- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Cuma günü gittim ama benim çok geriden geliyor. 109 Du değerim yarın tekrar kan vercem. Siz de durum nasılmenekse_kokusu sat a gore ayni gidiyoruz gittiniz mi doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü gittim ama benim çok geriden geliyor. 109 Du değerim yarın tekrar kan vercem. Siz de durum nasılmenekse_kokusu sat a gore ayni gidiyoruz gittiniz mi doktora
Daha önce burda okumuştum gebeliğin ilerlemesiyle küçülüp YÖK olmuş inş seninde öyle olur takma bende iğne tedavisiyle hamile kaldım 3 yumurta vardı bukadar kasık ağrısıyla belki bendede olabilir cuma randevum var sendede varmı kasık ağrısı ,dr ne dediKızlar ben klomenle hamile kaldım. 2 tane kistim oluşmuş biri 6 biri 5 cm. Bir sürü de miyomum var. Böyle şeyler yaşayan oldumu inşallah bebeğe bi zarar vermez. Kistler küçülür mü
Ben ilişkiden 11 gün sonra öğrendimKızlar merhaba, öncelikle hepiniz inş bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız benim sat 10 eylül , eşim uzman çavuş eğitiminde 28 eylülde yemin törenine gittim 30 eylülde döndüm, hesaplarıma göre tam yumurtalama tarihimdi, akıntım olmuştu, pco luyum adetlerim düzenli değil, yarın sabah da dişçiye randevum var gitmeden önce test yapsam çıkar mı ilişkinin üzerinden henüz 10 gün geçti, satları benimle olan arkadaşlar öğrendiği için heyecanlandım çok mu erken bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz
Kaçıncı haftadasınız değeriniz 109?Cuma günü gittim ama benim çok geriden geliyor. 109 Du değerim yarın tekrar kan vercem. Siz de durum nasıl
Haftamı bilmiyorum ki. Doktor çok yeni dedi henüz kese vs görünmedi. Değer artıyor. Bakalım yarın tekrar gidecemKaçıncı haftadasınız değeriniz 109?
Hastane dışardan efsane görünüyor yalnız.. Doğum fiyatları nasılmış hiç konuştunuz mu ya da araştırdınız mı
Hayırlısı olsun. Bende bugün öğrendim kan verdim 9011 değerim. Benimde hesap yapabileceğim bir tahim yok. Tahmini 4-5 haftalık dedi dr. Haftaya kalp atışlarını duymak için çağırdıHaftamı bilmiyorum ki. Doktor çok yeni dedi henüz kese vs görünmedi. Değer artıyor. Bakalım yarın tekrar gidecem
Canim doktor rapor cikartti ucretsiz aliyorum. Sende doktorundan iste rapor 9 ay kullanilcak cunkuKizlar kan sulandırıcı sürekli kullanan var mi?
Rapor aldinizmi nasil temin ediyorsunuz
İlaclar baya pahalı
Değeriniz baya yüksek maşallahHayırlısı olsun. Bende bugün öğrendim kan verdim 9011 değerim. Benimde hesap yapabileceğim bir tahim yok. Tahmini 4-5 haftalık dedi dr. Haftaya kalp atışlarını duymak için çağırdı
Ben bugun 5 haftalik oldum canim. Degerim dusuktu biraz ultrasona daha girmedim.Bende cumartesi gideceğim inşallah kaç haftalıksın şuan tam olarak canım ben cumartesi 4+4 oluyorum.
Bana dr ogreninceye kadar.ki zamanda bisey olmaz dedi ama ogrendiktn sonra ilk 3 ay islem yapamioruz dedi bence ertele canim ogren sonra gidersin son karar senin
Ben ilişkiden 11 gün sonra öğrendim
Kan verdim kanda cikinca idrar yaptim onda da cikti idrarda cikmasi icin en az 20 ml olmasi gerekYarın sabah bi idrar tahlili yapayım bakalım durum ne göstericek, bi kaç saattir birsürü makale okudum zararı yok diyorlar doktora da sorucam ona göre başlatır veya başlatmaz tedavimi bakalım
Yarın benim de 11 gün olacak, idrar tahliliyle mi öğrendiniz
İdrarda çok çok silikti kan verdim 45 çıktıYarın sabah bi idrar tahlili yapayım bakalım durum ne göstericek, bi kaç saattir birsürü makale okudum zararı yok diyorlar doktora da sorucam ona göre başlatır veya başlatmaz tedavimi bakalım
Yarın benim de 11 gün olacak, idrar tahliliyle mi öğrendiniz
Hangi il szinki bu fiyatlari burda da duyuyorum daAnkaradayimEvet harika bir hastane doktorlar hizmet süper ama işte fiyatlar çok yüksek.
Özel sigorta olmasa kapıdan girilmez normal muayene ücreti 350 lira
Doğum için 10 binleri buluyor diyorlar..
Canim doktor rapor cikartti ucretsiz aliyorum. Sende doktorundan iste rapor 9 ay kullanilcak cunku
Cuma günü gittim ama benim çok geriden geliyor. 109 Du değerim yarın tekrar kan vercem. Siz de durum nasıl
Ay ay ağzından bal damlıyor canım ya Ne güzel şeyler söyledin inş seninde gönlünden ne geçerse allahım kavuştursun amin:))Aklına hiç kötü şeyler getirme bence değerin çok güzel değer kişiye gore degisiyor önemli olan katlanarak artması ama senin değerden benim aklıma ikiz olabilir diye geldi hadi hayırlısı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Jeli bıraktırmaz büyük ihtimalle çünkü geçen hafta değer 12 çıkınca aradım ben doktoru direkt jele ve folik asite devam et haftaya gel dedi
Hangi il szinki bu fiyatlari burda da duyuyorum daAnkaradayim
Özel sağlık sigortanızı siz mi yatırıyorsunuz yoksa şirket tarafından falan mı yatıyor? Fiyatları hakkında hiç bi bilgim yokta merak ettim.İzmirdeyim ben evet bazı hastaneler böyle