2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benim sakın korkma bu bebiş sana kavuşmak için can atıyor çokta güçlü maşallah. Sen mutlu ve huzurlu olursan eğer bebeğinde o kadar iyi olur. Bak kanama alanı yokmuş ne güzel bazı lekelenmeler doğalmış. Allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. bu arada bende pkoyum doktor tedavisiz hamile kalamazsın deyince 7 kilo verdim 57kiloyla hamile kaldım inofolic combiyede borçluyum bunu tedavisiz kalabildiğimiz için çok şanslıyız:)

allahim korusun hepimizi bu mide bulantisindan. canim ben yagli yiyorum ondan galiba artik yagli hic yemicem

allahim korusun hepimizi bu mide bulantisindan. canim ben yagli yiyorum ondan galiba artik yagli hic yemicem
yeme canım tabiki ben az önce midem bulanınca patates haşladım bol tuz ve karabiberle tuzlu ayran içtim yanında gayet iyi geldi. Bu arada bileklikle ilgili bişey demedin canım görmedinmi? Öncek mesajlarıma bi bak istersen.

İnşaallah sağlıklı bir şekilde kalır benimle ve doğar. Sen zayıfmışsın bana tüp bebek bile yaptırsan tutmaz dedi doktorlar. Aşılama yaptırdım tutmadı. Ve femara diye bir ilaç kullandım iki defada onunla hamile kaldım. Çok şükür en azından tüp bebek gibi zorlu bir süreçten geçmedik.

rabbim bağışlasın inş.
ben de çok zor dönemelrden geçrim,
üç kaybım var,
bir tüp bebek....
hiç biri gelmedi bana,
şuan da aşırı aşırı tedirginim ben de, çok zor....
kan pıhtılaşması da var bende, iğneye ne zaman başladın?

iştahimi actin :) bende oyle yapip yiyim birazdan. yok gormedim bilgilerimi attim ama tablon icin cnm, dun kese gorduk biz işte hatirliyosan ilk kan sonucum 331 sonrakisi 1754 cikmişti bidaha da yapmadim dun işte kese gozuktu bi hafta sonra kalp atişina gideriz sanirm

Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.

n

ha oylemi :) hemen altimda var bakalim o zaman

Son düzenleme:
Hamileliğimi öğrendiğim ikinci gün adet gününden bir gün sonra. Sen kullanmıyor musun? Kayıpların sebebi araştırıldı mı? Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Başlamadıysan bir an önce başla derim

Mcz09 Allah yardımcın olsun zor süreçler yaşamışsın inşallah artık geçmişte kalsın bebiş sağlıkla gelsin

Günlük taze sütler bagirsaklarimi çok rahatsız ediyor ama içmem de gerekiyor ne yapsam kızlar

Mcz09 Allah yardımcın olsun zor süreçler yaşamışsın inşallah artık geçmişte kalsın bebiş sağlıkla gelsin
Sağol canım amin inşaallah. Hepimiz birbirimize dua edelim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin hepimizin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…