2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.

zor yukledim resimi canim bak eczaneden almiş direk mide bulantim azaldi :oha: ama tamamen gecti sayilmaz :)

Eklentiler

• 20181005_174134.jpg
    20181005_174134.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 50
Iyi akşamlar arkadaşlar galiba bende aranizdayim :KK76: adetime 3 gün var ve bugün silik çizgiyi gördüm. Hemen sevinmek istemiyorum daha once kimyasal geçirmiştim umarım hayırlısıyla bu sefer tamamına erer:dua: 3 yaşında bir kızım var insallah olursa bu ikinci hamileligim olacak:KK200:

Hamileliğimi öğrendiğim ikinci gün adet gününden bir gün sonra. Sen kullanmıyor musun? Kayıpların sebebi araştırıldı mı? Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Başlamadıysan bir an önce başla derim
Salı günü perinatologa gideceğim o başlatsın diyorum ama bilmiyorum
Keseyi görsek en azından öyle başlasam diyorum

Iyi akşamlar arkadaşlar galiba bende aranizdayim :KK76: adetime 3 gün var ve bugün silik çizgiyi gördüm. Hemen sevinmek istemiyorum daha once kimyasal geçirmiştim umarım hayırlısıyla bu sefer tamamına erer:dua: 3 yaşında bir kızım var insallah olursa bu ikinci hamileligim olacak:KK200:
Hoş geldin aramıza

Salı günü perinatologa gideceğim o başlatsın diyorum ama bilmiyorum
Keseyi görsek en azından öyle başlasam diyorum
Çok yanlış düşünüyorsun. Şu anda bebek kanla besleniyor ve pıhtılı olunca beslenemeyip düşüyor. Hemen başla bence

Merhaba herkese, yeni üye oldum ama hep takipteydim. Daha once kalp atışı olmadığından dolayı bir bebek kaybettim. 5 aydır da yeniden bebek istiyoruz. Bat Yarın ve bu ay içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Bütün erken belirtileri de yaşıyorum psikolojik de olabilir tabii ama sanki bu defa öyle değil gibi. Eğer öyleyse ben de aranızda olacağım. Şimdi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum çok sabırsızlanıyorum önceden hep test yaptığım için bu defa tuttum kendimi. Sadece 3 gun once idrar testi yaptım negatifti. Adet olmazsam pazartesi artık kan vermeyi düşünüyorum ama hala çıkar mi tereddüt ediyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm hamilelerin duası kabul olur bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. Uzun yazdım biraz ama ilk mesajım biraz iç döktüm. Sağlıklı gebelikler herkese.

Aa ben mesaj atmistim buraya mi yazacaktin.pardon
Sat 29 agustos
Yas 34
Beklenen tarih 5 haziran 2019
2.bebek
Kilo 60
Istanbul

Feeling07 Feeling07

X