2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sat 25 Ağustos. Tahmini doğum tarihi 01.06.2019. Yaş 32. İlk çocuk. Kilo 49.5 ile başlayıp 1 kilo verdim şuan 48.5. Şehir Bursa. Feeling07

Bu tabloya eklenebilir olarak bir de kisinin şuan devam ettiği hastane yazılabilir gibi geldi. sayfaya yeni giren biri aynı şehirdeki başka birinin nereye gittiğini çabucak öğrenebilir fikir sahibi olabilir diye düşündüm ama bilemedim gereksiz mi ne dersiniz gerçi hastane ve doktor değişiklikleri olabilir zaman içerisinde o zaman da eski bilgi kalır yada güncellemek gerekir bilemedim işte siz ne dersiniz diye sormak istedim

yaş 23
son adet 27 agustos
tahmini dogum tarih 06.03.2019
kilo 48.4 hamile kalmadan once sonra 49
ilk bebegim olacak
ankara

Canım iyi olur ama şunu düşündüm özele gidenlerle devlete gidenleri yazmak ne biliyim doğru olmaz diye düşündüm genede arkadaşlar karar versin. Bide hamilelikte 3-4 doktor bile değiştirenler olabiliyo.

Canım iyi olur ama şunu düşündüm özele gidenlerle devlete gidenleri yazmak ne biliyim doğru olmaz diye düşündüm genede arkadaşlar karar versin. Bide hamilelikte 3-4 doktor bile değiştirenler olabiliyo.
Bunu düşünmemiştim canım belki yeni gelen biri bakar ve düşündüğü bı hastane varsa fikir olur demiştim ama sen böyle söyleyince vazgeçtim

Canım ankaranın neresindensin ? Doğumumu bende ankarada yapacağım varmı önerdiğin hastane doktor
canım bende daha gitmedim. ama yenimahallede lina kadın doğum var oraya gideceğim. sen ne düşünüyosun?
Kızlar bana beslenme düzeninizle ilgili bilgiler verir misiniz ?
sabah yumurta peynir zeytin süt ceviz domates ve tam buğday ekmeği
ara da kuru kayısı ve türk kahvesi (kahve işini doktora soracağm)
öğlen iş yerimde ne oolursa
arada kuruyemiş ve süt
akşamda et balık fln tüketmeye çalışıyorum.
Kızlar çin takviminde hiç baktınızmı
baktım canım ben çin ve rus takviminde kız çıktı

Kızlar 5. Veya 6. Hafta ultrason görüntüsü elinde olanlar ekleyebilir mi buraya çok lazımmm. Benim ki şu şekilde herşey normal mi sizce ?
Merhabalar ben Allah nasip ederse mayıs annesi olucam. Kesenin şeklinden bahsediyorsanız benimde öyleydi. Sonra büyüdükçe biraz daha yuvarlak gibi görünüyor.

Vallaha kuzum akrapolu düşünüyorum koru çok pahalı sordum 7 bin filan dediler gerek yok okadarına. Ama tabi araştırmalarımın çok başındayım şuan doğudayım ben görevden dolayı 7 aylık olunca giderim inşallah ankaraya. Benimde çin takviminde kız ama rus takviminde erkek .

kasıklarda benimde ağrım çok diğer hamileliğimde hiç böyle olmamıştım sanki omuzlarımdan biri aşşağı bastırıyor beni ve ara ara lekelenmelerimde oluyor belli belirsiz
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Keseyi gördünüz mü? Korkutmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama sadece söylemek istedim. Ben dış gebelik geçirdiğimde öyle oluyordu. Lekeler çamur gibiydi ve afedersin ishalde olmuştum. Şimdi çok şükür yine hamileyim ve bu sefer keseyi gördüm kalp atışını duydum. Sizde bhcg takibi falan yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…