Ciddimisin markasını yazsaydım kız inşallah bulur :) ve inşallah aldığınıza değerde bulantıların geçer benimkini geçirdi valla.eşim gitti almaya :)
Yas 28, sat 29.08.2018, 3. Dogum, bebegin dogacagi tarih 05.06.2019, AlmanyaHepinizi not alıyorum akşam bilgisayardan eklicem. Lütfen gözden kaçanlarda belirtsin hepinizi ekleyeyim. Beni etiketleyerek yazarsanız daha iyi olur öpüyorum hepinizi
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.
Yok canım onun için değil bulantı için bi bileklik almıştım ben az önce midem bulanınca taktım 5 dkda geçirdi inanırmısın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tl fiyatı sende bi dene istersen dedim canım.
aynen canım bu merak etme zamanla geçer inşallah tamamen :) Eğer biraz olsada rahatlattıysa bile sevindim canım boşuna almamış oldun :)zor yukledim resimi canim bak eczaneden almiş direk mide bulantim azaldiama tamamen gecti sayilmaz :)
Salı günü perinatologa gideceğim o başlatsın diyorum ama bilmiyorumHamileliğimi öğrendiğim ikinci gün adet gününden bir gün sonra. Sen kullanmıyor musun? Kayıpların sebebi araştırıldı mı? Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Başlamadıysan bir an önce başla derim
aynen canım bu merak etme zamanla geçer inşallah tamamen :) Eğer biraz olsada rahatlattıysa bile sevindim canım boşuna almamış oldun :)
Hoş geldin aramızaIyi akşamlar arkadaşlar galiba bende aranizdayimadetime 3 gün var ve bugün silik çizgiyi gördüm. Hemen sevinmek istemiyorum daha once kimyasal geçirmiştim umarım hayırlısıyla bu sefer tamamına erer 3 yaşında bir kızım var insallah olursa bu ikinci hamileligim olacak
Canım kusura bakma ekliyorum hemen :)Feeling07 beni eklemeyi unutmşsn canm tekrar yazyorm.İlk bebek son adet tarihin 2 eylül ,Rize,27 yaş ,beklenen doğum tarihi 09.06.2019
Çok yanlış düşünüyorsun. Şu anda bebek kanla besleniyor ve pıhtılı olunca beslenemeyip düşüyor. Hemen başla benceSalı günü perinatologa gideceğim o başlatsın diyorum ama bilmiyorum
Keseyi görsek en azından öyle başlasam diyorum
Eline sağlııık çok uğraşmışsınCanım kusura bakma ekliyorum hemen :)
Hic anlamadim.ilginc dimi herkez sabah biz gece