Canım benim sakın korkma bu bebiş sana kavuşmak için can atıyor çokta güçlü maşallah. Sen mutlu ve huzurlu olursan eğer bebeğinde o kadar iyi olur. Bak kanama alanı yokmuş ne güzel bazı lekelenmeler doğalmış. Allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. bu arada bende pkoyum doktor tedavisiz hamile kalamazsın deyince 7 kilo verdim 57kiloyla hamile kaldım inofolic combiyede borçluyum bunu tedavisiz kalabildiğimiz için çok şanslıyız:)Hoşbuldum canım. Valla başından beri korkuyla geçiyor benimki. İlk keseyi gördüm bebek olmayınca boşgebelik mi diye düşün düşün 10 gün geçti ve çok şükür gördük kalp atışını duyduk. Ben kilolu olduğum için diyet yapmam gerekiyor insülin direncim var çünkü. Ekmek hamur işi tatlı yasak. Arada ekmek kemiriyorum ama tatlı şeylerden olabildiğince uzak duruyorum. Ve 6+5 ten beri lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum. Proluton ipne oluyorum ama devam ediyor. En son bu pazartesi gittik doktora. Doktorum çok tatlı biri sağolsun yardımcı oluyor. İyice baktı herhangi bir sorun yok dedi. Kanama alanı falan da yok dedi. Kalp atışı önce küçük olduğu için zor duyuluyordu bu sefer gayet iyi dedi. Folik asit kullanıyorum. Kesinlikle ihmal etme dedi doktor. Yapılacak kan tahlilleri ve idrar tahlili yapıldı bir sorun yoktu çok şükür. Geçen sefer dış gebelik geçirdiğim için biraz daha ilgileniyorlar. Salı gecesine kadar lekeler devam etti. Salı gecesi uykudan kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Eşimde yoktu yalnız olunca sabah olmadı kimseyede haber veremedim. Progestan koydum vajinaya yattım bir saat sonra tekrar gittim kan yine geldi ve yanında birde koca bir parça pıhtıtamam dedim artık bitti bıraktı beni. sabaha kadar uyuyup uyandım ve sabah erken hastaneye gittim kendi doktoruma değilde başka bir hastaneye. Orda baktı bebeğim benimleydi ve çok şükür kalbi atıyordu. O kadar korktum ki anlatamam. Doktor ayakların yüksekte duracak şekilde yat dedi. Şu anda lekelenmelerim var yine bu şekilde devam edecek galiba. Ara ara midem bulanıyor çok fazla bir şey yiyemiyorum iki kilo verdim zaten. Baya uzun yazdım ama böyle yani yatıp kalkıp dua ediyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sağlıcakla alalım kucağımıza. Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. annem demişken yaşadığım yerde benim tek bi akrabam yok. Eşiminde sülale burda ama kimsenin bir faydası olmuyor bir heves yemek yapim diyorum yapıyorum ama yiyemiyorum kokusundan.
Ha unutmadan bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğne kullanıyorum ve onu vururken bile şükrediyorum. Vurduğum yer morarıyor ama o meleğime can oluyor.
Son bçr şey bende pko vardı ve 3.5 yıl uğraştık ve hamile kaldım ilki dış gebelikti. Bu sefer normal gebelik. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Ve Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım kıyamam sana ya benimde geceleri bulanıyor 2de uyudum dün ama kusmuyorum ben allaha şükür. Doktora gittiğinde kesin söyle hap falan verir. Benim sabah öğlen hiç bişey yok akşamları geç vakit başlıyor geceye kadar ara ara bulanıyo.
