2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ben klomenle hamile kaldım. 2 tane kistim oluşmuş biri 6 biri 5 cm. Bir sürü de miyomum var. Böyle şeyler yaşayan oldumu inşallah bebeğe bi zarar vermez. Kistler küçülür mü
Daha önce burda okumuştum gebeliğin ilerlemesiyle küçülüp YÖK olmuş inş seninde öyle olur takma bende iğne tedavisiyle hamile kaldım 3 yumurta vardı bukadar kasık ağrısıyla belki bendede olabilir cuma randevum var sendede varmı kasık ağrısı ,dr ne dedi

Ben ilişkiden 11 gün sonra öğrendim

Hastane dışardan efsane görünüyor yalnız.. Doğum fiyatları nasılmış hiç konuştunuz mu ya da araştırdınız mı

Evet harika bir hastane doktorlar hizmet süper ama işte fiyatlar çok yüksek.
Özel sigorta olmasa kapıdan girilmez normal muayene ücreti 350 lira
Doğum için 10 binleri buluyor diyorlar..

Haftamı bilmiyorum ki. Doktor çok yeni dedi henüz kese vs görünmedi. Değer artıyor. Bakalım yarın tekrar gidecem
Hayırlısı olsun. Bende bugün öğrendim kan verdim 9011 değerim. Benimde hesap yapabileceğim bir tahim yok. Tahmini 4-5 haftalık dedi dr. Haftaya kalp atışlarını duymak için çağırdı

Bana dr ogreninceye kadar.ki zamanda bisey olmaz dedi ama ogrendiktn sonra ilk 3 ay islem yapamioruz dedi bence ertele canim ogren sonra gidersin son karar senin

Yarın sabah bi idrar tahlili yapayım bakalım durum ne göstericek, bi kaç saattir birsürü makale okudum zararı yok diyorlar doktora da sorucam ona göre başlatır veya başlatmaz tedavimi bakalım

Ben ilişkiden 11 gün sonra öğrendim

Yarın benim de 11 gün olacak, idrar tahliliyle mi öğrendiniz

Kan verdim kanda cikinca idrar yaptim onda da cikti idrarda cikmasi icin en az 20 ml olmasi gerek

İdrarda çok çok silikti kan verdim 45 çıktı

Ay ay ağzından bal damlıyor canım ya Ne güzel şeyler söyledin inş seninde gönlünden ne geçerse allahım kavuştursun amin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…