2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Az bişey ağrım varokuldan geldim smdı yorulnştm yoksa ona mı oldu ki
O haftalarda yerleşme oluyor genelde. Ben 7+5 im bugün benimde 6+4 beri lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum. Kaç defa gittiysem doktor her şey yolunda dedi. Sadece dikkat et düşük riski olabilir dedi. Bende yatıyorum hep. İçin rahat etsin diye git doktora ama korkma aşırı sancı yada kanama olmazsa bir şey olmaz

Benimde çin de kız rusda erkek canım ne iş bilemedim

Merhabalar ben Allah nasip ederse mayıs annesi olucam. Kesenin şeklinden bahsediyorsanız benimde öyleydi. Sonra büyüdükçe biraz daha yuvarlak gibi görünüyor.
Canım hoşgeldin. Bende mayıs annesi olucam %90 sonuna doğru, ama burdayım haziran annelerine daha yakınım çünkü. Sende tecrübelerini paylaşırsın bizimle önden gittiğin için

Benimde öyle canım çinde kız rusta erkek. Hangisi doğru çıkıcak bakalım :) ben biraz geç öğrenmek istiyorum kesin olsun diye çok yanılma oluyor çünkü.
Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun InşAllah canım da ilkimiz sonuçta Rabbim ne nasip ederse kabülümüz

Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun InşAllah canım da ilkimiz sonuçta Rabbim ne nasip ederse kabülümüz
Aynen canım sağlıklı olsun ama herkesin içinden geçen bişey vardır :) allah önce sağlıklısını sonra gönlümüzden geçeni versin inşallahh

benim gideceğim doktor medicana da doğum yaptırıyor ama daha fiyat bilgisi almadım canım. ben sana yine söylerim gidince duruma göre

Canım hoşgeldin. Bende mayıs annesi olucam %90 sonuna doğru, ama burdayım haziran annelerine daha yakınım çünkü. Sende tecrübelerini paylaşırsın bizimle önden gittiğin için
Hoşbuldum canım. Valla başından beri korkuyla geçiyor benimki. İlk keseyi gördüm bebek olmayınca boşgebelik mi diye düşün düşün 10 gün geçti ve çok şükür gördük kalp atışını duyduk. Ben kilolu olduğum için diyet yapmam gerekiyor insülin direncim var çünkü. Ekmek hamur işi tatlı yasak. Arada ekmek kemiriyorum ama tatlı şeylerden olabildiğince uzak duruyorum. Ve 6+5 ten beri lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum. Proluton ipne oluyorum ama devam ediyor. En son bu pazartesi gittik doktora. Doktorum çok tatlı biri sağolsun yardımcı oluyor. İyice baktı herhangi bir sorun yok dedi. Kanama alanı falan da yok dedi. Kalp atışı önce küçük olduğu için zor duyuluyordu bu sefer gayet iyi dedi. Folik asit kullanıyorum. Kesinlikle ihmal etme dedi doktor. Yapılacak kan tahlilleri ve idrar tahlili yapıldı bir sorun yoktu çok şükür. Geçen sefer dış gebelik geçirdiğim için biraz daha ilgileniyorlar. Salı gecesine kadar lekeler devam etti. Salı gecesi uykudan kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Eşimde yoktu yalnız olunca sabah olmadı kimseyede haber veremedim. Progestan koydum vajinaya yattım bir saat sonra tekrar gittim kan yine geldi ve yanında birde koca bir parça pıhtı tamam dedim artık bitti bıraktı beni. sabaha kadar uyuyup uyandım ve sabah erken hastaneye gittim kendi doktoruma değilde başka bir hastaneye. Orda baktı bebeğim benimleydi ve çok şükür kalbi atıyordu. O kadar korktum ki anlatamam. Doktor ayakların yüksekte duracak şekilde yat dedi. Şu anda lekelenmelerim var yine bu şekilde devam edecek galiba. Ara ara midem bulanıyor çok fazla bir şey yiyemiyorum iki kilo verdim zaten. Baya uzun yazdım ama böyle yani yatıp kalkıp dua ediyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sağlıcakla alalım kucağımıza. Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. annem demişken yaşadığım yerde benim tek bi akrabam yok. Eşiminde sülale burda ama kimsenin bir faydası olmuyor bir heves yemek yapim diyorum yapıyorum ama yiyemiyorum kokusundan.
Ha unutmadan bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğne kullanıyorum ve onu vururken bile şükrediyorum. Vurduğum yer morarıyor ama o meleğime can oluyor.
Son bçr şey bende pko vardı ve 3.5 yıl uğraştık ve hamile kaldım ilki dış gebelikti. Bu sefer normal gebelik. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Ve Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kesen göründü mü canım

çok net değil canım ama biraz saydam bi şekilde doktorum oluşmaya başlamış kesemiz dedi bende gördüm biliyormusun aslında bende şüpheleniyorum ve kendime hiç hamile gibi gelmiyorum soran herkese de 12 sinde netleşecek diyorum leke dediğim çamaşırda bir şey yok sadece tuvalet kağıdında ten rengi gibi görüyorum rabbim den hayırlısı planlamasız bir hamilelik ki biz planlamasakta rabbim hakkımızda en hayırlısını planlamıştır umarım en hayırlı zamanda alalım yavrularımızı kucaklarımıza

O zaman sıkıntı yok yerleşmedir o zaten iç çamaşırına değil peçeteye geliyor sadece

ya canımm Allah yardımcın olsun bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah sağlıkla dünyaya gelir. dualarım seninle..

Herkese Merhaba :)
merhabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…