Hoşbuldum canım. Valla başından beri korkuyla geçiyor benimki. İlk keseyi gördüm bebek olmayınca boşgebelik mi diye düşün düşün 10 gün geçti ve çok şükür gördük kalp atışını duyduk. Ben kilolu olduğum için diyet yapmam gerekiyor insülin direncim var çünkü. Ekmek hamur işi tatlı yasak. Arada ekmek kemiriyorum ama tatlı şeylerden olabildiğince uzak duruyorum. Ve 6+5 ten beri lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum. Proluton ipne oluyorum ama devam ediyor. En son bu pazartesi gittik doktora. Doktorum çok tatlı biri sağolsun yardımcı oluyor. İyice baktı herhangi bir sorun yok dedi. Kanama alanı falan da yok dedi. Kalp atışı önce küçük olduğu için zor duyuluyordu bu sefer gayet iyi dedi. Folik asit kullanıyorum. Kesinlikle ihmal etme dedi doktor. Yapılacak kan tahlilleri ve idrar tahlili yapıldı bir sorun yoktu çok şükür. Geçen sefer dış gebelik geçirdiğim için biraz daha ilgileniyorlar. Salı gecesine kadar lekeler devam etti. Salı gecesi uykudan kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Eşimde yoktu yalnız olunca sabah olmadı kimseyede haber veremedim. Progestan koydum vajinaya yattım bir saat sonra tekrar gittim kan yine geldi ve yanında birde koca bir parça pıhtı
tamam dedim artık bitti bıraktı beni.
sabaha kadar uyuyup uyandım ve sabah erken hastaneye gittim kendi doktoruma değilde başka bir hastaneye. Orda baktı bebeğim benimleydi ve çok şükür kalbi atıyordu. O kadar korktum ki
anlatamam. Doktor ayakların yüksekte duracak şekilde yat dedi. Şu anda lekelenmelerim var yine
bu şekilde devam edecek galiba. Ara ara midem bulanıyor çok fazla bir şey yiyemiyorum iki kilo verdim zaten. Baya uzun yazdım ama böyle yani yatıp kalkıp dua ediyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sağlıcakla alalım kucağımıza. Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum.
annem demişken yaşadığım yerde benim tek bi akrabam yok. Eşiminde sülale burda ama kimsenin bir faydası olmuyor
bir heves yemek yapim diyorum yapıyorum ama yiyemiyorum kokusundan.
Ha unutmadan bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğne kullanıyorum ve onu vururken bile şükrediyorum. Vurduğum yer morarıyor ama o meleğime can oluyor.
Son bçr şey bende pko vardı ve 3.5 yıl uğraştık ve hamile kaldım ilki dış gebelikti. Bu sefer normal gebelik. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Ve Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.