Amin hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Allah razı olsunya canımm Allah yardımcın olsun bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah sağlıkla dünyaya gelir. dualarım seninle..
merhabaa
yeme canım tabiki ben az önce midem bulanınca patates haşladım bol tuz ve karabiberle tuzlu ayran içtim yanında gayet iyi geldi. Bu arada bileklikle ilgili bişey demedin canım görmedinmi? Öncek mesajlarıma bi bak istersen.allahim korusun hepimizi bu mide bulantisindan. canim ben yagli yiyorum ondan galiba artik yagli hic yemicem
İnşaallah sağlıklı bir şekilde kalır benimle ve doğar. Sen zayıfmışsın bana tüp bebek bile yaptırsan tutmaz dedi doktorlar. Aşılama yaptırdım tutmadı. Ve femara diye bir ilaç kullandım iki defada onunla hamile kaldım. Çok şükür en azından tüp bebek gibi zorlu bir süreçten geçmedik.Canım benim sakın korkma bu bebiş sana kavuşmak için can atıyor çokta güçlü maşallah. Sen mutlu ve huzurlu olursan eğer bebeğinde o kadar iyi olur. Bak kanama alanı yokmuş ne güzel bazı lekelenmeler doğalmış. Allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. bu arada bende pkoyum doktor tedavisiz hamile kalamazsın deyince 7 kilo verdim 57kiloyla hamile kaldım inofolic combiyede borçluyum bunu tedavisiz kalabildiğimiz için çok şanslıyız:)
rabbim bağışlasın inş.İnşaallah sağlıklı bir şekilde kalır benimle ve doğar. Sen zayıfmışsın bana tüp bebek bile yaptırsan tutmaz dedi doktorlar. Aşılama yaptırdım tutmadı. Ve femara diye bir ilaç kullandım iki defada onunla hamile kaldım. Çok şükür en azından tüp bebek gibi zorlu bir süreçten geçmedik.
iştahimi actin :) bende oyle yapip yiyim birazdan. yok gormedim bilgilerimi attim ama tablon icin cnm, dun kese gorduk biz işte hatirliyosan ilk kan sonucum 331 sonrakisi 1754 cikmişti bidaha da yapmadim dun işte kese gozuktu bi hafta sonra kalp atişina gideriz sanirmyeme canım tabiki ben az önce midem bulanınca patates haşladım bol tuz ve karabiberle tuzlu ayran içtim yanında gayet iyi geldi. Bu arada bileklikle ilgili bişey demedin canım görmedinmi? Öncek mesajlarıma bi bak istersen.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Feeling07
Yaş 27
İlk gebelik
SAT 26 Ağustos
Şehir Kırıkkale
Rabbım herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.iştahimi actin :) bende oyle yapip yiyim birazdan. yok gormedim bilgilerimi attim ama tablon icin cnm, dun kese gorduk biz işte hatirliyosan ilk kan sonucum 331 sonrakisi 1754 cikmişti bidaha da yapmadim dun işte kese gozuktu bi hafta sonra kalp atişina gideriz sanirm
amin.Feeling07
Yaş 27
İlk gebelik
SAT 26 Ağustos
Şehir Kırıkkale
Rabbım herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.
Hamileliğimi öğrendiğim ikinci gün adet gününden bir gün sonra. Sen kullanmıyor musun? Kayıpların sebebi araştırıldı mı? Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Başlamadıysan bir an önce başla derimrabbim bağışlasın inş.
ben de çok zor dönemelrden geçrim,
üç kaybım var,
bir tüp bebek....
hiç biri gelmedi bana,
şuan da aşırı aşırı tedirginim ben de, çok zor....
kan pıhtılaşması da var bende, iğneye ne zaman başladın?
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.
Sağol canım amin inşaallah. Hepimiz birbirimize dua edelim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin hepimizin bebişlerMcz09 Allah yardımcın olsun zor süreçler yaşamışsın inşallah artık geçmişte kalsın bebiş sağlıkla gelsin
Evde yatyorm canm sizi takip ediuorm aynı bir değişen yokS S N O W F L A K E son durum ne canım iyi misin
Canım ben muzla yiyorum o dengeliyor sanırım henüz rahatsız etmedi.Günlük taze sütler bagirsaklarimi çok rahatsız ediyor ama içmem de gerekiyor ne yapsam kızlar