- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Tamam sagol canim ogrendigim iyi olduİşlem görmüş et önermedi doktorum sebebini sormadım açıkçası canım :)
12 Eylül benim sat muhtemelen gec dollenme degeine bakilirsaSAT 26 Ağustos. Geç döllenme diye düşünüyorum henüz çok yeni olduğu için haftasını bilemiyorum. Senin SAT ne zamandı
Kent hastanesiHangi hastane
Oo baya yakınız canım ınsallah bu süreçte destek oluruz birbirimize benim aşılamam 22 eylülde oldu aşılamanın 12. Günü abah değerim 12 çıktı 14. Günü akşam 64 16. Günü gece 116 doktora yarın gidecegiz inşallah kese görünmez daha ama bakalım ne diyecek heyecanla bekliyoruz vajinal jel kullanıyorum günde 2 defa aşılamadan beriSelam benzerliklerimiz var :)
benimde aşılama
Sat 10 eylül ama aşılama tarihini baz alarak hesaplattığımda 13 eylül tahmini Doğum tarihi oluyor aşılama 20 eylülde yapıldı
Hiç dr gittinmi birde son kan tahlilini aşılamanın kaçıncı günü verdin birde Progestan ilaç kullanıyormusun sorularım bu kadar :)
Bi sorucam canım Çarşamba randevum var o zaman sormayı düşünüyorum bakalım sanada söylerim.Yaa umarım öyledir
2750 sezeryanmı benim hep çevremden duyduğum daha fazlaydı o yüzden öyle söyledi m birde şubatta 10 sene olacak oğlumu doğuralı medicalde bize sezaryan 1800 demişlerdi
Ama umarım senin dediğin gibidir canım çok çok çok fazla
Hastane dışardan efsane görünüyor yalnız.. Doğum fiyatları nasılmış hiç konuştunuz mu ya da araştırdınız mıKent hastanesi
1000 vajinalHcg kac olunca Karindan gorunuyo kac olunca vajinal gorunuyo bilen aydinlatabilir mi
Tamam canim sagol1000 vajinal
1500-2000 karından
Ama tabi değişebilir yani net bişi değil.. Mesela ben haftaya kalp atışı için gidicem. Doktor biraz sıkışık gel daha net görünür dedi.
Oksurmekten bisey olmaz canim icini ferah tutKızalr az önce öksürünce kasığıma çok fena ağrı girdi hafif hala ağrıyor bişey olmamıştır demi . Sizdede oluyormu ?
Bende olmadı ama doktorum adet ağrısı gibi ağrıların olabileceğini normal olduğunu söyledi. Kanamaya dikkat et sadeceKızalr az önce öksürünce kasığıma çok fena ağrı girdi hafif hala ağrıyor bişey olmamıştır demi . Sizdede oluyormu ?
Bende vajinal jel kullanıyorum çok rahatsızım umarım biran önce bırakırım tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar kullanılıyormuş ama.. benimde cuma randevum çok heyecanlı keşke daha erken gidebilseydim 1 hafta sonraya verdi randevuyuOo baya yakınız canım ınsallah bu süreçte destek oluruz birbirimize benim aşılamam 22 eylülde oldu aşılamanın 12. Günü abah değerim 12 çıktı 14. Günü akşam 64 16. Günü gece 116 doktora yarın gidecegiz inşallah kese görünmez daha ama bakalım ne diyecek heyecanla bekliyoruz vajinal jel kullanıyorum günde 2 defa aşılamadan beri
Öylede canım baya ağrıyınca korktum açıkcası sizdede oluyormu acabaOksurmekten bisey olmaz canim icini ferah tut
Ayy o bikere banada oldu öksürdüm ve bıçak saplandı resmen hemen de geçmedi iki büklüm kaldımKızalr az önce öksürünce kasığıma çok fena ağrı girdi hafif hala ağrıyor bişey olmamıştır demi . Sizdede oluyormu ?
Ben daha bugun ogrendim :)Öylede canım baya ağrıyınca korktum açıkcası sizdede oluyormu acaba
Aynı bende öyle oldum işdeAyy o bikere banada oldu öksürdüm ve bıçak saplandı resmen hemen de geçmedi iki büklüm kaldım
Hayırlı olsun ozaman canım hoşgeldin aramızaBen daha bugun ogrendim :)