2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
12. Haftadayken ozellikle kiz gibi diyorsa degisme ihtimali olmuyor .Bacak arasinin bos oldugunu gordukten sonra soyluyorlae cunku. Erkeklerin bazen kordonla karistirildigi icin yanilma ihtimali olabilior
Aynen bana da 12.haftada kız yüksek ihtimal demişti. Erkek de yanılıyorlar da kız da pek olmuyo benim duyduğumkadarıyla da

Ne guzel..Erkenden ogrenmissiniz.Benim de bir dahaki kontrolum 12.haftaya denk geliyor.Keske bizimki de belli olsa.:))
Aslinda 11 de belli oluyor ama her doktor soylemiyor tabi. Benim de kendi doktorum soylememisti . Ikili test icin gittigim doktor soylemisti cok sempatik 50 li yaslarda bir doktordu sagolsun.Hic yormadan soyluyor. Bazilari sordugunuza da pisman ediyor .

Aynen bana da 12.haftada kız yüksek ihtimal demişti. Erkek de yanılıyorlar da kız da pek olmuyo benim duyduğumkadarıyla da
Aynen oyle canim kizimi 12+0 ken ogrenmistim mesela ondan sonra hic tereddut etmedim hemen basladim alisverisine. Ama oglumda 16. Haftaya kadar bekledim ne olur ne olmaz diye

Su doktorlar heyecanimizi anlayip biraz daha anlayisli olsa keske..Cogu soru sormasin diye gardini alarak giriyor muayeneye..Neyse saglikli oldugunu,buyudugunu gorsem..Bir de kalp atisini dinlesem yeter bana:))

Su doktorlar heyecanimizi anlayip biraz daha anlayisli olsa keske..Cogu soru sormasin diye gardini alarak giriyor muayeneye..Neyse saglikli oldugunu,buyudugunu gorsem..Bir de kalp atisini dinlesem yeter bana:))
bende en çok onu merak ediyorum son 1 hafta kaldı randevuma içim içimi yiyor arada, acaba ne durumda , kalbi atıyor mu vs vs :) çok değişik duygulaardayım

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim Son Adetim 8 Şubat 16 Şubat ve 26 Şubatta 4 Martta ilişki oldu. 19 Martta kese alttan gözüktü ve doktor 4+6 günlük dedi. Bu durumda ben adetim biter bitmez mi hamile kalmış oluyorum, normalde ben adetten 10-12 gün sonra yumurtluyordum çünkü. Birde Şubattaki ilişkilerde geri çekme yöntemiydi:) Ondan şaşırdık aslında. Gerçi çoğu hamilelik bu şekilde oluyor herhalde:)

Benim iki cocugumu da tam 12 de soylediler kuzum hem de Ynilmadi :)

Benim de ilki 9.haftada söyledi aslında ama kesin için 16.hafta demişti ilk gittiğim dr. Sonra dr değiştirmek durumunda kaldım 21.haftada ayrıntılıda ancak kesinleşti :)

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim Son Adetim 8 Şubat 16 Şubat ve 26 Şubatta 4 Martta ilişki oldu. 19 Martta kese alttan gözüktü ve doktor 4+6 günlük dedi. Bu durumda ben adetim biter bitmez mi hamile kalmış oluyorum, normalde ben adetten 10-12 gün sonra yumurtluyordum çünkü. Birde Şubattaki ilişkilerde geri çekme yöntemiydi:) Ondan şaşırdık aslında. Gerçi çoğu hamilelik bu şekilde oluyor herhalde:)

Ben kararsızdım ama yaptırmaya karar verdim.

Kalp atisini iki doktorda dinletmisti bana masallah gumbur gumbur yerim ya 1 bucuk cm lik seysin sen çenin kalbin mi var diyesim geldi

Zaten hamilelik süresi hesaplanırken son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor. Yumurtlama gününe veya ilişki tarihine bakılmıyor

Zaten hamilelik süresi hesaplanırken son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor. Yumurtlama gününe veya ilişki tarihine bakılmıyor
Cevabınız için teşekkürler. Ben doktoruma SATa göre mi hesapladınız dedim, hayır USGdeki büyüklüğüne göre dedi. Evet Sat'a göre hesaplandığını biliyorum 2 tane daha çocuğum var:) Benim şaşırdığım kısmı hamile kalmam:) Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu. Ondan sordum.

O zmn yumurtlama günü değişmiş demekki :) :) bide sperm 48 72 saate kdar canlılığını sürdürebildigi için denk gelmiş demekki:)

Bende adetime 4 gun kala kalmisim bende sasirdim yumurtlamadan baya sonra

benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyor sanırım hemen 16 sında kaldım ben :)

benimde 8 şubat ve bnimde ilişkim 16-18-23 şubat bebekte tam 8. şubatla uyumlu bnde hangi gün oldu diye merak ediyorum :) 22 şubat yumurtlama diyor sanırım hemen 16 sında kaldım ben :)

:) Bu durumda bende 16 sı diye düşünüyorum. Marttakilerden olsa 19 Martta kese gözükmezdi değil mi?

Bende adetime 4 gun kala kalmisim bende sasirdim yumurtlamadan baya sonra

Adetinize 4 gün kala olan ilişkiden olunca kese geç mi gözüküyor? Mesela Ben adetime yakın gün olan 4 Martta ilişkiye girdim. 19 Martta hem İdrarda çıktı hem alttan usg ile kese gözüktü. Bu durumda adetime yakın olan ilişkiden değildir demi? :)

kızlar benim sat 21 şubat ilk 25 martta gittim kese 5mm di 31 martta 11,3 mm oldu sonra hafif kanama oldu 4 nisanda gittim dr kese aynı kalmış içi de boş dedi hemen araştırma hastanesine gittik keseyi 16mm ölçtü hatta bebek de var içinde dedi. bu cumartesi yani 6nisanda kese boş diyene gittik vajinalde 16mm kese 5.3 mm bebek gördü kalp atışı böyle beyaz ışık yanıp sönüyo gibiydi gösterdi ama kendi ile çelişmemek için mi nedir dinletmedi soru işareti koydu kalp atışı izlenmedi yazdı kağıda cumartesi bi daha çağırdı. ben de çarşamba yani 6+6 da devlete bi daha gidicem çok mu geç kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…