Son Adetim 8 Şubat 16 Şubat ve 26 Şubatta 4 Martta ilişki oldu. 19 Martta kese alttan gözüktü ve doktor 4+6 günlük dedi. Bu durumda ben adetim biter bitmez mi hamile kalmış oluyorum, normalde ben adetten 10-12 gün sonra yumurtluyordum çünkü. Birde Şubattaki ilişkilerde geri çekme yöntemiydi:) Ondan şaşırdık aslında. Gerçi çoğu hamilelik bu şekilde oluyor herhalde:)
benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyorsanırım hemen 16 sında kaldım ben :)
Bende adetime 4 gun kala kalmisim bende sasirdim yumurtlamadan baya sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?