2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam benzerliklerimiz var :)
benimde aşılama
Sat 10 eylül ama aşılama tarihini baz alarak hesaplattığımda 13 eylül tahmini Doğum tarihi oluyor aşılama 20 eylülde yapıldı
Hiç dr gittinmi birde son kan tahlilini aşılamanın kaçıncı günü verdin birde Progestan ilaç kullanıyormusun sorularım bu kadar :)
Oo baya yakınız canım ınsallah bu süreçte destek oluruz birbirimize benim aşılamam 22 eylülde oldu aşılamanın 12. Günü abah değerim 12 çıktı 14. Günü akşam 64 16. Günü gece 116 doktora yarın gidecegiz inşallah kese görünmez daha ama bakalım ne diyecek heyecanla bekliyoruz vajinal jel kullanıyorum günde 2 defa aşılamadan beri

Yaa umarım öyledir
2750 sezeryanmı benim hep çevremden duyduğum daha fazlaydı o yüzden öyle söyledi m birde şubatta 10 sene olacak oğlumu doğuralı medicalde bize sezaryan 1800 demişlerdi
Ama umarım senin dediğin gibidir canım çok çok çok fazla
Bi sorucam canım Çarşamba randevum var o zaman sormayı düşünüyorum bakalım sanada söylerim.

Kızalr az önce öksürünce kasığıma çok fena ağrı girdi hafif hala ağrıyor bişey olmamıştır demi . Sizdede oluyormu ? :kızgın:

Oo baya yakınız canım ınsallah bu süreçte destek oluruz birbirimize benim aşılamam 22 eylülde oldu aşılamanın 12. Günü abah değerim 12 çıktı 14. Günü akşam 64 16. Günü gece 116 doktora yarın gidecegiz inşallah kese görünmez daha ama bakalım ne diyecek heyecanla bekliyoruz vajinal jel kullanıyorum günde 2 defa aşılamadan beri
Bende vajinal jel kullanıyorum çok rahatsızım umarım biran önce bırakırım tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar kullanılıyormuş ama.. benimde cuma randevum çok heyecanlı keşke daha erken gidebilseydim 1 hafta sonraya verdi randevuyu
Benim değerim biraz yüksek 15. Gün 346 ydı aklıma tuhaf şeyler geliyor dile getirmek istemiyorum inş sıkıntı yoktur o yüzden sabırsızlanıyorum

Kızlar merhaba. Öncelikle herkes sağlıkla bebişleri kucağına alır inşallah. Ben bugün dr.a gittim ve bende sanırım Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. 2 Temmuzda düşükten dolayı kürtajdan sonra regl düzene girmedi ve sat tarihim yok dr. Tahmini 4-5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Hamilelikle ilgili bilgim yok neler yapılmalı neler yemeli içilmeli varsa bilginiz paylaşırmısımız?

X