- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Özel sağlık sigortanızı siz mi yatırıyorsunuz yoksa şirket tarafından falan mı yatıyor? Fiyatları hakkında hiç bi bilgim yokta merak ettim.
1 yıllık 5 bin değil demi?Canım biz esnaftik ama malum küçük esnaf sonu bağkur borcu kriz derken dükkan kapattık ve eşim artık yazılımcı olarak home ofis çalışıyor durum böyle iken malum sigortasız kaldık.
Özel sigorta için kendimiz gidip başvurduk Allianz a eşimle kendimize 1 yıllık poliçe yaptırdık belli teminatları var fiyat çıkarıyorlar bizim teminat sınırsız 5000 liraya denk geldi.Birde limitli olanlar var ama iyi ki ondan yaptırmamistik.
Bizim ki tamamen mecburiyetten
Çıkma ihtimali var canım. Benim adete 3 gün kala çıktı ikinci çizgi silikte olsa. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Hayırlı geceler hanımlar benim yarin adetime iki gun kalmış oluyor sabah ilk idrarla yapsam varsa cikarmi acaba siz ne zaman yaptınız
1 yıllık 5 bin değil demi?
Ağrım ara sıra iğne batar gibi oluyor. Doktora yarın randevu aldım keseyi görmek için gidicemDaha önce burda okumuştum gebeliğin ilerlemesiyle küçülüp YÖK olmuş inş seninde öyle olur takma bende iğne tedavisiyle hamile kaldım 3 yumurta vardı bukadar kasık ağrısıyla belki bendede olabilir cuma randevum var sendede varmı kasık ağrısı ,dr ne dedi
Senin çalıştığın yerle mi anlaşmalı?Evet harika bir hastane doktorlar hizmet süper ama işte fiyatlar çok yüksek.
Özel sigorta olmasa kapıdan girilmez normal muayene ücreti 350 lira
Doğum için 10 binleri buluyor diyorlar..
Çok yeniyse 7.hafta değildir o zaman.. İmza da 7. Hafta yazıyorHaftamı bilmiyorum ki. Doktor çok yeni dedi henüz kese vs görünmedi. Değer artıyor. Bakalım yarın tekrar gidecem
Kist bende de var. Hamileliğin 4. Ayında kaybolacak dedi doktorKızlar ben klomenle hamile kaldım. 2 tane kistim oluşmuş biri 6 biri 5 cm. Bir sürü de miyomum var. Böyle şeyler yaşayan oldumu inşallah bebeğe bi zarar vermez. Kistler küçülür mü
Şu an haftasını bilemediğim için SAT a göre yazdımÇok yeniyse 7.hafta değildir o zaman.. İmza da 7. Hafta yazıyor
Ben de cmt 4+3 olacagim erken degil mi ?senin hcg degerin kacBende cumartesi gideceğim inşallah kaç haftalıksın şuan tam olarak canım ben cumartesi 4+4 oluyorum.
Cikadabilir çıkmayada bilir canim benim 3 gun once ciktiHayırlı geceler hanımlar benim yarin adetime iki gun kalmış oluyor sabah ilk idrarla yapsam varsa cikarmi acaba siz ne zaman yaptınız
Ben de klomenle kaldim bende de var mi acaba yaKızlar ben klomenle hamile kaldım. 2 tane kistim oluşmuş biri 6 biri 5 cm. Bir sürü de miyomum var. Böyle şeyler yaşayan oldumu inşallah bebeğe bi zarar vermez. Kistler küçülür mü
Hayırlı olsun canimKızlar merhaba. Öncelikle herkes sağlıkla bebişleri kucağına alır inşallah. Ben bugün dr.a gittim ve bende sanırım Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. 2 Temmuzda düşükten dolayı kürtajdan sonra regl düzene girmedi ve sat tarihim yok dr. Tahmini 4-5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Hamilelikle ilgili bilgim yok neler yapılmalı neler yemeli içilmeli varsa bilginiz paylaşırmısımız?
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın sabah ilk idrarla yaptım çıkmadıCikadabilir çıkmayada bilir canim benim 3 gun once cikti
Gozunaydin canim darisi basimizaGunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.