• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kese göründüyse beta degerinin cok da önemi yok. Benim de 5 haftalikti güya. Sonra gittim yine 5 haftalik dediler bir hafta sonrasinda. 10 gün sonra yine gittim 6+2 idi. Ve bebegi gördük
Bende diğer gittiğim doktorda 6+1 dediginde bebeği görmüştük ama kalp atışı henüz yoktu haftaya çağırdı aç olarak gel dedi o zaman duyarız dedi. Ama dün gittiğim devlet hastanesindeki doktor tüm moralimi alt üst etti yine 5 haftalık dedi kalp atışı yok belki kalbi durmuştur gelişmiyordur 1 hafta bekleyelim falan dedi sonrası kürtaj olarak söyledi o kadar moralim bozuk ki dünden beri inşallah öyle bişey yoktur ve haftaya kalp atışını da duyarım 😔 Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza verir inşallah

Tmm o zaman bi hafta daha bekle görürsn belki ben de 6+1 de bebek bile görünmüyordu bazıları 6. Haftsfa kalp atısını duyduk yazıyo o zaman bende baya düşünmüştüm acaba boş gebelik mi diye ama çok şükür 7. Haftada duydum
İnşallah haftaya bende duyarım canım dünden beri moralim çok bozuk bi kalbini duysam rahatlıcam😔

canım hiç korkma strese girme ben 19 martta hastaneye gittim kese 5.5 mm di 2 hafta sonra tekrar gittim kese gelişmemiş 9 mm olmuş boş gebelik olabilir dedi ilk başta doktor öyle deyince şok oldum sata gorede 8+3 olmam gerekiyordu cuma günü doktora gittim ve şükürler olsun bebeği gördüm ve kalp atışı gümbür gümbür geliyordu meğer benim meleğim geç döllenmiş ve 7+1 çıktı bazı arkadaşlarımdan 9. haftada duyan bile oldu eğer kilo varsa biraz etken oluyor buna sakin ol ilk başta beslenmene uyumaya ve hareketlerine dikkat et canım bol bolda şu iç içiniferah tut ve bol bol dua et

Herkese Selamlar, burada da 2019 Kasım Anneleri Grubu varmış yeni görüyorum. Öncesinde 2 düşüğüm var. Bu sefer 7+6dayım bugün. Umarım saglıkla kavusuruz bebeklerimize. ❤️

Bende diğer gittiğim doktorda 6+1 dediginde bebeği görmüştük ama kalp atışı henüz yoktu haftaya çağırdı aç olarak gel dedi o zaman duyarız dedi. Ama dün gittiğim devlet hastanesindeki doktor tüm moralimi alt üst etti yine 5 haftalık dedi kalp atışı yok belki kalbi durmuştur gelişmiyordur 1 hafta bekleyelim falan dedi sonrası kürtaj olarak söyledi o kadar moralim bozuk ki dünden beri inşallah öyle bişey yoktur ve haftaya kalp atışını da duyarım 😔 Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza verir inşallah
Hamileligin erken döneminde her ihtimal mevcut ama bizim yapmamiz gereken hep iyi seyler düşünmek. Insaallah duyarsiniz kalp atisini. Moralinizi yüksek tutun

Ben de 8+2 oldum..Randevum 3 hafta sonra.Tedirgin oluyorum.Acaba nasil?Saglikli mi?Buyuyor mu?Kalbi atiyor mudur?Sorular,sorular...:)

Öncelikle tecrübeli anne adayları olmak üzere bir soru sorucam kızlar. Ben 0(-) eşim 0(+) kan grubu. Yani kan uyuşmazlığımız var. Ben iki doktorda takip yaptırıyorum devlet ve özel muaynehane. Devletteki doktor 29. Haftalar civarında bir iğne olmamı söylerken özeldeki doktorum ikinci gebeliğimde iğne yaptırmamı şuan gerek olmadığını söyledi. Kimi dinleyeyim bilemedim
Bir iki doktora daha git bence canım. Birine güvenirsin illaki . Sorunsuz bi süreç ve doğum geçirip alırsın kucağına miniğini inşallah
Valla doktora git canım. Ölçüm yapmak için de makineden makineye fark vardır bence. Benim iki doktor karnımdan keseyi gördü ama onlardan daha sonraki gün gittiğim doktor naptıysa göremedi. O da alttan baktı. Moralini bozma hemen. Allah korusun inşallah.
Herkese Selamlar, burada da 2019 Kasım Anneleri Grubu varmış yeni görüyorum. Öncesinde 2 düşüğüm var. Bu sefer 7+6dayım bugün. Umarım saglıkla kavusuruz bebeklerimize. ❤
Sağlıkla devam eder inşallah. Hayırlı olsun canım.
Ben de 8+2 oldum..Randevum 3 hafta sonra.Tedirgin oluyorum.Acaba nasil?Saglikli mi?Buyuyor mu?Kalbi atiyor mudur?Sorular,sorular...:)
Aynı şeyler bende de var. 11. Haftadayım. 2 hafta sonra gidicem ama meraktan çatlıyorum. Vesveseler bırakmıyor peşimi.

Eklentiler

• 28372563-282C-49E1-8F70-3F8029908F1E.webp
    28372563-282C-49E1-8F70-3F8029908F1E.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Kuzum 12. Haftada zaten doktor da soyluyor😀 ama dogru pozisyondaysa anlasilir tabi

Dr lar 16.haftadan önce söylemiyorlar. Hatta benim ilk bebeğimde 21.haftada ancak öğrenebildik. 2dk içinde 3 kere karar değiştirdiği bile olmuştu 😅

Arkadaşlar bulantı, midede ağırlık falan hissedenler zemzem suyu çok iyi geliyor. Benim midemde taş var sanki bir ağırlık sürekli zemzemi duydum evde yoktu, cirane suyu (efendimizin parmaklarından aktığı rivayet edilen su) vardı onu içtim o da iyi geldi. Annem gelecek yarın zemzem getirecek umarım faydalı olur çok perişanladım çünkü. Görümcem de gebe o da baya fena durumdaydı zemzem iyi gelmiş ona.

Benim 12. haftada kız gibi görüyorum ama daha emin olmak için erken demişti. 16. haftada saklamıştı 20. haftada kesin olarak öğrenebilmiştik 😀
12. Haftadayken ozellikle kiz gibi diyorsa degisme ihtimali olmuyor .Bacak arasinin bos oldugunu gordukten sonra soyluyorlae cunku. Erkeklerin bazen kordonla karistirildigi icin yanilma ihtimali olabilior

Back
X