- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Senin gorunur artik karindan bile :) hamileyim fln diyorum yaziyrum ama hala inanamiorum ultrasonda gorunceye kadar inanamicam galiba
Ben konyaltıdayım 3-4 ay deneyip olmayınca Dr gitmeye karar verdim int ye gezinirken adetin 3. Günü tahlil verildiğini görünce benimde öğün 3. Gün en yakın Olimpos hast var gittim allahım ömrümde gördüğüm en suratsız Dr Yanımda başka bir hastasını azarlayıp sonrada bana dedikodusunu yaptı bide muayene olacağımı bilmiyorum zaten Reglim kendimi kötü hissediyorum cart diye ultrasonu gönderdi Eve gelir gelmez int baktım yorumlar güzel Eve yakın sık sık yumurta takibine gitmem kolay olur diye özel bir dr tercih ettim ayla üçkuyu ismi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum belki Vitali sen bir dr araştırabilirim yada yaşam hastanesiCanım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun peki?
Evet kesinlikle önce sabırı öğretiyor bu bebişler bize :)) hareketlerine hissedince harika olacak gerçektennnValla benim bu 6 haftalık süreçten anladığım birşey varsa galiba oda sabretmek çocuğu küçük bir tohum gibi dusunuyorum yavaş yavaş açacak büyüyecek filan :) yoksa içimdeki noluyor acaba diye kuruntuya uyarsam bitmez bana bu hamilelik :) kalp atışını ben duydum duymadan önce ayni pimpirikler bendede vardı hele ilk başta sadece kese vardı bebek bile yoktu :) keşke bi an önce o hissettiğimiz dönemlere geçsek de demiyor değilim ama sabır :)
Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum 5binin net üstünde Antalya’da fiyatlar maalesef canımCanım 2 binden aşağı yapmazlar antalyada doğumu. Benim gittiğim yer 3 vardır kesin.
En güzelini yapıyorsun canımKızlar içinizde en stressiz benim sanırım nerden geliyo bu rahatlık bilmiyorum ama Allah bi serinlik veriyo içime çok şükür cumartesi doktora gidelim diyo eşim pazar günü antalyaya gidiyoruz uçak yolculuğu yapıcaz hem onu bi danışalım diyo ben eşimden rahatım antalyaya gittiğimiz de de muane olabilirim diyorum. Tedavim sürecinde de çok rahattım hep herşey olacağına varır demek istediğim kızlar yer gök duayla dua edicez sağlıklı olması için
Haha aynen esim emin misin diye baya sorguladiHamileliğini kabullenmeyenler kulübüne hoşgeldin
Eşimle hala bir yanlislik felan vardır diye tereddüt ediyoruz .d.d
Bizde ancak görünce inanacagiz gibi .d
Belirtilerin ne durumda ? Benim 4. Haftada sürekli tuvaletim geliyordu
Arkadaşım vitalede doğum yaptı daha haziranda normal 1500 sezaryen 2 bindi ama vitale hastanesinden hiç memnun kalmadı. Geçen sene medical parka sordum 2750 dediler doğuma 1 senede 5 bin olmamıştır heralde olsa olsa 3bin 3buçuk olmuştur bence.Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum 5binin net üstünde Antalya’da fiyatlar maalesef canım
Hayırlı olsun.. Kan değeriniz kaçTaze selam taze anne adaylari
Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacagim henuz cok yeni sizler keseyi gordunuz mu
Aynen aynen katılıyorum Cuma ilk randevum gidene kadar görene kadar inanasım gelmiyo mesela ben ilk hamileliğimde test yaptım pozitif ertesi gün Dr gittim ultrasonda gördüm ( hatırlamıyorum ama heralde geç test yapmışım hemen görüldüğüne göre)sigara birdaha içmedim adını anmadımHamileliğini kabullenmeyenler kulübüne hoşgeldin
Eşimle hala bir yanlislik felan vardır diye tereddüt ediyoruz .d.d
Bizde ancak görünce inanacagiz gibi .d
Belirtilerin ne durumda ? Benim 4. Haftada sürekli tuvaletim geliyordu
Yaa umarım öyledirArkadaşım vitalede doğum yaptı daha haziranda normal 1500 sezaryen 2 bindi ama vitale hastanesinden hiç memnun kalmadı. Geçen sene medical parka sordum 2750 dediler doğuma 1 senede 5 bin olmamıştır heralde olsa olsa 3bin 3buçuk olmuştur bence.
Tesekkur ederim sizinde hayirli olsun 41 daha cook yeni:)Hayırlı olsun.. Kan değeriniz kaç
Benim de çarşamba günü 45 çıktı cuma günü 109 yarın tekrar kan vercem. Gıdım gıdım da olsa ilerliyoruzTesekkur ederim sizinde hayirli olsun 41 daha cook yeni:)
Seninde yeniymis sat ne zaman canim Rabbim saglikla kucagimiza almak naop etsinBenim de çarşamba günü 45 çıktı cuma günü 109 yarın tekrar kan vercem. Gıdım gıdım da olsa ilerliyoruz
İşlem görmüş et önermedi doktorum sebebini sormadım açıkçası canım :)Hosbuldum
Zararli oldugu icin mi canim herhangi bi risk mi var yemekte
Evet canım ya böyle afedersin çıkarmıyorum ama midem kötü ve halsizim bide hep aç hissediyorm ama yediklerim dokunuyogündüzde mi öylesin canım
Hangi hastaneHer yerde ne kadar ucuz doğum yani aslında benimkine nazaran 12000 lira felan doğum ücreti gittiğim hastenenin özel sigorta ne kadar ödeyecek bilmiyorum
SAT 26 Ağustos. Geç döllenme diye düşünüyorum henüz çok yeni olduğu için haftasını bilemiyorum. Senin SAT ne zamandıSeninde yeniymis sat ne zaman canim Rabbim saglikla kucagimiza almak naop etsin