- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Tesekkur ederim hosbuldumHayırlı olsun ozaman canım hoşgeldin aramıza
Merhaba arkadaşım kan tahlili ile çıkar sadece. Varsa bile çok küçük şuan. Hayırlı si olsun.Kızlar merhaba, öncelikle hepiniz inş bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınızbenim sat 10 eylül , eşim uzman çavuş eğitiminde 28 eylülde yemin törenine gittim 30 eylülde döndüm, hesaplarıma göre tam yumurtalama tarihimdi, akıntım olmuştu, pco luyum adetlerim düzenli değil, yarın sabah da dişçiye randevum var gitmeden önce test yapsam çıkar mı ilişkinin üzerinden henüz 10 gün geçti, satları benimle olan arkadaşlar öğrendiği için heyecanlandım çok mu erken bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz
Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim gebeligi. Kanama ile öğrendim şimdi dinleniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşım kan tahlili ile çıkar sadece. Varsa bile çok küçük şuan. Hayırlı si olsun.
Benim sat 12 eylul benim de yarin dis randevum vardi bu yuzden kan verdim 41 cikti sonra idrar testi yaptim ondada pozitif cikti cikadabilir cikmayada bilir idrardaKızlar merhaba, öncelikle hepiniz inş bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınızbenim sat 10 eylül , eşim uzman çavuş eğitiminde 28 eylülde yemin törenine gittim 30 eylülde döndüm, hesaplarıma göre tam yumurtalama tarihimdi, akıntım olmuştu, pco luyum adetlerim düzenli değil, yarın sabah da dişçiye randevum var gitmeden önce test yapsam çıkar mı ilişkinin üzerinden henüz 10 gün geçti, satları benimle olan arkadaşlar öğrendiği için heyecanlandım çok mu erken bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz
Bendede küçük küçük kistler varmış canım ama doktorum mühim değil dedi önemsemedi pek olabilir dedi geçti.Kızlar ben klomenle hamile kaldım. 2 tane kistim oluşmuş biri 6 biri 5 cm. Bir sürü de miyomum var. Böyle şeyler yaşayan oldumu inşallah bebeğe bi zarar vermez. Kistler küçülür mü
Benim sat 12 eylul benim de yarin dis randevum vardi bu yuzden kan verdim 41 cikti sonra idrar testi yaptim ondada pozitif cikti cikadabilir cikmayada bilir idrarda
Aklına hiç kötü şeyler getirme bence değerin çok güzel değer kişiye gore degisiyor önemli olan katlanarak artması ama senin değerden benim aklıma ikiz olabilir diye geldi hadi hayırlısı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Jeli bıraktırmaz büyük ihtimalle çünkü geçen hafta değer 12 çıkınca aradım ben doktoru direkt jele ve folik asite devam et haftaya gel dediBende vajinal jel kullanıyorum çok rahatsızım umarım biran önce bırakırım tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar kullanılıyormuş ama.. benimde cuma randevum çok heyecanlı keşke daha erken gidebilseydim 1 hafta sonraya verdi randevuyu
Benim değerim biraz yüksek 15. Gün 346 ydı aklıma tuhaf şeyler geliyor dile getirmek istemiyorum inş sıkıntı yoktur o yüzden sabırsızlanıyorum
Canim bende de ayni sadece goguslerde hassasiyet var ama iyi bi sey bu cok sukur rahat gececek demek kiKozlar Cuma gunu keseyi gormek icin doktora gidicem cok sabirsizim. Hic belirti yok. Sadece goguslerde agri ve hassasiyet var. Endiseleniyorum. Hamileyim diyemedim kimseye. Sizde de durumlar ayni mi??
Insallah sıkıntı yoktur. Belirti olsa bir dert olmasa bir dertCanim bende de ayni sadece goguslerde hassasiyet var ama iyi bi sey bu cok sukur rahat gececek demek ki
Bende cumartesi gideceğim inşallah kaç haftalıksın şuan tam olarak canım ben cumartesi 4+4 oluyorum.Kozlar Cuma gunu keseyi gormek icin doktora gidicem cok sabirsizim. Hic belirti yok. Sadece goguslerde agri ve hassasiyet var. Endiseleniyorum. Hamileyim diyemedim kimseye. Sizde de durumlar ayni mi??
Bana dr ogreninceye kadar.ki zamanda bisey olmaz dedi ama ogrendiktn sonra ilk 3 ay islem yapamioruz dedi bence ertele canim ogren sonra gidersin son karar seninEvet çıkmayabilir, kan tahlili yaptracak zamanım da olmadı, varsa eğer dişçide yapılcak işlemler falan zarar verir mi ki uyuşturuyolar ya bebeğe bi zararı olurmu ondn korkuyorum, düşünüp dertlenmekten beynim yanıcak birazdan