Allah hayirlisiyla anne olmani nasip etsinMerhaba herkese, yeni üye oldum ama hep takipteydim. Daha once kalp atışı olmadığından dolayı bir bebek kaybettim. 5 aydır da yeniden bebek istiyoruz. Bat Yarın ve bu ay içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Bütün erken belirtileri de yaşıyorum psikolojik de olabilir tabii ama sanki bu defa öyle değil gibi. Eğer öyleyse ben de aranızda olacağım. Şimdi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum çok sabırsızlanıyorum önceden hep test yaptığım için bu defa tuttum kendimi. Sadece 3 gun once idrar testi yaptım negatifti. Adet olmazsam pazartesi artık kan vermeyi düşünüyorum ama hala çıkar mi tereddüt ediyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm hamilelerin duası kabul olur bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. Uzun yazdım biraz ama ilk mesajım biraz iç döktüm. Sağlıklı gebelikler herkese.
Sağol canım önemli değil :)Eline sağlııık çok uğraşmışsın
Sende sağol canım :)
Aminn isteyen herkesi inşallah çok teşekkür ederim :)Allah hayirlisiyla anne olmani nasip etsin
Sen hangisini kullanıyorsun , bendeki hibor , önceki gebeliğimden kalma baya var elimde , önceki gebeliğimde hemen hemen başlamıştım kese va görmedenÇok yanlış düşünüyorsun. Şu anda bebek kanla besleniyor ve pıhtılı olunca beslenemeyip düşüyor. Hemen başla bence
Aynı hafta icerisindeyiz :)
Ben 5+2 :)
Kasıklarında acı hisseden var mı ?
Kızlar bir damla kahve leklenme oldu.Dün çok canm sklmştı birşeye tabi bugün de napacam eşimmde yok beni hastaneye götrcek bişey olur mu
Eki Görüntüle 2195111 Eki Görüntüle 2195112 Eki Görüntüle 2195113 bunlarında okumaya özen gösterelim InşAllah canlarım
rabbim bağışlasın inş.
ben de çok zor dönemelrden geçrim,
üç kaybım var,
bir tüp bebek....
hiç biri gelmedi bana,
şuan da aşırı aşırı tedirginim ben de, çok zor....
kan pıhtılaşması da var bende, iğneye ne zaman başladın?
Iyi akşamlar arkadaşlar galiba bende aranizdayimadetime 3 gün var ve bugün silik çizgiyi gördüm. Hemen sevinmek istemiyorum daha once kimyasal geçirmiştim umarım hayırlısıyla bu sefer tamamına erer 3 yaşında bir kızım var insallah olursa bu ikinci hamileligim olacak
Sende sağol canım ayrıca yaşlı değil olgun diyelim biz ona :)Ben geldim kızlar selam herkese
Hafta bitti iş günleri bitti şükür 2 gün izin
Herkes iyi mi
Bu arada en yaşlı ben miyim bakayım bakalım listeden
Eline sağlıkFeeling07
Aaa ne yaşlısı olgunuz bizEvet en yaşlı benim Birkaç tane 34 var. Maşallah hepimize
Sende sağol canım ayrıca yaşlı değil olgun diyelim biz ona :)
Aaa ne yaşlısı olgunuz bizbenim 2
Bebegim ama ben daha 6 aylik evli 1 yeni gelinim
Sen heterozigot musun homozigot mu?Sen hangisini kullanıyorsun , bendeki hibor , önceki gebeliğimden kalma baya var elimde , önceki gebeliğimde hemen hemen başlamıştım kese va görmeden
Ama sonuç yine hüsran oldu
İnan en yakın arkadaşıma bile söylemedim
Eşim zaten şehir dışında ona da söylemedim ....
Sanki söylersem büyü bozulacak ,
Olmadı bu akşam başlayayım
Merhaba herkese, yeni üye oldum ama hep takipteydim. Daha once kalp atışı olmadığından dolayı bir bebek kaybettim. 5 aydır da yeniden bebek istiyoruz. Bat Yarın ve bu ay içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Bütün erken belirtileri de yaşıyorum psikolojik de olabilir tabii ama sanki bu defa öyle değil gibi. Eğer öyleyse ben de aranızda olacağım. Şimdi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum çok sabırsızlanıyorum önceden hep test yaptığım için bu defa tuttum kendimi. Sadece 3 gun once idrar testi yaptım negatifti. Adet olmazsam pazartesi artık kan vermeyi düşünüyorum ama hala çıkar mi tereddüt ediyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm hamilelerin duası kabul olur bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. Uzun yazdım biraz ama ilk mesajım biraz iç döktüm. Sağlıklı gebelikler herkese.
İçini ferah tut canım benim 2 kimyasalım var bu çok şükür şimdilik yoluda gidiyor. Benimde adete 3 gün kala idrarda çıktı. Gönlüne göre olur herşey inşallah.Iyi akşamlar arkadaşlar galiba bende aranizdayimadetime 3 gün var ve bugün silik çizgiyi gördüm. Hemen sevinmek istemiyorum daha once kimyasal geçirmiştim umarım hayırlısıyla bu sefer tamamına erer 3 yaşında bir kızım var insallah olursa bu ikinci hamileligim olacak
Aynen kızlar olgunuz en güzel yaşlarımis
Oo freyahel hayırlı olsun.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim.Merhaba herkese, yeni üye oldum ama hep takipteydim. Daha once kalp atışı olmadığından dolayı bir bebek kaybettim. 5 aydır da yeniden bebek istiyoruz. Bat Yarın ve bu ay içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Bütün erken belirtileri de yaşıyorum psikolojik de olabilir tabii ama sanki bu defa öyle değil gibi. Eğer öyleyse ben de aranızda olacağım. Şimdi hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum çok sabırsızlanıyorum önceden hep test yaptığım için bu defa tuttum kendimi. Sadece 3 gun once idrar testi yaptım negatifti. Adet olmazsam pazartesi artık kan vermeyi düşünüyorum ama hala çıkar mi tereddüt ediyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm hamilelerin duası kabul olur bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. Uzun yazdım biraz ama ilk mesajım biraz iç döktüm. Sağlıklı gebelikler herkese.
HeterozigotSen heterozigot musun homozigot mu?
Bende clexane 4000 lik var. Yap tarihi geçmemişse . Bu farklı bir hamilelik yeni bir başlangıç diye düşün