2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Özel sağlık sigortanızı siz mi yatırıyorsunuz yoksa şirket tarafından falan mı yatıyor? Fiyatları hakkında hiç bi bilgim yokta merak ettim.

Canım biz esnaftik ama malum küçük esnaf sonu bağkur borcu kriz derken dükkan kapattık ve eşim artık yazılımcı olarak home ofis çalışıyor durum böyle iken malum sigortasız kaldık.
Özel sigorta için kendimiz gidip başvurduk Allianz a eşimle kendimize 1 yıllık poliçe yaptırdık belli teminatları var fiyat çıkarıyorlar bizim teminat sınırsız 5000 liraya denk geldi.Birde limitli olanlar var ama iyi ki ondan yaptırmamistik.
Bizim ki tamamen mecburiyetten

1 yıllık 5 bin değil demi?

Galiba grip alıcam ağzımda grip tadı var sabahtan beri inşallah olmam Allah hepimizi korusun hastalıklardan

Son düzenleme:
Hayırlı geceler hanımlar benim yarin adetime iki gun kalmış oluyor sabah ilk idrarla yapsam varsa cikarmi acaba siz ne zaman yaptınız
Çıkma ihtimali var canım. Benim adete 3 gün kala çıktı ikinci çizgi silikte olsa. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Ağrım ara sıra iğne batar gibi oluyor. Doktora yarın randevu aldım keseyi görmek için gidicem

Hayirli sabahlar
Benim bugun dis randevum var dolgu veya kanal tedavisi uygulayacakti artik olmaz mi? Henuz cok yeni diye yapmak isterse Dr bana birakirsa ne yapayim sizce

Hayırlı olsun canim

Gozunaydin canim darisi basimiza
Kendine dikkat et insAllah sıkınti yasamazsin yerlesme kanamasi pembe ya da kahve diye biliyorum dr herhangi bir sey vermedi mi kanama icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…