2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar merhabalar benimde adet2 gün gecikti. ama 6 ün önce kan verdim negatif cıktı. hem umutlu hem umutsuzum dua edin olurmu ne olur 36 yasındayım.

Ben de aranızdayım artık

Benim sat 25 Ağustos tahmini doğum tarihi de programda 01 haziran diyor...

Ben geçen hafta öğrendim arkadaşlar ilk öğrendiğim gün adete 1 -2 gün kalaydı ve aynı gün doktora gittim beta değerim 98 di bnndan 4 gün sonra yani pazartesi 650 oldu. Cumartesi de doktordan randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz cumartesi tam 5 haftalık olacak herhalde

Hoşgeldin canımm. Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendin kan değerin kaç ve sat ne zamandı :)

Sağol canım Benim sat 25 Ağustos, geçen hafta Perşembe günü öğrendim, o gün adetime 1 - 2 gün falan vardı değer 98 çıktı, pazartesi tekrar kan verdim 650 çıktı, cumartesi günü de doktora kontrol randevum var o gün 5 haftalık olacak nasipse

Valla benim de sat 25 ağustos bi ben gidemedim sanırım kan vermeye eşim birlikte gidelim diye tutturdu onu bekliyorum değerim ne kadar arttimi azaldımi hiç fikrim yok Allah'tan kanamam falan yok arada ince ince kasik ağrısı . Bakalim 5 haftalik2 ken mi kese gözüküyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…